Florida s batoletem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
18.2.11 12:07

aerolinky do USA

Můžete mi poradit, s kým a kudy létáte? Potřebuju do Syracuse a někdo psal, že Paříž a Amsterodam někdy nechtějí vyndat kočárek na přestup…toho se fakt děsím. Malý má 14měsíců, ale 12kg, takže si neumím představit tahat ho v ruce.Letím sama a on chodí, ale asi týden :wink: , takže nic neujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.18 08:52

Kojenec na Floridě

Dobrý den, v červnu poletíme s šestiměsíčním Matýskem na Floridu. A dost se bojím jak to bude snášet. Máte zkušenosti jak děti zvládají to horko a vlhkost? Popřípadě byly s toho nemocné? A co časový posun a spinkání? Předem děkuji všem co poradí :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.2.18 10:16

Z toho se pos… chudáci deti. Rodiče by meli mit soudnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
5.2.18 11:15

V lete je tam hnusne, bydlim na severu a je tu spousta lidi, co jsou z Floridy, ale na leto ujizdeji sem…s miminem bych tam nejela ani omylem. Casovy posun je detem vetsinou uplne sumak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.2.18 07:57

Děkuji za odpovědi. Letame každý rok za mamkou tak představu o horku mám. Spíš jsem čekala zkušenosti maminek, které to s miminkem absolvovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
7.2.18 12:34

Ja letela s 3mesicnim miminem do Statu a bylo to uplne v pohode. Akorat to nebyla Florida. Mrnouse let uspaval stejne jako treba jizda autem, to ten 3lety byl orisek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.2.18 17:22

A co ty horka? Nebyl to pro něj velký šok? Děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
7.2.18 18:10

My leteli na sever, takze se resila zima, coz je vzdy jednodussi. Prave horka jsou blby s miminem. Vsude jsou AC, ale to taky neni idealni. My se navic stehovali a ve vlastnim si to uz prizpusobis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí