Darování vajíček - dotazy

3563
23.7.12 21:08

Darování vajíček - dotazy

Ahoj, přemýšlím nad darováním vajíček, ale bohužel se mi nějak nedostává odpověd na některé otázky. Tak zkouším tady (jsem netrpělivá, vím, že by mi ve vybraném centru odpověděli). Chtěla bych jít darovat do Reprofitu. Je mi 27 za pár měsíců a mé dva jediné problémy jsou, že mám špatnou štítnou žlázu a druhý problem je kouření. :oops: Mám i tak šanci, že mě vemou na darování? A další dotaz, kdy můžu po tomto darování nejdříve otěhotnět? A pokud má někdo přesné zkušenosti s Reprofitem, tím lépe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
23.7.12 21:11

Otehotnes muzes po darovani kdykoliv. Nejlepsi je to ihned po odberu, to je velika sance ze ram nejaky folikul zbyl a telo je diky hormonum perfektne nastartovane. Koureni te ze seznamu darcu vajicek nevylucuje. A s tou stitko, tak t nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
23.7.12 21:15

Zalezi, jak ti vyjdou geneticke testy. To predem nemuzes vedet. Muzes byt napriklad klidne i prenasec mutace genu cysticke fibro a ani to nevis a dite mas zdrave, ale darovat bys nemohla. Takze tohle ti nikdo neodpovi. Kourit bys vubec nemela urcite behem stimulace. Takze to si musis rozmyslet sama jestli vydrzis cca 14dni bez cigara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.4.14 19:13

Ahoj holky, chci se zeptat, jak jste to měly s menstruací po darování. Doktor mi řekl, že u mě došlo k hyperstimulaci. Na odběru jsem byla 15. v měsíci a 20. jsem to zase dostala, tak nevím jestli je to normální, ale žádné bolesti ani nic podobného nemám, jen nevím zda je to normální. Díky za rady :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
11.6.14 12:34

Ahoj holky, dnes jsem byla na odběru krve pro genetiku. Mám pár otázek a moc prosím o jejich zodpovězení. Chystáme se s přítelem k mimi a plánujeme začít tak v září. Jak dlouho trvá od odběru a pokud budu vhodná jako darkyne až k samotnému odběru? Jestli to chápu dobře tak pokud nebudou potíže pozvou si mě, dají mi ty hormony já je začnu pichat… jen nevím zda hned? Či až bych měla vhodný pár? Otěhotnět můžu klidně po odběru, že to není nijak omezené? A co antikoncepce? Není nějaká speciální? Až si budu pichat ty hormony tak můžu sexovat, ale dávat bacha, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.