Existuje fitko, kam mohu i s dítětem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.11.24 22:45

Fitko s dítětem?

Holky, jsem 9 měsíců po porodu a hrozně mi chybí si jít zacvičit někam mezi lidi, pak odpočinout. Jenomže jsem sama a hlídání pro prcka nemám. Asi neexistuje nějaký centrum, kde by mi i malýho pohlídali, že :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21470
2.11.24 23:03

Pokud jsi z Prahy, tak určitě něco najdeš. Já jsem před lety chodila do Faktory Pro. Ale ti už nefungují, koupila je jiná firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
3.11.24 00:21

Záleží odkud jsi. Už jsem byla v několika fitness centrech, kde byl i dětský klub, kam dítě můžeš na tu hodinu nebo dvě dát, zabaví se, postarají se, a ty si v klidu zacvičíš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64838
3.11.24 07:23
@Noelia_Z píše: Více

No nevim, devitimesicni dite, jestli se zabavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
3.11.24 07:29

Za mě: kdyby se u nás objevovaly pravidelně děti ve fitku, velice bych zvažovala další návštěvy. Ony jsou velice rušivý element. Zažila jsem jednou dvě holky, cca 10 let, maminky cvičily a ony na zemi zabíraly dost místa, kde si lepily, malovaly… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
3.11.24 08:59
@karolinapete píše: Více

O fitku, kde by byly ochotni hlídat 9-měsíční mimino, tedy nevím ani v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.24 21:30

@Noelia_Z Jsem z Brna, já vím, že má jen 9 měsíců, ale tak už leze a baví ho všechny hračky. Kdybych něco našla, bylo by to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.25 21:08

Fitek, kde mohou být děti při cvičení rodičů, je celkem dost. Např. Heroes gym (Zahradak), Fitlady v Kolovratech, Plechovka v Dubči, Fitnesstar na Chodově. Jsou tam dopolední lekce.

Osobně bych uvítala, kdybych si mohla jít zacvičit po práci (tzn. lekce od 17 hod dále) a dítě by bylo vítáno. Kromě kruhace v Heroes gym jsem nic nenašla. Nevěděl byste někdo o něčem takovém (ideálně v lokalitě Praha 22, P15, P11 a okolní části)?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková