Fitko v počátku těhu?

Anonymní
27.9.15 11:36

Fitko v počátku těhu?

Maminky, napište mi prosím svůj názor, jak byste to udělaly vy…
už od ledna pravidelně cvičím, mám dole skoro 20kg, takže fyzičku už nějakou mám…mám předplacené vstupy do fitka a na hot jógu (cvičení jógy ve 42 stupních)
Dneska ráno mi vyšel pozitivní test (zpoždění mám už pár dní) nikomu jsem to ještě neřekla, ani manželovi, ten je s dětma právě v ZOO a já plánuju, jak hezky mu to oznámím :D no a já nevím, jestli do toho fitka a na tu jógu mám chodit dál nebo ne…co se týče fitka, určitě bych neposilovala břišáky a tak, ale co třeba pás, orbitrek, posilování nohou, rukou…a ta jóga? těch 42 stupňů? někde říkají, že když je ta ženská zvyklá cvičit, může dál, ale nevím, když jsem takhle v počátku, podle těhu kalkulačky asi nějaký pátý týden…myslíte, že to neuškodí, když to nebudu přehánět nebo se na to mám radši vykašlat? Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.9.15 11:48

Jasně, že jo. Přesně jak píšeš, orbi, pás posilování ruce, nohy. Tu hot jógu nevím teda, tam bych se bála. Ale já nemusím vedro ani netěhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.9.15 12:36

Ale určitě bych netahala nějaký větší váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.9.15 12:40

Posilovna v pohodě, chodila sem až do konce osmýho měsíce těhu, ale tý hot jogy bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.9.15 12:41

Já chodila do fitka snad ještě na začátku 8.měsíce ;) všichni tam na mě civěli jak na blázna, ale já chtěla být na porod ve formě, takže pás, nohy, záda, ruce (vše pod dohledem manžela - sama bych si netroufla). A stejně to nepomohlo a na fyzickou náročnost porodu nepřipravilo ;) ale možná jsem pak díky tomu dala nabraná kila snadno dolů ;) Hot jogu taky neporadim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.9.15 14:04

Hot jogu bych vynechala, prehrati muze byt nebezpecne. Do fitka chodit muzes, akorat postupne upravuj intenzitu podle toho, jak se budes citit…uvidis. S pasem bych se asi casem bala, deti uz mas tak to asi znas - muzes ztracet balans, ja upadla jen na chodniku a stacilo mi to, na pase bych nechtela…ale to az pozdeji. Pak se nema delsi dobu lezet na brise, ale to taky az pozdeji.
Ja chodila akorat na zumbu a to do 35. tydne ;) Akorat ke konci uz jsem tam spis jen slapala zeli :D Proste jsem postupne prizpusobovala pohyb tomu, co mi bylo pohodlne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
27.9.15 14:52

Souhlas s devcaty. Fitko v klidu, jen se informuj jakym cvikum se vyhnout (napr. Mrtve tahy). Jogu ano, ale ne „hot“. A upozornit cvicitelku. Ona ti ukaze modifikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.9.15 15:56

Jak psaly holky, bacha na přehřátí at při cvičení nebo v sauně. Jinak cvičení s rozumem určitě ano. Cvičím taky, doma mám orbitrek a pak posiluji, lehce i břicho. Vše dělám jen do té míry, dokud je mi to příjemně. Pokud se mi u něčeho začne hůře dýchat nebo více se potit, cokoliv mimo normu, odpočinu si, vydýchám, změním cvik.
Uprav si intenzitu i délku, raději častěji a kratší dobu. Hlavně poslouchej své tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
27.9.15 16:14

Já jsem zjistila, že jsem těhotná někdy v 8 týdnu, do té doby jsem obden jezdila na kole 30 km a každý den svičila Shaut T T 25 kdo ví zná jaká je to makačka nebo tak hodku s JIll..pak mi začali nevolnosti a opět jsem začala cvičit cca v 7 mesici až do 9 pak mě chytli kříže…ale saunu nebo tak ybch asi neriskovala… moje mimi je úplně v pohodě… možná trochu hyperaktivní.. :D po mě :D už cvičím dál i při kojení a pohoda mlíko mu chutná i tak :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166
23.12.15 11:24

Ja jsem do fitka chodila, tezke posilovani a v 10tt jsem zjistila, ze jsem tehotna. Jelikoz je mi 39let a do fitka jsem chodila jen necele 4 mesice, moje deloha je niz, ne nizko, ale niz, tak mi moje gynekolozka doporucila si nezahravat a radsi prestat..ze kdybych chodila do fitka aspon rok a deloha byla na svem miste, tak by me nechala do 18tt do fitka chodit…v mem pripade ne e…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí