Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Můžete mi poradit, s kým a kudy létáte? Potřebuju do Syracuse a někdo psal, že Paříž a Amsterodam někdy nechtějí vyndat kočárek na přestup…toho se fakt děsím. Malý má 14měsíců, ale 12kg, takže si neumím představit tahat ho v ruce.Letím sama a on chodí, ale asi týden
, takže nic neujde…
Dobrý den, v červnu poletíme s šestiměsíčním Matýskem na Floridu. A dost se bojím jak to bude snášet. Máte zkušenosti jak děti zvládají to horko a vlhkost? Popřípadě byly s toho nemocné? A co časový posun a spinkání? Předem děkuji všem co poradí
![]()
V lete je tam hnusne, bydlim na severu a je tu spousta lidi, co jsou z Floridy, ale na leto ujizdeji sem…s miminem bych tam nejela ani omylem. Casovy posun je detem vetsinou uplne sumak.
Děkuji za odpovědi. Letame každý rok za mamkou tak představu o horku mám. Spíš jsem čekala zkušenosti maminek, které to s miminkem absolvovaly.
Ja letela s 3mesicnim miminem do Statu a bylo to uplne v pohode. Akorat to nebyla Florida. Mrnouse let uspaval stejne jako treba jizda autem, to ten 3lety byl orisek…
My leteli na sever, takze se resila zima, coz je vzdy jednodussi. Prave horka jsou blby s miminem. Vsude jsou AC, ale to taky neni idealni. My se navic stehovali a ve vlastnim si to uz prizpusobis.