Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radka85 píše:
Držím pěstičky at to vyjde!
Děkuju, snad už to vyjde ![]()
@ivodička píše:
@Terýsek01 Tak písni, jak transfer dopadl. Já sice v této diskuzi diskutuji, ale už spíše na podporu ostatních. Sama jsem podstoupila IVF/ET dvakrát a KET třikrát (a předtím dvakrát IUI) a mám už dvě děti KEŤÁČKY, takže vím, jaké hrozné je to čekání od transferu do udělání testu. Bože, to snad byly nejdelší dny mého života
Jinak zítra moc držím pěsti!!! Kolik jsi měla embrií?
Mám 5 embrií a k dnešnímu dni jsem měla jedno 8b, jedno 4b a zbytek 2b tak uvidíme co mi tam zítra dají ![]()
@Terýsek01 Držím palce, a co první IVF, tam se nepovedly ani transfery zamražených, jestli tedy nějaké byly?
Tak holky kamarádka má dvojčata z IVF a měla test pozitivní až po 14 dnech
Takže naděje umírá poslední ![]()
@ivodička píše:
@Terýsek01 Držím palce, a co první IVF, tam se nepovedly ani transfery zamražených, jestli tedy nějaké byly?
Já jsem poprvé mrazáčky neměla a je možné že je nebudu mít ani tentokrát ![]()
@Terýsek01 Určitě jsi dostala před punkcí pregnyl? Pokud ano, testuj ne dříve jak 14 dní po pregnylu, obsahuje hormon HCG a mohl by ukázat falešně pozitivní test, mě tenkrát po IUI vyšel test 10 a 12 dní po pregnylu pozitivní a za dva dny už negativní…tenkrát jsem to ještě nevěděla, jak jsem byla zklamaná…
Jinak já testovala asi týden po KET? Cyklus byl bez pregnylu a měla jsem 5-denní embrio a test byl už slabounce pozitivní…
@Terýsek01 já testovala až den před termínem testování, protože při prvním IVF jsem testovala dřív a pak jsem byla zklamaná takže pokud jsi dostala pregnyl tak určitě testuj až v den který ti určili i když vím a sama znám to, že to není jednoduché, ale pokus se vydržet co nejdelé držíme ti
.
Ahoj holky.Tak já jsem na zítra obědnaná do CAR tak na mě myslete prosím at už konečně může začít příprava na KET
Ahojky tak mi dnes zavedli 2 embrijka jednu morulku a jedno osmibuňěčné, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Mám slabý hyperstimulák tak snad to klapne ![]()
@Terýsek01 Tak držíme pěsti, teď už zase jen to hrozné čekání…z hyperstimuláku si nic nedělej, znám lidi, kteří otěhotněli i s ním, třeba moje kamarádka měla hyperstimulák dost velký, i ležela v nemocnici a dnes má dvojčata… ![]()
Máš nějaký zamražený?
Tak holky test negativní, z krve HCG 1,4, ale v Pronatalu mi řekli že vysazovat nemám a mám přijít příští týden k nim na krev…chtěli na začátku týdne ale jak jedeme pryč tak jdu až v pátek…Nevím co ještě vymejšlej
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.