FN Olomouc - těhulky :-)

4611
30.7.12 07:25

FN Olomouc - těhulky :-)

Zakládám toto téma pro ty, kterým se podařilo otěhotnět díky doktorům ve FN Olomouc a taky proto, abychom nedráždily naše kolegyně, které na ten „zázrak“ čekají. Samozřejmě se může přidat každý, kdo by si chtěl jen tak pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17327
30.7.12 07:37

Nazdááár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.7.12 07:40

Ahóóój, no vida, první ranní ptáče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.7.12 08:32

Ahojte, tak já se taky přidávám :mavam:
Já holky chápu, že je to dráždí, mě to právě dělalo taky před IVF. Ale tak já jsem nikoho neomezovala, prostě jsem se na chvíli odmlčela a až bylo na dušičce zas dobře, tak jsem přišla :)
Jinak dneska jsme po delší době chtěli přespat u nás vy bytě, ale horor, nespala jsem ani jednu jedinou hodinu :zed: Sousedi jsou bezhledné howada :cert:
Takže jsme zas u tchánů a půjdu zkusit zadřímnout :roll:
Holky, odezněly mi ranní nevolnosti, ale nastoupili ranní motáky - přijde mi to jak kdybych měla nízký tlak a točí se mě hlava :nevim: A občas pobolívá bříško :think:

Jinak k mému vysněnému kočáru.. četla jsem na něj recenze a bohužel, prý je malá korba - 72cm, nekvalitní materiál, že z toho za chvíli lezou dráty a nedopínají cvočky :roll: Takže jsem hledala jiné, hlavně s větší korbičkou, minimálně 85 cm a našla jsem, i když se mi už nelíbí tolik, co ten první. Ale nebudu kupovat šméčko :think: Hodím sem pár odkazů, co se mi celkem líbí :)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
30.7.12 08:38
  • Citovat
  • Upravit
4611
30.7.12 08:51

Pěkné kočárky, na Maritu jsem taky koukala, ale někdo psal, že nemá polohovatelnou rukojeť, což mě trochu odradilo. A pak se mi líbí ten poslední, ale zase mi přijde nějaká úzká ta vanička. No budem muset vyrazit do obchodů to omrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.7.12 09:08

@Bananas Mě se líbil nejvíc ten, co jsem vám ukazovala na té diskuzi FNOL. Ale jsem třeba ráda, že jsem si přečetla ty recenze..
My budem kočár a postýlku kupovat až okolo Vánoc :) Ale hrozně mě to baví to obhlédat :oops: Banánku, jak se vlastně jmenuješ křestním?
Já jsem Kristýna :)
Jo a nemůžu usnout radostí, volali jsme si s majitelem bytu, co v něm jsou ti chuligáni :cert: A on je v půlce srpna vystěhuje :dance:
To je neuvěřitelné, my zas budem bydlet ve svém :dance:

Ten Dorjan- ten poslední bude asi s těma rozměrama nejlepší :think:
Jinak korby mívají okolo těch 35cm šířky všecky. Toho jsem si všimla. Horší je to s délkou. Kdybys narazila na nějaký dobrý kočárek, hned dej odkaz :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4611
30.7.12 09:18

@Kleofasek Já jsem Zuzka :-)Taky ještě nebudeme nic kupovat, ale chci to zkouknout, ať pak nejsem nucena koupit první, který uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.7.12 09:20

@Bananas Zuzka :pankac: :dance:
Jsem si všimla, že jdeš na ten druhý screening nějak týden po mě, jak já jdu na první :) Nevím, jestli jsem se tě ptala, ale necháte si teda říct pohlaví?
V tom 12+1 na screeningu to ještě poznat nejde, že?

• Citovat
  • Upravit
4611
30.7.12 09:25

Někdo tvrdí, že jim to řekli, ale prý tam je jen nějaký hrbolek a záleží, co tam doktor uvidí. Myslím, že až tak v 15-16 týdnu se vyvíjí pohlavní orgány. Asi budeme, ale jistotu bude člověk mít až mimi uvidí na vlastní oči. Jednomu z práce tvrdili, že to bude holka a ejhle, on to byl kluk jak buk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
30.7.12 09:32

@Bananas tak to budu mít blbé :mrgreen: jsme ulítlá na růžovou, už si maluju holku :mrgreen: tak nějak podvědomě :mrgreen: Ale asi raději nakoupíme věcičky v neutr. barvách :)

• Citovat
  • Upravit
4611
30.7.12 09:37

Tak to já to mám dobré, já nemám růžovou ráda, takže i kdyby mi 100× tvrdili, že to bude holka, tak budu mít neutrální barvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
30.7.12 12:25

Kuk :P

mužu??? :P
Kleotýno :lol: -to jsi jako ty recenze četla na x-lander, jo,,,ty draty a matros se mi nezdaji.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.7.12 12:30

No mě se taky líbí xlander, ale slyšela jsem, že to je prý polský kočár (a na to má dost vysokou cenu teda) a zdá se mi malá korbička, ale to se chci přesvědčit na vlastní oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.7.12 13:06

@papča Kuk :jazyk:
Jasně, že můžeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.