Finanční podpora rodičů důchodců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@PaníBovaryová Nemá nadprůměrné příjmy. Nevím, prostě jsem měla pocit, že když já nemám rodinu, tak že ty peníze si do hrobu nevezmu, tak přilepšim rodičům.
Vím, jsem hloupá. Ale už se to nebude opakovat. Tento týden mi ze sebe bylo moc smutno…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Když je nějaká oslava, tak samozřejmě, že platím dorty a oslavu.
Já nejsem finančně negramotna.
- Citovat
- Upravit
@smile_xxx Už to nebudu dělat. Je mi ze sebe na zvracení. Nemám nic, děti, rodinu a přítel je na mě teď naštvaný.
- Citovat
- Upravit
@mirkaazzuri Ano, nemůžu to vysvětlovat, protože se do toho zamota. Bude mi blbé říct, že nemám i když mám, ale nedá se nic dělat než lhát už.
- Citovat
- Upravit
Zkus si na internetu vyhledat termín “people pleaser”. S tímhle se nikdo nenarodí, to rodiče Tě takhle pokřiveně vychovali. Jsi teprve na začátku cesty, kdy tohle budeš postupně odhalovat. Pro začátek doporučuju na YouTube videa Jana Dvořáka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak řekni, že všechny volné peníze máš na termínovaném vkladu nebo si je investovala a prostě nemáš. Neznamená, že když nemáš zatím rodinu, že si nemusíš našetřit na cokoliv do budoucna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 Protože mě špatně pochopil a já jsem měla nějaké otázky na něho a poznámky, které se ho dotkly. Psala jsem mu předevčírem, že bych dnes k večeru přijela, až se on vrátí od rodičů, ale nenapsal na to nic a nevím, jestli mu mám dnes napsat nebo nenapsat a přijet.
Vím, že jsou to blbosti, co řeším, ale stresuje mě to.
- Citovat
- Upravit
@Monchichik píše: Více
Proč by se měla vymlouvat? Tati, vyděláváme oba, oba musíme hospodařit tak, abysme vyšli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Dobře. Jsem si naprosto jistá, že by si představovali mi rodiče, kdybych vydělávala miliony…
- Citovat
- Upravit
@brisco píše: Více
Přesně. Matka to na mne taky zkoušela, když jsem se nenechala, tak přitvrdila výhrůžkou soudních sporů.
I na to by se měla zakladatelka připravit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 Styděla bych se tohle říct. Máš pravdu, je to tak.
Ještě mě napadlo, když je žena samozivitelka, ty jsou také ohroženy chudobou a proč ji třeba sourozenci nepomůžou nebo rodiče? Teď myslím případy, když otec nefunguje a neplatí nebo málo…
Já jsem asi opravdu extrém. Nemám s kým jet na dovolenou a napaldo mě právě někomu, kdo nemá peníze ji zaplatit, ale myslel by si, že jsem blázen, tam raději pojedu sama nebo nikam.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
@mirkaazzuri Jsi milá. Já k psychologovi chodím, ale řeším s ním jiné věci, ne tyto. Nepotřebuji už to řešit, protože jsem se rozhodla, že už nebudu hloupá a nebudu mu dávat peníze a platit.