Firemní akce - co se na nich děje?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ty myslíš, že na každé firemní akci se pořádají orgie nebo co? ![]()
Předpokládám, že většinou se lidi baví, jí, pijí, debatují o všem možném.
Kdo chce bude se kur..t i jinde né na firemní akci a kdo ne, tak to nedělá ani tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč se to děje? no protože se tam chlastá, a chlast uvolňuje a plní sny
takže když je ženská doma za máňu od plotny a na večírku se ji začne někdo dvořit a vypravovat ji jak je krásná a úžasná, tak mu dá, to samé chlapi, hlubší význam bych v tom nehledala ![]()
- Citovat
- Upravit
tak nakonec za nevěry můžou firemní akce? Kdo zahyba, najde si příležitost a kdo nezahyba, ten se nenechá svést na zadne akci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím že moc koukáš na americký filmy, kdo chce nepotřebuje na to firemní akce
- Citovat
- Upravit
@K.Black píše:
Proč se to děje? no protože se tam chlastá, a chlast uvolňuje a plní snytakže když je ženská doma za máňu od plotny a na večírku se ji začne někdo dvořit a vypravovat ji jak je krásná a úžasná, tak mu dá, to samé chlapi, hlubší význam bych v tom nehledala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nějak nechápu co chceš vlastně teda řešit?? ![]()
Ale pokud na to budeš hledět takhle jednostranně, tak se asi k ničemu nedopracuješ… Zkušenost vlastní mám z několika firemních akcií a můžu ti teda zodpovědně říct, že až příliš často to funguje přesně opačně. Teda ne, že NEzadaná svádí zadaného, ale ZADANÝ vyjížděl (ne jednou a jeden) po NEzadané
Nemusela přitom vyvinout žádné enormní úsilí a už vůbec svádět ![]()
To je odpověď na i několik dalších otázek, které si položila. A proč se to děje? Tak to by mě taky velice zajímalo, možná se do téhle diskuze zapojí nějaký muž, který nám to ozřejmí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
Ty myslíš, že na každé firemní akci se pořádají orgie nebo co?
Předpokládám, že většinou se lidi baví, jí, pijí, debatují o všem možném.
Kdo chce bude se kur..t i jinde né na firemní akci a kdo ne, tak to nedělá ani tam
Ne, nemyslím si, že všechny akce mají sexuální podtext, jen se to stává a podle mě nezřídka. Samozdřejmě nemyslím u všem, ale podle mě se najde ve větším počtu lidí někdo, kdo má tyhle tendence. Záleží i na kolektivu. Když jsou akce např. přes noc, přes víkend tak je to rozdíl, než když je akce jen na jeden večer. A čím více se pije, tím méně mají lidé zábrany.
- Citovat
- Upravit
@K.Black píše:
Proč se to děje? no protože se tam chlastá, a chlast uvolňuje a plní snytakže když je ženská doma za máňu od plotny a na večírku se ji začne někdo dvořit a vypravovat ji jak je krásná a úžasná, tak mu dá, to samé chlapi, hlubší význam bych v tom nehledala
mě ta tvoje Máňa
jednou zničí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám pár dotazů k tomuto tématu:Četla jsem spoustu diskuzí a jak tak čtu, tak snad všude ve firmách při akcích spolu ženské a chlapi flirtují a občas to skončí i nezávazným sexem mezi zadanými, případně nezadanou a zadaným. Proč se to děje? Proč jsou ženy tak vyzývavé a svádějí ženaté, zadané muže a taky Proč ti chlapi se nechají i když doma mají partnerku a děti? Nechápu proč je taková divná doba. Vy, které máte tendence psát, že si na to mám zvyknout a že už je doba taková si raději vyhledejte jinou takovou diskuzi, kde budete chtít přispívat, nechci se s nikým dohadovat, jen se mi tato doba a chování na akcích moc nelíbí.
- kam až jsou lidé schopní zajít na firemních akcích, i když doma mají partnery (jaké máte zkušenosti ve vašich firmách?)
Nevěr neustále přibývá, tím spíš mezi spolupracovníky.
Není to jen teď. Bylo to tak vždycky. Jen se těm akcím za totáče třeba jinak říkalo. A proč se to děje? Protože jsme jen lidé, hříšné nádoby. Zvyknout se na to určitě nedá, pokud jsi ten partner, který je doma a opatruje děti. Účastníci výše uvedených akcí na to zvyklí jsou a baví je to. Samozřejmě, že ne všichni. Najdou se i tací, kteří mají své partnery rádi a nechtějí jim tímto způsobem ubližovat. Ale kolik jich je… kdo ví…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ne, nemyslím si, že všechny akce mají sexuální podtext, jen se to stává a podle mě nezřídka. Samozdřejmě nemyslím u všem, ale podle mě se najde ve větším počtu lidí někdo, kdo má tyhle tendence. Záleží i na kolektivu. Když jsou akce např. přes noc, přes víkend tak je to rozdíl, než když je akce jen na jeden večer. A čím více se pije, tím méně mají lidé zábrany.
můj muž dělá jen s chlapa, že ženy by takovou hodně náročnou práci nezvládly, takže když mají schůzi, jak tomu říkají, tak se maximálně upraví, jak prase
že pak dojde domů hodí
a celý den vypadá, jak kdyby měl natáhnout papuče
![]()
Jinou ženskou by při firemní akci nezvládl chudina by to schytala asi takhle
![]()
Příspěvek upraven 27.02.13 v 14:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Lidi se seznamuji kdekoliv, kde se jich sejde vetsi počet. A vždycky je Možné, ze se tam setkají i zadání. A bylo to takvzdycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď se mi to tak rozleželo, asi si najmu nějaké fešné zaměstnance a uděláme firemní akci
- Citovat
- Upravit
@IvkaH píše:
můj muž dělá jen s chlapa, že ženy by takovou hodně náročnou práci nezvládly, takže když mají schůzi, jak tomu říkají, tak se maximálně upraví, jak praseže pak dojde domů hodí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
můj muž dělá jen s chlapa, že ženy by takovou hodně náročnou práci nezvládly, takže když mají schůzi, jak tomu říkají, tak se maximálně upraví, jak praseže pak dojde domů hodí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
mám pár dotazů k tomuto tématu:
Četla jsem spoustu diskuzí a jak tak čtu, tak snad všude ve firmách při akcích spolu ženské a chlapi flirtují a občas to skončí i nezávazným sexem mezi zadanými, případně nezadanou a zadaným. Proč se to děje? Proč jsou ženy tak vyzývavé a svádějí ženaté, zadané muže a taky Proč ti chlapi se nechají i když doma mají partnerku a děti? Nechápu proč je taková divná doba. Vy, které máte tendence psát, že si na to mám zvyknout a že už je doba taková si raději vyhledejte jinou takovou diskuzi, kde budete chtít přispívat, nechci se s nikým dohadovat, jen se mi tato doba a chování na akcích moc nelíbí.
Nevěr neustále přibývá, tím spíš mezi spolupracovníky.