Paralen v tehotenstvi??

167
3.1.06 17:56

Paralen v tehotenstvi??

Ahoj holky. Kamaradka me poprosila o radu. Zijeme v cizine, ona je tehotna a potrebovala by vedet, jestli si muze vzit cesky paralen. Na letacku je napsano, ze pry neni vhodny pro deti, ale nic o tehotenstvi.
Poradite je? Je bezpecny pro tehulky?
Diky moc za radu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
3.1.06 17:59

Já velkou část těhotenství ležela v nemocnici a tam mi ho dali, když na mě lezla chřipka. „Kolegyni“, taky těhuli, na pokoji dali Ibalgin na krční páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
3.1.06 18:10

Ahojky,
tak Paralen v těhotenství je jeden z mála léků, které se můžou. Ale nic se nesmí přehánět, myslim že tak 2 max 3 za den. A Ibalginu se raději vyvarovat, ten se nesmí ani v těhotenství, ani při kojení…jen když je nejhůř…tak jednu tabletu! Raději 200mg!
Takže Paralen bez obav!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.1.06 18:11

Zrovna dnes v TV v pořadu Sama doma jedna odbornice říkala, že v těhotenství se Paralen může, samozřejmě nepřekračovat doporučené denní dávky.

Nila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.1.06 18:12

Kačenko..
z Virtuální porodnice dr.Koucký psal,že se může denně do 8 tablet.
Takže může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
3.1.06 21:44

Pro všechny kdo si potřebují ověřit možnost užívání léku v těhu mám adresu http://www.safebryo.cz/ , kde si přečtete víc, ale není to tak zcela přehledné. Ibalignse může jednorázově v I a II trimestru ovšem zcela vyloučen je v III trimestru. Tak at je to k užitku papap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí