Fleky od ovoce

85
4.1.06 10:22

Fleky od ovoce

Ahojky,

muzete me poradit, cim perete fleky od ovoce, uz ,ame tolik flicku:))

dekuji hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
695
4.1.06 10:29

Ahojky,
ted jsem neco podobneho resila, ale byly to flicky od mixu mleko+zeleninova presnidavka. Nevypralo se to v pracce ani na 60 stupnu, takze jsem to zkusila preprat rucne mnutim o sebe detskym mydlem Johnsons (to bylo nahodou po ruce) a k memu velikemu udivu jsem vyprala i stary flek, ktery jsme zdedili na tricku po predchozim miminku. Zrejme pomaha (alespon u upletu) fyzicky vlakna od sebe pranim vic oddelit a dostane se z nich i zaprana spina. Pracka je na ne asi moc jemna. Doufam, ze tak pujde dolu i ovoce, ale mozna bych to hned po nehode namocila.
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.1.06 10:34

No…já bych řekla,že se to prostě nevypere…bohužel :? Pokud jsi teda zkusila různé prostředky na skvrny a nic…hrůzné jsou fleky od mrkve, natožpak pomeranč nebo mandarinka…ble. Nejlepší je SAVO (přímo na flíček), to je 100%, ale to se dá použít jen na bílé prádlo. Jinak peru bez úspěchu a chodíme flekatí… :(

Ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.1.06 12:18

Jo,v jedné diskuzi jsem četla o Kronstaru,sprej před praním. Zkusila jsem to,nic se nevypralo,ba co hůř, malej se mi osypal,snažila jsem se dát o jedno máchání navíc a přesto,to tam nějak potvora podráždilo kůžičku. Raději už budeme flekatí než zase nové pupínky a nedej aby se mu přihodilo něco horšího. Nějak se mi nezdařilo přihlásit. Pa věrka přezdívka veverka + míša 8 m.

• Citovat
  • Upravit
7
4.1.06 12:51

Já používám žlučové mýdlo na skvrny. Dá se běžně koupit v drogerii.Nejdřív potřu flíčky mýdlem a předeperu v ruce a pak to dám do pračky a vyperu s ostatním prádlem.Třeba ti to pomůže i na skvrny od ovoce.Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.1.06 21:12

Ahojda maminy, taky muzu doporucit zlucove mydlo. Pusti s tim i to, co jsem ostatnimi pripravky nevyprala. Od skvrn od ovoce, caje, po „bile puncochace“ ze skolky :lol: Stoji asi 45korun ale vyplati se. A taky to neni zadna drasticka chemie. Ale da se zit i s flekama :P

• Citovat
  • Upravit
868
4.1.06 21:34

Ahojky,

tak žlučové mýdlo mi funguje na vše kromě mrkve :! :! :!

Když se jedná o zásah mrkví, jediná možnost (alespoň co jsem zatím zjistila) je okamžitě namočit, namydlit a skvrna je pryč… Jinak zatím drží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.1.06 23:08

Ahoj.
Ja doporucuju prat v Arielu. Asi do 8.mesice veku Anie jsem prala v Lovele a ta nevyprala fakt nic. A ted - pohoda!!! I mrkev, boruvky, fakt vsechno. No, mozna zalezi i na vode (ja jsem z Prahy a vodu mame pomerne mekkou). Radeji machat vickrat a prat v kvalitnejsim prasku (i kdyz agresivnejsim) nez Lovelu!!!
Jo a v minulosti na tohle tema uz diskuse probehla…

Hromix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.1.06 23:58

Mne Lovela prisla vhodna tak akorat na miminkovske veci pro kojene nebo mlekove deti, pac ty kdyz si ubliknou tak maji maximalne nazloutly flek. Na prikrmovane deti Lovela neni - skrvny nepusti. Ja peru v detskem Arielu Kids a detskem Silanu Sensitive a skvrny jakz takz pousti. Pokud je naka urputna tak ji pred pranim poleju nakym pripravkem na skvrny, ktery bohuzel nevim jak se jmenuje nebo pridam k prasku trochu Vanishe.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
5.1.06 00:08

Nevim co to je zlucove mydlo, ale neni to to klasicke mydlo s jelenem? jinak si taky dost chvalim Lanza mydlo, hned s nim namydlit flek a vetsinou mi s nim vsechno pustilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure