KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
13.7.12 13:48

@Radka85 Ale chytit se mohlo klidně jedno, já to tak měla u prvního IVF. Měla jsem 10embrií a postupně vyzkoušela všechny, až zbyla dvě poslední a jedno se chytlo…
A pondělí bych nepočítala, jesli ti v pondělí dali 5-denní embrio, tak mu bylo dnes teprve 9 dní.
Jestli si vzpomínám, tak jsem tenkrát někde četla, že blastocyta začne vysílat HCG hormon 10.den po oplodnění. Tenkrát jsem se toho nějak chytla a dřív, než embriu bylo 10 dní, to testování určitě nebylo…
Držim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.7.12 14:32
@ivodička píše:
@Radka85 Ale chytit se mohlo klidně jedno, já to tak měla u prvního IVF. Měla jsem 10embrií a postupně vyzkoušela všechny, až zbyla dvě poslední a jedno se chytlo…
A pondělí bych nepočítala, jesli ti v pondělí dali 5-denní embrio, tak mu bylo dnes teprve 9 dní.
Jestli si vzpomínám, tak jsem tenkrát někde četla, že blastocyta začne vysílat HCG hormon 10.den po oplodnění. Tenkrát jsem se toho nějak chytla a dřív, než embriu bylo 10 dní, to testování určitě nebylo…
Držim palce…

Teď jsi mě uklidnila :-) Já si pořád myslím že tam jsou nebo je a popravdě malinko doufám že se chytlo jen jedno :-) Pořád kutá takže tam prostě je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.7.12 15:14
@Radka85 píše:
To je hrozný :-D Ale chlap tohle prostě nepochopí…

jo jo přesně tak chlap tohle nechápe a myslí si, že jsme blázni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.7.12 15:15

@Radka85 a určitě neházej ještě flintu do žita v neděli budeš mile překvapena uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.7.12 15:20
@Kristulinka píše:
@Radka85 a určitě neházej ještě flintu do žita v neděli budeš mile překvapena uvidíš

Ne to já rozhodně neházim…čekala jsem to ale víš jak…člověk si řiká co kdyby co kdyby…Teď jsme s manželem naplánovali dovolenou…příští čtvrtek odjíždíme…řím - rimini - benátky. Takže doufám že bobík pojede s náma…to by mu přece bylo líto ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.7.12 19:06
@Radka85 píše:
Ne to já rozhodně neházim…čekala jsem to ale víš jak…člověk si řiká co kdyby co kdyby…Teď jsme s manželem naplánovali dovolenou…příští čtvrtek odjíždíme…řím - rimini - benátky. Takže doufám že bobík pojede s náma…to by mu přece bylo líto ne? :-)

tak to je dobře, že neházíš flintu do žita :palec:…a znám to člověku to nedá ten testík nezkusit ;)…jé vy pojedete na dovolenou a do Benátek to bude krása a na jak dlouho jedete? A určitě by bobíkovi bylo líto kdyby taky nejel :-) A určitě pojede uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.7.12 08:35
@Kristulinka píše:
tak to je dobře, že neházíš flintu do žita :palec:…a znám to člověku to nedá ten testík nezkusit ;)…jé vy pojedete na dovolenou a do Benátek to bude krása a na jak dlouho jedete? A určitě by bobíkovi bylo líto kdyby taky nejel :-) A určitě pojede uvidíš.

Tak jsem dnes udělala ten druhý test z balení jelikož bych ho stejně nemohla přiznat a zase nic…začínám mít strach že už se tam nic neobjeví :-( V tom případě si řikám co mě to tam tlačí…
Jinak jedeme na týden, ale v Benátkách budeme je jeden den…dva dny v římě a 3 dny u moře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
14.7.12 09:44
@Radka85 píše:
Tak jsem dnes udělala ten druhý test z balení jelikož bych ho stejně nemohla přiznat a zase nic…začínám mít strach že už se tam nic neobjeví :-( V tom případě si řikám co mě to tam tlačí…
Jinak jedeme na týden, ale v Benátkách budeme je jeden den…dva dny v římě a 3 dny u moře..

Ahojky. Ještě to nemusí nic znamenat, že tam ta druhá čárka není, klidně se ještě objevit může. Ještě nevěš hlavu a zkus test za prá dní zase.
Jé to bude pěkná dovolená v Římě je krásně a pak u moře a benátky to bude krása. Pěkně si to tam užijte. My asi pojedeme letos jen na chatu, ale aspon něco a jezdíme tam každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.7.12 09:53
@Kristulinka píše:
Ahojky. Ještě to nemusí nic znamenat, že tam ta druhá čárka není, klidně se ještě objevit může. Ještě nevěš hlavu a zkus test za prá dní zase.
Jé to bude pěkná dovolená v Římě je krásně a pak u moře a benátky to bude krása. Pěkně si to tam užijte. My asi pojedeme letos jen na chatu, ale aspon něco a jezdíme tam každý rok.

Jj, je mi jasný že je ještě brzo…ale červík hlodá no…v úterý bych to měla dostat tak to asi zkusím v to úterý a manžovi řeknu že ještě zítra testovat nechci aby taky nebyl zklamanej.
No na dovču se moc těším my mysleli že taky nikam letos nepojedem ale já prostě nevydržím dlouho doma…mám toulavý boty a potřebuju vypadnout alespon 2× za rok ;-) Na chatě je taky dobře…to by mi klidně na týden taky stačilo ale my žádnou nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
14.7.12 18:57
@Radka85 píše:
Jj, je mi jasný že je ještě brzo…ale červík hlodá no…v úterý bych to měla dostat tak to asi zkusím v to úterý a manžovi řeknu že ještě zítra testovat nechci aby taky nebyl zklamanej.
No na dovču se moc těším my mysleli že taky nikam letos nepojedem ale já prostě nevydržím dlouho doma…mám toulavý boty a potřebuju vypadnout alespon 2× za rok ;-) Na chatě je taky dobře…to by mi klidně na týden taky stačilo ale my žádnou nemáme…

Tak to chápu, že červík hlodá mě taky hlodal. A v uterý ti budu strašně moc držet pěstičky štěstí aby tam už ty dvě čárečky byli. Doufám, že mi sem napíšeš jak to dopadlo budu napnutá.
To ti věřím, že se na dovču moc těšíš já se taky těším i když máme rodinný dům tak se těším až aspon někam vypadneme.My taky zatím nemáme chatu, ale jezdíme na chatu kde to stojí 250 kč na osobu tak aspon tam, ale možná pojedeme do Chorvatska na nějaký last minute. Uvidíme jak to všechno bude chceme ještě na ten KET.Ale určitě někam jet chci. Můžu se tě prosím zeptat kolik tě KET stál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.7.12 19:51
@Kristulinka píše:
Tak to chápu, že červík hlodá mě taky hlodal. A v uterý ti budu strašně moc držet pěstičky štěstí aby tam už ty dvě čárečky byli. Doufám, že mi sem napíšeš jak to dopadlo budu napnutá.
To ti věřím, že se na dovču moc těšíš já se taky těším i když máme rodinný dům tak se těším až aspon někam vypadneme.My taky zatím nemáme chatu, ale jezdíme na chatu kde to stojí 250 kč na osobu tak aspon tam, ale možná pojedeme do Chorvatska na nějaký last minute. Uvidíme jak to všechno bude chceme ještě na ten KET.Ale určitě někam jet chci. Můžu se tě prosím zeptat kolik tě KET stál?

Určitě Vám napíšu jak to dopadlo :-)
KET mě stál 6800Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
14.7.12 19:53

Mě 5tisíc + 1700 katetr + 100 stacionář, takže také tolik.
@Radka85 myslim na tebe…já vím, že já už jsem za vodou, ale právě, že jsem si tohle vše prožila, tak vím, jak ti je a hrozně moc držim palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
14.7.12 21:42
@ivodička píše:
Mě 5tisíc + 1700 katetr + 100 stacionář, takže také tolik.
@Radka85 myslim na tebe…já vím, že já už jsem za vodou, ale právě, že jsem si tohle vše prožila, tak vím, jak ti je a hrozně moc držim palečky… [/citace
No mě úplně stejně…Takže taky pronatal :-)
Já ty chmurný myšlenky zatím docela úspěšně zaháním. Nemám moc čas nad tím dumat..ale to víš že v koutku duše se modlím at to dobře dopadne… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
15.7.12 08:22

@Radka85 Jojo, pronatal Praha :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
15.7.12 09:32
@Radka85 píše:
Určitě Vám napíšu jak to dopadlo :-)
KET mě stál 6800Kč

Taky na tebe moc myslím. Já jsem si taky prošla tím vším takže taky vím co prožíváš a moc ti držím pěstičky štěstí stejně jako ivodička. Obě ti to moc přejeme a těšíme se na zprávičky od tebe a moc ti obě fandíme. Jinak mě ten KET má stát 7000 takže skoro stejně jen jsem chtla vědět jestli to třeba není předražený, kolik to stojí jinde.
Tak vám holky zatím přeji pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.