KET červenec/srpen

453
12.7.12 08:42

KET červenec/srpen

Ahoj holky, najde se někdo po nebo před KET kdo by si rád zkrátil čekání popovídáním? Já jsem 4 den po KET a čekám na testování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
458
12.7.12 09:18

Ahojky. Já čekám na KET. Měla jsem ho podstoupit tento měsíc, ale nevím jestli to vyjde, mám nízkou sliznici takže budu brát léky. Ted čekám na ms a nevím jestli přijde protože mi našli cystu na vaječníku a píchli mi 10.7 agolutin tak čekám jestli to zabere jinak budu muset na odsátí a pak už léky a KET.Ty jsi po KET tak ti moc přeji aby pak na testíku byli // držím pěstičky štěstí. A kdy máš datum na testování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.7.12 09:25
@Kristulinka píše:
Ahojky. Já čekám na KET. Měla jsem ho podstoupit tento měsíc, ale nevím jestli to vyjde, mám nízkou sliznici takže budu brát léky. Ted čekám na ms a nevím jestli přijde protože mi našli cystu na vaječníku a píchli mi 10.7 agolutin tak čekám jestli to zabere jinak budu muset na odsátí a pak už léky a KET.Ty jsi po KET tak ti moc přeji aby pak na testíku byli // držím pěstičky štěstí. A kdy máš datum na testování?

Ahojky, a jeje…komplikace…já zas dva dny před KET byla v nemocnici s nějakou virozou na kapačkách…taky jsem myslela že nepůjdu ale nakonec to dobře dopadlo…Nízkou sliznici jsem měla taky ale dorostlo to…
No samozřejmě mi řekli za 14 dní testovat ale já chci zkusit už v neděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.7.12 09:48

Chci jen všechny povzbudit…mám obě děti z KET, čerstvé IVF nikdy nevyšlo.
U mě KET naprosto zvítězil, tak všem držím pěsti!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.7.12 09:50
@ivodička píše:
U mě KET naprosto zvítězil, tak všem držím pěsti!!! :kytka:

Děkujeme! Já jsem na to zvědavá :-) Už aby byla naděle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
12.7.12 11:52

@Radka85 jsem ráda, že to nakonec u tebe s tou nemocí dobře dopadlo a mohla jsi jít na KET i když věřím, že pobyt v nemocnici nebyl příjemný, ale hlavně, že vše dobře dopadlo. Já jsem si ted zrovna když jsem chtěla jít na KET slízla vše zlé co se dalo, ale věřím, že se vše brzy v dobré obrátí a já už půjdu na KET.
S tím testováním to znám člověk má nutkání zkusit testík co nejdřív. Ale jestli ti můžu radit zkus vydržet co nejdéle i když sama vím, že je to těžké.
Pokud budeš testovat v neděli tak ti budu držet pěstičky štěstí aby tam byli //.Můžu se zeptat a ty jsi na tu sliznici žádné léky nebrala dorostla ti sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
12.7.12 11:54
@ivodička píše:
U mě KET naprosto zvítězil, tak všem držím pěsti!!! :kytka:

Moc ti děkujeme. U mě vyšlo i IVF a mám už doma syna, ale chceme ještě druhé a máme v mrazáčku takže jdeme na KET.Snad se nám tady oběma zadaří nebo i dalším kteří se k nám přidají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.7.12 11:59
@Kristulinka píše:
@Radka85 jsem ráda, že to nakonec u tebe s tou nemocí dobře dopadlo a mohla jsi jít na KET i když věřím, že pobyt v nemocnici nebyl příjemný, ale hlavně, že vše dobře dopadlo. Já jsem si ted zrovna když jsem chtěla jít na KET slízla vše zlé co se dalo, ale věřím, že se vše brzy v dobré obrátí a já už půjdu na KET.
S tím testováním to znám člověk má nutkání zkusit testík co nejdřív. Ale jestli ti můžu radit zkus vydržet co nejdéle i když sama vím, že je to těžké.
Pokud budeš testovat v neděli tak ti budu držet pěstičky štěstí aby tam byli //.Můžu se zeptat a ty jsi na tu sliznici žádné léky nebrala dorostla ti sama?

Budu držet palečky aby vše dobře dopadlo a dočkala jsi se co nejdříve :-) Déle jak do neděle nevydržím a když by v neděli nic zkusím ve středu další…to by měla přijít ms…když jsem byla na ET tak jsem to měla taky v pondělí a v neděli jsem to dostala :-( Tak snad se to nebude opakovat.
Já jsem brala od začátku cyklu Estrofem 1-1-1 a když zjistili že je nízká tak mi to zvedli na 1-2-1 a dorostla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.7.12 12:34

Taky jsem u KET brala estrofem a pak utrogestan, měla jsem uměle vyvolaný cyklus, na Ket jsem se chystala, nejdřív jsem měla cyklus anovulační, takže to nešlo a pak jsem odovulovala nejspíš zase předčasně. Takže napotřetí mi doktor řekl, že mi cyklus uměle vyvolá a nebude spoléhat na mou ovulaci…
@Radka85 Poprvé, když jsem byla těhotná po KET, jsem s testováním skutečně 3 týdny vydržela, ale podruhé jsem testovala už myslím 6 dní po KET(embrio do mě dávali 5-denní, takže mu bylo asi 11 dní) a slabounká čárečka tam byla!! A pak každé 2 dny jsem sledovala, jak sílí :)
@Kristulinka U 2.IVF mi zjistili dermoidní cystu, když se nezadařilo, chtěli mi ji odoperovat, ale já se bála, že mi poškodí vaječník a druhé děcko by pak šlo už hůře, tak jsem se rozhodla zkusit ještě jeden KET a zadařilo se, těhotenství s cystou bylo úplně v pohodě a bez problémů a když malý bylo teď 4 měsíce, tak teprve pak jsem šla na sál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.7.12 12:41
@ivodička píše:
Taky jsem u KET brala estrofem a pak utrogestan, měla jsem uměle vyvolaný cyklus, na Ket jsem se chystala, nejdřív jsem měla cyklus anovulační, takže to nešlo a pak jsem odovulovala nejspíš zase předčasně. Takže napotřetí mi doktor řekl, že mi cyklus uměle vyvolá a nebude spoléhat na mou ovulaci…
@Radka85 Poprvé, když jsem byla těhotná po KET, jsem s testováním skutečně 3 týdny vydržela, ale podruhé jsem testovala už myslím 6 dní po KET(embrio do mě dávali 5-denní, takže mu bylo asi 11 dní) a slabounká čárečka tam byla!! A pak každé 2 dny jsem sledovala, jak sílí :)
@Kristulinka U 2.IVF mi zjistili dermoidní cystu, když se nezadařilo, chtěli mi ji odoperovat, ale já se bála, že mi poškodí vaječník a druhé děcko by pak šlo už hůře, tak jsem se rozhodla zkusit ještě jeden KET a zadařilo se, těhotenství s cystou bylo úplně v pohodě a bez problémů a když malý bylo teď 4 měsíce, tak teprve pak jsem šla na sál…

Jj, v tu neděli to taky tak nějak bude. Takže testnu a uvidím…Měli jste holky nějaký příznaky? Mě píchá v podbřišku jako směrem do pravého boku a mám tedy šílený výtoky…to jsem po IVF neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.7.12 12:48

@Radka85 U prvního těhotensví po KET příznaky žádné, jen takové mírné bodání na jedné straně, ale asi jsem se moc pozorovala..
Druhé těhotenství jsem dá se říct poznala, protože jsem měla děsně kovovou chuť v puse, jak kdybych cucala kus železa, měla jsem to i v prvním těhu, ale až tak po 6.týdnu. Samotnou mě překvapilo, že u druhého ta chuť byla tak brzy, proto jsem šla testnout tak brzy po KET a // bylo tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.7.12 13:04
@ivodička píše:
@Radka85 U prvního těhotensví po KET příznaky žádné, jen takové mírné bodání na jedné straně, ale asi jsem se moc pozorovala..
Druhé těhotenství jsem dá se říct poznala, protože jsem měla děsně kovovou chuť v puse, jak kdybych cucala kus železa, měla jsem to i v prvním těhu, ale až tak po 6.týdnu. Samotnou mě překvapilo, že u druhého ta chuť byla tak brzy, proto jsem šla testnout tak brzy po KET a // bylo tam :)

Tak to víš že se taky pozoruju víc než normálně…kovovou chut jsem měla včera…řikala jsem manželovi ať mi vyndá tu traverzu z pusy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.7.12 13:13

@Radka85 Tak to vypadá nadějně, já být tebou, tak to snad ani do neděle nevydržím…co udělat TT dřív? když bude negativní, tak si prostě řekneš, že ještě bylo brzy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.7.12 13:14
@ivodička píše:
@Radka85 Tak to vypadá nadějně, já být tebou, tak to snad ani do neděle nevydržím…co udělat TT dřív? když bude negativní, tak si prostě řekneš, že ještě bylo brzy… :)

To víš že mě svrběj ruce, ale žádný tu nemám a zařekla jsem se že to vydržím tak musím :-D Manžel by si myslel že jsem blázen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.7.12 13:20

@Radka85 Tak já to tedy nevydržela a testovala furt. A aby si manžel nemyslel, že jsem blázen, protože jsem si to o sobě taky myslela :), tak jsem testovala, když byl v práci…
Ale u prvního těhu jsem to vydržela a testla jsem až 14 dní po tom, co jsem to měla dostat…
Já vím, že se to těma testama ovlivnit nedá, když byly negativní, hledala jsem ducha a nikde nic :,( Ale jaká byla radost, když tam duch byl :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.