FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
22.10.11 19:25

Tak jsem se dnes dozvěděla holky, že Březinová skončila a místo ní tam je prý někdo z reprofitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
22.10.11 19:26

jinak ahoooj

Vanilko super, že jsi tak dobře zvládla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.10.11 19:59

Ahoj Simi :mavam:
To jako fakt?A proč?Ona tam byla ten super článek,jí každý chválil :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.10.11 20:09

Papči já krvácela 3 dny plus 2 dny špinění, to u normální MS nemívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.10.11 20:22

Papči a jak krvácíš? Je přece možnost, že se jedno embryjko pustilo a to druhé tam je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.10.11 10:44

ahoj sisi,tak treba jeste sanci mas?ja uz procetla tolik diskuzi… :poblion: ,ze uz nevim,ci jsu :-)
jsem uz vybrecena,tak dobry.Spinila jsen nekolik dnu,mela nekoli pozitivnich testu,dokonce i vcera rano,ale je to klasicka menzes…vubec se mi tam zitra nechce,ale co nadelam,sice jsme se zarekla,ze uz vice nejdu…ale..uvidime,no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.10.11 10:44

jo a krasnou nedeli vsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.10.11 10:54

Ahoj holky,
papco, je mi lito, ze krvacis, ale nevzdavej to, kdyz jsi mela pozitivni test. Mohlo se ti uchytit treba jen jedno. Vydrz do zitra na krev a doufam, ze to vyjde a prineses nam dobre zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.10.11 11:17

Marketko,diky..ja si myslim,ze kdyby se jedno uchytilo,tak bych nemela normalne menzes,ikdyz nekdy se to asi stava..ja uz to vzdala :-? ,na tu krev tam musim,zejo,to bude muj z nejhorsich dnu,jak pak pujdu a reknou,nepovedlo se,coz ja uz vim ted..ale jit tam musim,pro ortel.vyplacu se doma a tak budu ok.
treba u prvniho tehu se mi dvojka pustila nekdy ve 3.mesici a nebylo ani krvicky,to pak bylo prekvapeni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
23.10.11 12:53

Papči já uplně vím jak se cítíš :hug: ale ty máš velkou šanci-máš pozitivní testy a 2 embryjka-jedno určitě drží :pankac:
Co se týká mě-semtam mě to napadá, ale hned to zas zavrhuju, abych jim tam nebulela. Nemám žádné příznaky a to by po 3 týdnech měla mít aspoň trošku naplá prsa nebo tak něco. Teď jen doufám, že kontrola dopadne dobře v tom smyslu, že rychle naplánují něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.10.11 13:16

sisi,tak sis mela zkusit testik,ten by ti napovedel a hele,vubec neres nejaka prsa..ja jsemnemela u prvniho vubec zadne priznaky,vubec ani pozdeji se mi nenalivaly prsa,akorat jsem pak,jak vlastne po krvi zvou na UTz,tak pak jsme zacla silene blit,jinak fakt nic,nejaka pachut v ustech,nic......je to velice individualni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.10.11 19:43

Ahoj, nikde nikdo 8-)

Papco, preji na zitra hodne stesti.
Ja jedu pracovne pryc a na net se dostanu v utery vecer, tak doufam, ze si prectu pozitivni zpravu

zatim holky a hezky vecer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.10.11 08:30

dobré ráno holky :mavam:
Papčo myslím na tebe a držím pěsti ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12622.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12622.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
24.10.11 15:17

ahoj holky,
musím vám dát vedet,takze tehu jsme byla,ale uz nejsem,bylo to biochemicke tehu.....v krvi je ještě zbytek hcg…takze jeste pujdu na kontrolu,at se to muze uzavrit.
mejte se tu krásně a hodně uspěchu s těhotněním :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.10.11 17:00

Papči to je mi líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.