Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@stinga píše:
přesně, navíc „staří“ by ten obrovský dům ani sami neuplatili, tady navíc je jenom jedna osoba - matka, kdyby tam bydlela sama, tak to zřejmě vůbec neutáhne, topit se musí všude, i když by patro neobývala
No tak by to patro třeba někomu pronajala…
@j.a.n.i1 píše:
No tak by to patro třeba někomu pronajala…
určitě, to je totiž velice jednoduché pronajmout patro bez vlastních měřáků, a starší osoby přímo milují dělit se o svůj prostor s naprosto cizími lidmi
@j.a.n.i1 píše:
To ne, ale zas tvrdit, ze v elektrice propali to same, co 4 clena rodina je druhy extrem.
Nikdo netvrdí že propali vic energie.To uz vsichni si doplňuji své myšlenky. Přece tu nebudu jak… vypisovat kdo co děla. Dotaz zněl jak cca vypočitat elektriku pro mamču. A OSTATNÍ ŘEŠI NIC NEPLATIT. Kdyby dům neprepsala tak musi platit pojistky cca 5tisic daňe pres4000 atd..A bydlím tu od narozeni. Chtěli ať zustanu…
@Denisa56 píše:
Oni díky ní získali barák zadarmo, nemusí řešit hypotékovou zátěž. To je hodně velké plus, kór v dnešní době. A zakladatelka řeší, jestli náhodou maminka neplatí málo za elektriku a počítá jí, jak dlouho má puštěnou televizi. Tak jsem asi z jiného světa, ale mně se z tohohle přístupu trochu zvedá žaludek.
Vy vše přetačite!!!kde jste to zas vyčetla. Ja chci aby platila míň, a nikdo ji nepočitá jak má puštěnou televizi.
![]()
@stinga píše:
tady na emiminu je vlastnictví baráku takové výbušné téma, jak jsem po 7 letech zde zjistila, jak máš barák bez hypotéky tak jsi tady něco jako protistátní živel -
převedeno do češtiny, je to bledá závist panelákových osůbek
A zo jeste nevi ze mam i půdu
.A manža zdědí i stavební pozemky ![]()
@mamina100 píše:
Vy vše přetačite!!!kde jste to zas vyčetla. Ja chci aby platila míň, a nikdo ji nepočitá jak má puštěnou televizi.![]()
![]()
![]()
@mamina100 píše:
A zo jeste nevi ze mam i půdu![]()
![]()
.A manža zdědí i stavební pozemky
to raději ani nepiš, nebo dostaneš rady, že máš mamince platit za to, že s vámi bydlí
![]()
@mamina100 píše:
Nikdo netvrdí že propali vic energie.To uz vsichni si doplňuji své myšlenky. Přece tu nebudu jak… vypisovat kdo co děla. Dotaz zněl jak cca vypočitat elektriku pro mamču. A OSTATNÍ ŘEŠI NIC NEPLATIT. Kdyby dům neprepsala tak musi platit pojistky cca 5tisic daňe pres4000 atd..A bydlím tu od narozeni. Chtěli ať zustanu…
No, o stale pustene televizi a stejnem poctu spotrebicu jsi tu psala ty.
Příspěvek upraven 20.06.23 v 23:35
@stinga píše:docela tě lituju, šla jsi tu s kůží na trh, a docela se tu do tebe pustily
Tak nic si nikdo do hrobu nevezme. A z mamčou vychazime suprovně. A ví až nebude jednou moc se o sebe postarat tak zustane doma a ja se o ni postarám a nebude muset byt v domově duchodců. Ano, mohla jsem mít postavený krasný dům ale mamka by byla v dvougeneračnim domě sama.Atd atd…už řešime uplně jiný příběh ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, o stale pustene televizi a stejnem poctu spotrebicu jsi tu psala ty. [/citace![]()
![]()
to jako mam psát.Mamka kouká ce
@j.a.n.i1 píše:
No, o stale pustene televizi a stejnem poctu spotrebicu jsi tu psala ty.Příspěvek upraven 20.06.23 v 23:35Vsak ať si ji poušti je to její věc.
@j.a.n.i1 píše:
No, o stale pustene televizi a stejnem poctu spotrebicu jsi tu psala ty.Příspěvek upraven 20.06.23 v 23:35
Odpoved na jiny dotaz, byl mame stejny pocet spotrebiču a ja že vic peru, sušim v sušičce. To snad je kazdemu jasne ze kdyz jsme 4.A puštěnou televizi už psal někdo na mne.
Už je to slovičkaření…
@mamina2017 píše:
Jo a půjdeš bydlet ven na lavičku…?? To určitě…Nebylas to ty, které se Klopka smála, že si myslí, že je bohatej ten, co koupí spotřebič za hotové? Promiň, máš to nějak pomotané.
Půjdu bydlet do bytu, či domova důchodců. Nechápu, jak to souvisí s bohatým člověkem.
@mamina100 píše:
kamrlik nema obě bytovky jsou stejně velké cca 5 mistností. a topi se všude stejně. Tak propalit elektriku…mamca sviti, cely den kouká na tv,spotřebičů ma vic jak já. Ale to nechci řešit. Asik jsem tu neměla ani zakladat tuto diskuzi.
asik platite svým maminkám vše
.Dotaz zněl jak to spočitat cca…a né že mi platí elektriku. Nebudu to vypisovat co vše ji platím.
A nechci se hádatjen dobrou radu
Jasně, tys nic takového nepsala…
@j.a.n.i1 píše:
Jasně, tys nic takového nepsala…
Odpověď na jiný dotaz. Chjooo
@mamina100 píše:
Odpověď na jiný dotaz. Chjooo
Odpověď na dotaz ke spotrebe elektriny…