Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máme Fio banku, manžel pracuje pro zahraniční firmu, která mu zapomněla zaslat výplatu(!!!)
a mě zajímá, jestli fio připisuje i o svátcích? Prý platbu odešlou expres, ale v ten samý den určitě přijít nestihnou. No a jelikož pondělí i úterý je svatek, znamená to, ze by nám penize měli přijít až ve středu, pokud by tedy nezasilali penize i o víkendy. Nevíte tedy někdo, jak to maji??
Muž má Fio a nepřipisuje přes vikendy a svátky, leda když je to třeba platba v rámci banky (jakože když to posle člověk z Fio účtu na Fio účet).
Edit: ještě jinak, když je platba okamžitá, měla by přijít i o víkendu, pokud standartní tak až v pracovní den. Ale těžko říct jak to půjde z toho zahraničí ![]()
Příspěvek upraven 02.07.21 v 11:13
Tak jsem se podívala na náš účet Fio a našla jsem tam i platby, co se připsaly v neděli. Svátky nevím. ![]()
Bude zalezet, co je za odesilaci banku a jake ma podminky pro expres platbu. Pripadne některé ceske banky maji mezi sebou dohodu a navzajem si preposilaji penize okamzite, tedy i o víkendech a svatcich. Jak to bude muset jit pres centralni banku tak asi az ve stredu no…
@Nikoleta123 tak jestli to posílají ze zahraničí, tak to bude určitě nejdřív ve středu. Pokud převod u nás s okamžitou platbou, tak přijdou peníze hned tomu druhému.
Pokud ze zahraničí, tak bych počítala nejdříve se středou. To předpokládám by tak měla asi každá banka 🤷🏻♀️ Záleží aj na tom, zda to nezadali třeba expres platbou.
Dobrý den, mám takový dotaz, jak probíhá pohovor u Fia? Děkuji moc za rady. Hezký den ![]()
Dobrý den chci se zeptat kdys mi strýc odesílá v trvalem příkazu každou středu v týdnu a teď se stalo že 24.12.2025 mi nepřišla je možný že to je kvůli svátků? Dekuji ![]()