Firemní akce - co se na nich děje?

Anonymní
27.2.13 14:44

Firemní akce a co se na nich děje?

Ahoj holky,
mám pár dotazů k tomuto tématu:

1. kam až jsou lidé schopní zajít na firemních akcích, i když doma mají partnery (jaké máte zkušenosti ve vašich firmách?)

Četla jsem spoustu diskuzí a jak tak čtu, tak snad všude ve firmách při akcích spolu ženské a chlapi flirtují a občas to skončí i nezávazným sexem mezi zadanými, případně nezadanou a zadaným. Proč se to děje? Proč jsou ženy tak vyzývavé a svádějí ženaté, zadané muže a taky Proč ti chlapi se nechají i když doma mají partnerku a děti? Nechápu proč je taková divná doba. Vy, které máte tendence psát, že si na to mám zvyknout a že už je doba taková si raději vyhledejte jinou takovou diskuzi, kde budete chtít přispívat, nechci se s nikým dohadovat, jen se mi tato doba a chování na akcích moc nelíbí. :( Nevěr neustále přibývá, tím spíš mezi spolupracovníky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
27.2.13 14:47

Ty myslíš, že na každé firemní akci se pořádají orgie nebo co? 8o
Předpokládám, že většinou se lidi baví, jí, pijí, debatují o všem možném.
Kdo chce bude se kur..t i jinde né na firemní akci a kdo ne, tak to nedělá ani tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
27.2.13 14:49

Proč se to děje? no protože se tam chlastá, a chlast uvolňuje a plní sny ;) takže když je ženská doma za máňu od plotny a na večírku se ji začne někdo dvořit a vypravovat ji jak je krásná a úžasná, tak mu dá, to samé chlapi, hlubší význam bych v tom nehledala ;)

• Citovat
  • Upravit
35438
27.2.13 14:49

8o tak nakonec za nevěry můžou firemní akce? Kdo zahyba, najde si příležitost a kdo nezahyba, ten se nenechá svést na zadne akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
27.2.13 14:50

Já myslím že moc koukáš na americký filmy, kdo chce nepotřebuje na to firemní akce

• Citovat
  • Upravit
1450
@K.Black píše:
Proč se to děje? no protože se tam chlastá, a chlast uvolňuje a plní sny ;) takže když je ženská doma za máňu od plotny a na večírku se ji začne někdo dvořit a vypravovat ji jak je krásná a úžasná, tak mu dá, to samé chlapi, hlubší význam bych v tom nehledala ;)
:palec: :potlesk: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186

Já nějak nechápu co chceš vlastně teda řešit?? :lol:
Ale pokud na to budeš hledět takhle jednostranně, tak se asi k ničemu nedopracuješ… Zkušenost vlastní mám z několika firemních akcií a můžu ti teda zodpovědně říct, že až příliš často to funguje přesně opačně. Teda ne, že NEzadaná svádí zadaného, ale ZADANÝ vyjížděl (ne jednou a jeden) po NEzadané :palec: Nemusela přitom vyvinout žádné enormní úsilí a už vůbec svádět :nevim:
To je odpověď na i několik dalších otázek, které si položila. A proč se to děje? Tak to by mě taky velice zajímalo, možná se do téhle diskuze zapojí nějaký muž, který nám to ozřejmí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 14:51
@IvkaH píše:
Ty myslíš, že na každé firemní akci se pořádají orgie nebo co? 8o
Předpokládám, že většinou se lidi baví, jí, pijí, debatují o všem možném.
Kdo chce bude se kur..t i jinde né na firemní akci a kdo ne, tak to nedělá ani tam ;)

Ne, nemyslím si, že všechny akce mají sexuální podtext, jen se to stává a podle mě nezřídka. Samozdřejmě nemyslím u všem, ale podle mě se najde ve větším počtu lidí někdo, kdo má tyhle tendence. Záleží i na kolektivu. Když jsou akce např. přes noc, přes víkend tak je to rozdíl, než když je akce jen na jeden večer. A čím více se pije, tím méně mají lidé zábrany.

• Citovat
  • Upravit
74217
27.2.13 14:52
@K.Black píše:
Proč se to děje? no protože se tam chlastá, a chlast uvolňuje a plní sny ;) takže když je ženská doma za máňu od plotny a na večírku se ji začne někdo dvořit a vypravovat ji jak je krásná a úžasná, tak mu dá, to samé chlapi, hlubší význam bych v tom nehledala ;)

mě ta tvoje Máňa :pankac: jednou zničí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.2.13 14:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám pár dotazů k tomuto tématu:
  1. kam až jsou lidé schopní zajít na firemních akcích, i když doma mají partnery (jaké máte zkušenosti ve vašich firmách?)
Četla jsem spoustu diskuzí a jak tak čtu, tak snad všude ve firmách při akcích spolu ženské a chlapi flirtují a občas to skončí i nezávazným sexem mezi zadanými, případně nezadanou a zadaným. Proč se to děje? Proč jsou ženy tak vyzývavé a svádějí ženaté, zadané muže a taky Proč ti chlapi se nechají i když doma mají partnerku a děti? Nechápu proč je taková divná doba. Vy, které máte tendence psát, že si na to mám zvyknout a že už je doba taková si raději vyhledejte jinou takovou diskuzi, kde budete chtít přispívat, nechci se s nikým dohadovat, jen se mi tato doba a chování na akcích moc nelíbí. :( Nevěr neustále přibývá, tím spíš mezi spolupracovníky.

Není to jen teď. Bylo to tak vždycky. Jen se těm akcím za totáče třeba jinak říkalo. A proč se to děje? Protože jsme jen lidé, hříšné nádoby. Zvyknout se na to určitě nedá, pokud jsi ten partner, který je doma a opatruje děti. Účastníci výše uvedených akcí na to zvyklí jsou a baví je to. Samozřejmě, že ne všichni. Najdou se i tací, kteří mají své partnery rádi a nechtějí jim tímto způsobem ubližovat. Ale kolik jich je… kdo ví…

• Citovat
  • Upravit
74217
27.2.13 14:55
@Anonymní píše:
Ne, nemyslím si, že všechny akce mají sexuální podtext, jen se to stává a podle mě nezřídka. Samozdřejmě nemyslím u všem, ale podle mě se najde ve větším počtu lidí někdo, kdo má tyhle tendence. Záleží i na kolektivu. Když jsou akce např. přes noc, přes víkend tak je to rozdíl, než když je akce jen na jeden večer. A čím více se pije, tím méně mají lidé zábrany.

můj muž dělá jen s chlapa, že ženy by takovou hodně náročnou práci nezvládly, takže když mají schůzi, jak tomu říkají, tak se maximálně upraví, jak prase :cert: že pak dojde domů hodí :poblion: a celý den vypadá, jak kdyby měl natáhnout papuče :pankac: :twisted:
Jinou ženskou by při firemní akci nezvládl chudina by to schytala asi takhle :poblion: :lol:

Příspěvek upraven 27.02.13 v 14:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.2.13 14:55
@Anonymní píše:

Lidi se seznamuji kdekoliv, kde se jich sejde vetsi počet. A vždycky je Možné, ze se tam setkají i zadání. A bylo to takvzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
27.2.13 14:56

Teď se mi to tak rozleželo, asi si najmu nějaké fešné zaměstnance a uděláme firemní akci

• Citovat
  • Upravit
35438
@IvkaH píše:
můj muž dělá jen s chlapa, že ženy by takovou hodně náročnou práci nezvládly, takže když mají schůzi, jak tomu říkají, tak se maximálně upraví, jak prase :cert: že pak dojde domů hodí :poblion: a celý den vypadá, jak kdyby měl natáhnout papuče :pankac: :twisted:
:pankac: :pankac: no toto co se dnes Deje, to snad ani není Možné :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
@IvkaH píše:
:pankac: :pankac: no toto co se dnes Deje, to snad ani není Možné :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat