Finanční bezmoc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík píše:
Spíš řekni co přesně je to za finanční problém.
Vše se dá nějak řešit a ne se prodávat
Musim se do konce mesice vystehovat z bytu s dvemi dětmi, nebo majitel chce zaplatit najem dopredu ale nechape ze ja jako samozivitelka mu zaplatit najem dopredu nemohu. Chce 20k, 10k za tuten mesic(to bych mu logicky dala normalne jako doposud). Jenze si usmyslel, ze chce dalsich 10 na pristi mesic. Cituji jeho slova: " bud zaplatite do 3 dnu 20 000 nebo mi dejte klice" na to jsem mu rekla, ze nemam jak mu dat 20k, kdyz tolik ani nedela muj mesicni příjem a na to mi rekl „tak v tom pripade mi nebudete parazitovat v byte, deti si nechte vzit a vy si spete kde chcete“… po tomhle jsem se dneska uplne psychicky slozilaA ty nemáš nájemní smlouvu? Pokud máš, nemá šanci, je to protizákonné.
- Citovat
- Upravit
@Serpentini píše:
Ty odepisuješ sama sobě?
Ne, je tam jen blbě citace. Odpověď od brisco jsou jen ty poslední 2 řádky.
- Citovat
- Upravit
@Serpentini píše:Ne, je tam jen blbě citace. Odpověď od brisco jsou jen ty poslední 2 řádky.
Ty odepisuješ sama sobě?
@Anonymní píše:
Uz jsem byla, mam chybu ve smlouve a on mi rekl ze mi ji da az mu zaplatim 20k
Jakou chybu?
- Citovat
- Upravit
Dej mu normálně deset- nejlépe bezhotovostně na účet, ať to máš potvrzené. A nic jiného- jak tě chce jako dostat z bytu- než to dá k soudu, než se to rozhodne, pak se odvoláš..prostě nic neřešitelného. Mezi tím si dej návrh na si soud na zvýšení výživného, sežeň brigádu- třeba letáky a sháněj jiný byt-třeba i ten azyl- hlavně mít smlouvu v pořádku, pak s ní na sociálku pro dávky.
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, zavolej si zítra sem, tady ti poradí zdarma.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Preklikl se o rok, takze smlouva mi jakoze koncila minulym rokem, proste mam neplatnou najemni smlouvu do toho všehotakovou smulu muzu mit vazne jenom já
![]()
Po uplynutí doby určité se smlouva o nájmu AUTOMATICKY prodlužuje na dobu neurčitou. Tudíž vyhodit tě NEMŮŽE.
- Citovat
- Upravit
@annasmyc píše:
@markytka3 ty ji znáš, že tak soudíš? Žij a nech žít…
ne, ale pouzivam mozek 🙈 jako jit slapat kvuli 10ti tacum?… no asi jsem jina socialni skupina nez ty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše:
ne, ale pouzivam mozek 🙈 jako jit slapat kvuli 10ti tacum?… no asi jsem jina socialni skupina nez ty…
ano, opravdu na mě působíš jako jiná sociální skupina…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak pokud od toho konce na papire jeste neuplynuly 3 mesice a majitel ji stihne pisemne vyzvat k vyklizeni bytu, tak se nic neprodluzuje.
Je pravda, že i tak ji vlastně může možná vyhodit, protože majitel defakto prokáže, že při platné smlouvě mu celou tu dobu před tím rokem neplatila, takže na ni možná bude nahlíženo jako na neplatičku. Pokud ona nedokáže, že se jednalo o chybu, mohl by po ní ten nájem za ten minulý rok i vymáhat (smlouvu na to, že mu měla platit, má).
Ale až po soudním jednání, hned teď ji vyhodit nemůže.
Zakladatelko, obrat se na tu právní poradnu zdarma.
- Citovat
- Upravit
@Nenitamduch píše:
Ty jsi hnusná rasistka ti povim… ses taky radsi mela starat abys nebyla samozivitelka
ty se nauc chapat psany text, jasne ve svem
prispevku pisi, ze jsem rovnez samozivitelka s dvema detma 🙈 a fakt potrebovat 10 tacu, byt nenadale, se svoji bankovni historii, by mi nedelalo problem na dve kliknuti 🙈… rozdil? ano, pracuji, pracuji xy hodin denne,… optej se sama sebe, kdo tak asi muze uvazovat jit kvuli
10ti tacum slapat? koho asi majitel bytu chce rychle, ze dne na den, vysachovat? bude odpoved znit - pravidelne platiciho, bezproblemoveho najemnika? pouzij mozek na odpoved…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Volali jsme
volali JSTE? takze ani s prijmem partnera nejste schopni dat navic 10tacu a chlap te necha radeji slapat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlik345 píše:
Jsi nahlášená adminum
a komu tim pomuzete? 🙈 ja polozila par otazek… ale asi jsi stejna socialni skupina - precti si sousledne autorky prispevky, treba ti to dojde 🥳
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše:
volali JSTE? takze ani s prijmem partnera nejste schopni dat navic 10tacu a chlap te necha radeji slapat?
Asi volala ona a ten majitel… Celkem k pochopení, řekla bych.
- Citovat
- Upravit
@JiříkMazlík píše:
At je každý černý, bílí je mi u prdky.
Pokud normálně platí byt neničí tak oč jde. A pokud bere dávky no tak ať.
Ale tohle už mi přijde moc.
no vidis, me zas priijde absurdni, ze kdyz clovek potrebuje 10tis. (coz neni ani poradna pracka),!ze si nemuze vzit u banky kontokorent… ktery ti, jako radnemu obcanovi, skoro kazda banka nuti
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit