Finanční podpora rodičů důchodců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16460
2.6.24 15:38
@stinga píše: Více

Předtím se držela furt aspoň toho, že dotuje rodinu a nejadnou řeší byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77447
2.6.24 15:39
@Anonymní píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77447
2.6.24 15:40
@Dahlia0409 píše: Více

a v mezičase řešila levné jablka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 15:41

@Limi123 Už mu půjčovat nechci.

• Citovat
  • Upravit
77447
2.6.24 15:41
@Dahlia0409 píše: Více

dělá si z nás šprťouchlata, od začátku diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16460
2.6.24 15:42
@stinga píše: Více

Pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 15:44

@Dahlia0409 Ano, dotuji. Poprvé jsem si byt chtěla koupit už v roce 2010, ale nakonec z toho sešlo. To máš těžko, bydlím sama v bytě-obecnim. Podruhé jsem chtěla kupovat byt po rozchodu 2019.
Připadám si jako neschopný idiot a ty některé komentáře to ještě zhoršují.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.24 15:50

@stinga Nedělám, pokud mi nechceš poskytnout nějaké relevantní postřehy, tak nebudu na tebe reagovat.

• Citovat
  • Upravit
77447
2.6.24 15:51

ano, buď jsi to, co o sobě píšeš, protože tak bl. bý nikdo nemůže být, nebo a to je pravděpodobnější, si z nás děláš srandu, to všechno, co píšeš, je tak absurdní, už nevíš, kam až to vygradovat, skáčeš z tématu na téma, píšeš nesmysly,
prostě jsi prachsprostý troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77447
2.6.24 15:52

však nereaguj, já o to nestojím, radu jsem ti dala už včera, vyhledej urgentně psychiatra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 15:53

@stinga Nejsem. Aspoň vidíš, že existují hlupáci jako já. Našla jsem si postiženého přítele a zamilovala se do něho. Co je na tom? Že nemám děti, bohužel, stalo se.
A že jsem si nekoupila nějaký byt v roce 2010-2013, kdy byly ta dobrou cenu, bohužel, byla jsem blbá.
Opravdu je mi do pláče, nedělám si srandu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.24 15:56

@Dahlia0409 Mám vyhlédnutý region, kde bych se v případě potřeby stěhovala, líbí se mi tam. Ale jak říkám, nemám na to koule.
Mám práci, kterou seženu všude, jsem zdravotní sestra. Uvažovala jsem, že bych šla pracovat i do zahraničí, ale neumím dobře anglicky ani německy. Jasně, doucila bych se, ale stejně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.24 15:59

@Dahlia0409 Líbila by se mi jižní Morava nebo jižní Čechy. Tak já si tento týden domluvím tu schůzku s finančním poradcem a zeptám se.

• Citovat
  • Upravit
16460
2.6.24 16:00

A ten je 200km daleko? Když jsi teda fixovana na rodné město? Máš práci, rodinu, přítele, tak zůstaň kde jsi, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.24 16:02

Hele jestli jsi zdravotní sestra a máš takové rodiče, tak chápu, že pro tebe není jednoduché se vůči rodičům vymezit. Když to vezmu obecně, tak mnohé zdravotní sestry jdou dělat tuhle profesi, protože chtějí pomáhat lidem. To se pak těžko vymezuje a ještě vůči rodičům, kterým není blbé tě využívat. Řekla bych jim, že také žiješ sama a pracuješ a potřebuješ si šetřit na své stáří. Fakt jim to řekni a nenech se zneužívat. Oni mají tebe, ale kdo se ve stáří postará o tebe, pokud bys neměla rodinu.
V diskuzi jsem postřehla, že máš problém se vůči lidem, na kterých ti záleží vymezit. A psala jsi, že máš i partnera s postižením. Možná to nemusí být problém, ale dala bych si pozor na to, aby to nebyl jeden z těch, co si najde zdravotní sestřičku, aby se o něj starala. Aby tě nezačal psychicky a finančně zneužívat ještě on. Jestli máš terapeuta, tak ti s tím pomůže, aby ses nenechávala zneužívat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!