FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2547
30.10.11 15:42

a to jsi byla na první IVF?

Příspěvek upraven 30.10.11 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 15:43

jo jo bylo to poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
30.10.11 15:44

tak si z toho nic nedělěj, prý podruhé to skoro vždycky klapne.....mně zavedli 2 prý pěkná embryjka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 15:47

Tak já v to doufám, dokud budou vajca tak se nevzdám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.10.11 15:48

Ja jsem si nechala zavest tentokrat tri mimi ,ale vim že to zase nevyšlo jsem desaty den po Ketu a test mam pořad bily myslim si že by tam uz neco mohlo byt. Taky mi embryoložka říkala ze mi zavadi tri krasne blastocysty ,ale to asi řikaji kazde aby ji uklidnili .

Příspěvek upraven 30.10.11 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 15:51

milis1 nenervač se zbytečně testama, krev je rozhodující. Takže klid, odpočívej a věř, že mimísci tam jsou :palec: Kdy máš kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
30.10.11 15:51

něco by tam být mohlo, ale nemuselo, ještě chvilku počkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.10.11 15:54

na krev mam jit 3.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 15:56

Tak to máš za chvílu, držím pěsti ať to dobře dopadne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.10.11 15:59

dekuji dam vam tady vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.10.11 18:03

ahojky děvčátka

už jsem zpět z chalupy a máme i po křtinách mladší neteřinky… Dnes byla ta starší celá moje - všichni lítali okolo maličké a ta starší byla tetina :mrgreen:
Maličká usnula manžílkovi v náručí a spokojeně spinkala asi hodinu - musím pak přihodit fotečku - byl k sežrání :jazyk:

Vanilko já jsem docela v pohodě - až jsem sama překvapená - kalhoty zapnu v pohodě - netuším teda jak jsem je přesně měla, protože přes léto na stavbě jsem zhubnula (ale potřbovala bych ještě více :mrgreen: )
Ale udělal jsem botu - jsem myslela že jsem zapomněla prednison doma - tak jsem ho jeden večer a jedno ráno nezvala - pak jsem ho na chalupě našla v tašce tak jsem to začala brát dál, tak snad v pohodě, ale vzhledem k tomu že to je na snížení imunity, tak snad nebude problém :zed: :zed: :zed:

Ad FN Olomouc - já chodila do Zlína a fakt bych neměnila - zatím byli všichni v pohodičce. Sice jsem jednou čekala v ordinaci i s manželem na Dostála asi 2 hodiny - prý byl na konzultaci ohledně rekonstrukce laboratoří… ale jinak v pohodě. Všichni příjemní - dokonce udělali vyšetření na které se v soukromém caru vykašlali. A další věc - můj muž musí jít na operativní odběr spermijek - v soukromých carech to stojí 15 tis a výše - tady je to zadarmo jako odběr biologického materiálu… co dodat…

já si knihu vzala teď poprvé a stejně jsem ji neotevřela - šla jsem třetí na konrolní UTZ a v pohodě.

Holky od zítřka píchám Frexiparine :roll: tak jsem zvědavá jak to ráno zvládnu… to je připravené ve stříkačce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 18:17

Simi ten Fraxiparine-já se ho strašně bála,protože pacienti na něj reagovali většinou bolestivě, k první injekci jsem se odhodlávala tak čtvrt hodiny. Dá se to zvládnout, některý nebolel vůbec, jen při aplikaci trošku štípal, ale některé jehličky jsou tupější a to potom bolí víc, ale taky žádná hrůza. Poradím ti, když budeš píchat tak jehlu samozřejmě bodni rychle, ale látku pak aplikuj pomaličku-nebude to tak štípat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 18:19

Jinak super, že víkend vyšel a užila sis neteř. Těším se na foto s miminkem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.10.11 18:21

Maki a všechno ostatní jako u gonalu? Nemusím „odpouštět“ bublinky?
Jen alkohol a píchnout kolmo do špeku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.10.11 18:25

Jinak vůbec nic, v té stříkačce je sice i vzduch, ale ten se prý odpouštět nemá, prostě to tam fíkni všechno, kolmo do špeku, ale tu řasu drž po celou dobu aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.