KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
17.7.12 18:56
[
@Radka85 píše:
Držím pěstičky at to vyjde!

Děkuju, snad už to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.7.12 18:58
@ivodička píše:
@Terýsek01 Tak písni, jak transfer dopadl. Já sice v této diskuzi diskutuji, ale už spíše na podporu ostatních. Sama jsem podstoupila IVF/ET dvakrát a KET třikrát (a předtím dvakrát IUI) a mám už dvě děti KEŤÁČKY, takže vím, jaké hrozné je to čekání od transferu do udělání testu. Bože, to snad byly nejdelší dny mého života :)
Jinak zítra moc držím pěsti!!! Kolik jsi měla embrií?

Mám 5 embrií a k dnešnímu dni jsem měla jedno 8b, jedno 4b a zbytek 2b tak uvidíme co mi tam zítra dají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
17.7.12 20:22

@Terýsek01 Držím palce, a co první IVF, tam se nepovedly ani transfery zamražených, jestli tedy nějaké byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.7.12 20:26

Tak holky kamarádka má dvojčata z IVF a měla test pozitivní až po 14 dnech :-) Takže naděje umírá poslední :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.7.12 20:28
@ivodička píše:
@Terýsek01 Držím palce, a co první IVF, tam se nepovedly ani transfery zamražených, jestli tedy nějaké byly?

Já jsem poprvé mrazáčky neměla a je možné že je nebudu mít ani tentokrát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.7.12 20:31

Kolik dní po et jste se testovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.7.12 10:12

@Terýsek01 Určitě jsi dostala před punkcí pregnyl? Pokud ano, testuj ne dříve jak 14 dní po pregnylu, obsahuje hormon HCG a mohl by ukázat falešně pozitivní test, mě tenkrát po IUI vyšel test 10 a 12 dní po pregnylu pozitivní a za dva dny už negativní…tenkrát jsem to ještě nevěděla, jak jsem byla zklamaná…
Jinak já testovala asi týden po KET? Cyklus byl bez pregnylu a měla jsem 5-denní embrio a test byl už slabounce pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.7.12 10:15

@Radka85 Stále držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.7.12 10:20

@Radka85 I já stále držím pěstičky štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.7.12 10:25

@Terýsek01 já testovala až den před termínem testování, protože při prvním IVF jsem testovala dřív a pak jsem byla zklamaná takže pokud jsi dostala pregnyl tak určitě testuj až v den který ti určili i když vím a sama znám to, že to není jednoduché, ale pokus se vydržet co nejdelé držíme ti :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.7.12 16:38

Ahoj holky.Tak já jsem na zítra obědnaná do CAR tak na mě myslete prosím at už konečně může začít příprava na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.7.12 20:07

Ahojky tak mi dnes zavedli 2 embrijka jednu morulku a jedno osmibuňěčné, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Mám slabý hyperstimulák tak snad to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.7.12 21:48

@Kristulinka Tak písni co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.7.12 21:51

@Terýsek01 Tak držíme pěsti, teď už zase jen to hrozné čekání…z hyperstimuláku si nic nedělej, znám lidi, kteří otěhotněli i s ním, třeba moje kamarádka měla hyperstimulák dost velký, i ležela v nemocnici a dnes má dvojčata… :)
Máš nějaký zamražený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.7.12 10:23

Tak holky test negativní, z krve HCG 1,4, ale v Pronatalu mi řekli že vysazovat nemám a mám přijít příští týden k nim na krev…chtěli na začátku týdne ale jak jedeme pryč tak jdu až v pátek…Nevím co ještě vymejšlej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.