Finanční bezmoc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:Musim se do konce mesice vystehovat z bytu s dvemi dětmi, nebo majitel chce zaplatit najem dopredu ale nechape ze ja jako samozivitelka mu zaplatit najem dopredu nemohu. Chce 20k, 10k za tuten mesic(to bych mu logicky dala normalne jako doposud). Jenze si usmyslel, ze chce dalsich 10 na pristi mesic. Cituji jeho slova: " bud zaplatite do 3 dnu 20 000 nebo mi dejte klice" na to jsem mu rekla, ze nemam jak mu dat 20k, kdyz tolik ani nedela muj mesicni příjem a na to mi rekl „tak v tom pripade mi nebudete parazitovat v byte, deti si nechte vzit a vy si spete kde chcete“… po tomhle jsem se dneska uplne psychicky slozila
@JiříkMazlík píše:
Spíš řekni co přesně je to za finanční problém.
Vše se dá nějak řešit a ne se prodávat
Takže ty chceš začít od nuly na této dráze a plánuješ tak vydělat dvacku do tří dnů. To asi jen u silnice, možná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zítra na úřad práce ale samozřejmě musíš mít od něj potřebné papíry že ty penize chce.
Ale s touto změnou by tě měl dát podepsat dodatek ke smlouvě atd. A v tomto případě pochybuji že udělal vše dle zákona
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KLID, na to nemá právo, máte písemně uzavřenou nájemní smlouvu?? Pokud nájem řádně hradíš, tak mu řekni, že se obrátíš na právníka, protože řádně smlouvu plníš a on nemá právo žádat dalších 10K.. pro někoho je to holt hodně peněz, takže chápu, že u vás je to téměř neřešitelná situace.. rodiče nepomohou? asi najít časem stejně bydlení, protože takový majitel, to je peklo.. pokud je ovšem pravda, že řádně platíte.. je divné, že najednou chce dva nájmy zaráz…
možná bych mu pohrozila i trestním oznámením, protože pokud to řekl přesně takto a máte všechny platby v pořádku, tak se jedná o vydírání podle § 175 trestního zákoníku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brisco píše:
A to čekáš, že ti je někdo tady na emimi pošle?Raději napiš co máš za problém a co už jsi zkusila.
Ty odepisuješ sama sobě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brisco píše:
A to čekáš, že ti je někdo tady na emimi pošle?Raději napiš co máš za problém a co už jsi zkusila.
Zkousela jsem uz vsechno, cely 3 dny jsem litala po uradech, socialkach ale nic nevyridila nebo mam na prvni stránce najemni smlouvy chybu, kdyz jsem to volala majitelovi, tak rekl ze novou mi udela po zaplacení 20 000, kdyz jsem to rekla na uradech, tak mi rekli ze je to mrzi ale ze bez opravene smlouvy mi nic nemuzou vyřídit. ![]()
- Citovat
- Upravit
@brisco píše:
To je nějaká blbost. Co máš ve smlouvě? Vystěhovat někoho z bytu není vůbec jednoduché.
Omlouvám se, jak neumíš citovat, tak mě to zmátlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík píše:
Zítra na úřad práce ale samozřejmě musíš mít od něj potřebné papíry že ty penize chce.
Ale s touto změnou by tě měl dát podepsat dodatek ke smlouvě atd. A v tomto případě pochybuji že udělal vše dle zákona
Uz jsem byla, mam chybu ve smlouve a on mi rekl ze mi ji da az mu zaplatim 20k ![]()
- Citovat
- Upravit
@emmimmi píše:
Jo, tak normálně se dá v bytě bivakovat několik let než to soud vyřídí, takže je to divné a těžko tě může takto vystěhovat, pokud máš smlouvu, kor s malými dětmi
Takovych už bylo a je pravda že majitel je nemohl dostat pryč a než to dojde k soudu a vynese rozhodnutí trvá.
Ale na tohle musíš mít povahu ![]()
A že ti majitel dá do zubů to už není vyloučené leč pak můžeš podat TO ty na něj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakože máš neplatnou smlouvu? Tak obvolej azyly pro matky s dětmi. Ale stejně ti musí dát výpověď a pak se můžete soudit o nějakou neplatnost. Čili tě těžko vykopne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Uz jsem byla, mam chybu ve smlouve a on mi rekl ze mi ji da az mu zaplatim 20k
Tak zajdi na člověka v tísni tam ti poradí.
A on tě vidira což můžeš klidně jít rovnou oznámit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak taky si moc nemyslím, že na sex seznamkách za 3 dny seženeš hned 20 000 Kč, to je asi utopie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z kterých končin ČR pocházíš? Dalo by se i lecos zařídit. Nebo alespoň poradit přesněji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Uz jsem byla, mam chybu ve smlouve a on mi rekl ze mi ji da az mu zaplatim 20k
Jakou chybu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík píše:
Z kterých končin ČR pocházíš? Dalo by se i lecos zařídit. Nebo alespoň poradit přesněji
Karlovarský kraj, okres Sokolov
- Citovat
- Upravit
@Serpentini píše:
Ty odepisuješ sama sobě?
Neodepisuje. Není to anonym. Jen okopírovala text anonymní a pod to napsala svůj příspěvek. Spojila je v jeden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit