Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máme zloňska „dvojku“, letos pořizuju dceři „čtyřku“. Trojku má kamoška a vzhledově se nám nelíbí, je taková trošku vypoulená, což na fotce vypadá hezky, ale v reálu moc ne. Funkce to má stejný, každý vyšší číslo má něco navíc, co ale dcera /14/ beztak nevyužije, ale u čtyřky se jí líbí možnost ovládání přehrávače hudby na mobilu…jezdí na tréninky busem a poslouchá na sluchátka z mobilu, a tak nebude muset při volbě písničky vytahovat mobil, ale navolí si to na náramku.
Já si ale myslím, že bez spárování s telefonem se na náramku nenastaví ani čas, ne? aspoň u té naší „dvojky“ to tak bylo. Čili telefon je k tomu nutnost.
@sovicka1 píše:
Ahoj, chtěla bych koupit dětem fitness náramky, přejí si je od Ježíška.
Dětem je 8, mají průměrnou postavu. Stačí mi krokoměr a čas. Cenu bych si představovala tak do 1000 za jeden (i když financovat to bude babička, a ta mi dala limit 1500 za jeden, ale mně to přijde skoro až zbytečné…). Další funkce nepotřebuji, oni to chtějí opravdu jen kvůli tomu krokoměru![]()
Děti nemají mobily, nemusím to tedy zatím s ničím párovat, zhruba tak za rok nějaký mobil mít budou (ale asi ne vyloženě svůj - zatím to nemám v plánu). Ale myslím, že každý náramek asi jde spárovat…
Jde mi hlavně o to, aby to tomu děcku sedlo dobře na ruku, takže bych potřebovala poradit nějakou konkrétní značku a typ, o kterém víte, že třeba neplandá na menší juniorské ručce a není na té ruce nějaký robustní.
Moc děkuji za rady.
Spárovat se to dá s telefonem rodiče, pak už není k ničemu potřeba
Dvojku má dcera od předškolního věku, telefon nemá dodnes (je jí 7) ![]()
@bob80 píše:
Rozmýšlím mezi Mi Band 3 a 4,tak nevím
určitě 4
@Anik píše:
Máme zloňska „dvojku“, letos pořizuju dceři „čtyřku“. Trojku má kamoška a vzhledově se nám nelíbí, je taková trošku vypoulená, což na fotce vypadá hezky, ale v reálu moc ne. Funkce to má stejný, každý vyšší číslo má něco navíc, co ale dcera /14/ beztak nevyužije, ale u čtyřky se jí líbí možnost ovládání přehrávače hudby na mobilu…jezdí na tréninky busem a poslouchá na sluchátka z mobilu, a tak nebude muset při volbě písničky vytahovat mobil, ale navolí si to na náramku.
Díky za příspěvek. Už jsem objednala tu čtyřku. Přehrávání hudby využije ![]()
Tojo, ale když má třeba děti dvě, tak dají se na jeden telefon spárovat dva náramky? nevim.
@Aliik píše:
Spárovat se to dá s telefonem rodiče, pak už není k ničemu potřebaDvojku má dcera od předškolního věku, telefon nemá dodnes (je jí 7)
@Anik jj, daji. Je tam i vylozene moznost pridat dalsi zarizeni v aplikaci.
Aha, tak oki, to jsem nevěděla.
@katyna1984 píše:
@Anik jj, daji. Je tam i vylozene moznost pridat dalsi zarizeni v aplikaci.