Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
jen jsem vás zahlédla a chci vás podpořit!!! držte se a přeju, aby sněhuláčci po rozmražení zabojovaly a našly jste krásné //!!!
@jjj11 píše:
jj, trochu jo, mám trochu nervíky, že se to zase nepovede
jinak tak nějak pořád odpočívám a šetřím se
@ivodička píše:
@Andel007 Já jsem IVF okolí tajila a někteří do teď neví, jakým zbůsobem jsme k dětem přišli, někdy jsem prostě jen říkala, že to neřešíme a až to přijde tak to přijde…to teda byla lež…prožívala jsem každý transfer…doma v obýváku
@lilia81 píše:
Ahoj holky,jen jsem vás zahlédla a chci vás podpořit!!! držte se a přeju, aby sněhuláčci po rozmražení zabojovaly a našly jste krásné //!!!
@Andel007 píše:
Jééé moc děkujemeLilia81 a vééélká gratulce k
![]()
děkujeme
at hematon brzy zmizí…
Andílku i já tobě držím palečky, moc ![]()
Ahoj, nějak jsem nestíhala psát. Andílku v srpnu mi bude 37 let, syna mám z 1 IVF-1 KET(2 embrya)to mi bylo 35,zamražené mám ještě z tohoto IVF 3 embrya, bohužel dohromady.Jsem na vážkách, pokud se budou všechny vyvýjet, jestli si dát zavést 1 nebo 2,teď už jasně vím, že dvojčátka bych nezvládla
.Moc andílkovi a vám všem držím palce, ať to teď vyjde
!
Glorčooo…děkujeme moooc
nooo tak to je krásné…že to takhle hned klaplo…nooo také nevím je to těžké rozhodnutí, kdyby se dal ten zbytek zamrazit…možná bých se být tebou rozhodla pro jedno… ![]()
@glorča píše:
Ahoj, nějak jsem nestíhala psát. Andílku v srpnu mi bude 37 let, syna mám z 1 IVF-1 KET(2 embrya)to mi bylo 35,zamražené mám ještě z tohoto IVF 3 embrya, bohužel dohromady.Jsem na vážkách, pokud se budou všechny vyvýjet, jestli si dát zavést 1 nebo 2,teď už jasně vím, že dvojčátka bych nezvládla.Moc andílkovi a vám všem držím palce, ať to teď vyjde
!
@glorča Tenkrát jsem měla stejné dilema, ještě jsem se rozhodovala, zda zavést jedno nebo dvě, doktor doporučoval dvě a kdyby se náhodou obě uchytila, udělat redukci-odsátí jednoho z nich. Ještě mě ujišťoval, že už je to běžný zákrok a pravděpodobnost, že by to ublížilo tomu druhému je hrozně malá. Jenže…já bych to asi neudělala…
Jenže u druhého dítěte jsem musela celkově IVF podstoupit znova, mrazáčci mi žádné nezbyly. nakonec jsem nechala zavést jen jedno a zaplatila jsem si, aby zbylé 3 zamrazili po jednom, rozhodla jsem se je zkoušet takto. A to, že každý KET jednoho embria by stál 7000 jsem vůbec neřešila. A první KET se zadařil… ![]()
Takže teď budu řešit, co se zbylými dvěma mrazáčky…dvě děti už mám, třetí bychom už nechtěli…
@jjj11 píše:
Ahoj holky
Já jsem dnes šestý den po Ketíku…
Ahoj Andílku
Ahojky přejeme ti hodně štěstí a držíme
at na testíku jsou //.
@ivodička píše:
„@Kristulinka“: A kolik jsi měla z IVF embrií…dvakrát zamrazeno po pěti, to je tedy úspěch
Po IVF jsem měla 28 embrií.
@Kristulinka píše:
Po IVF jsem měla 28 embrií.
@Andel007 píše:
Určitě moooc mi to pomáha Kristulinko…jsi poklad…děkuju moc si toho vážím…![]()
![]()
a po jak dlouhé době se Ti končně zadařilo Kristulí?? jestli nevadí, že se ptám…někdy si přijdu už jak cvok…ale ještě, že to emimino je…jinak už by mi možná opravdu přeskočilo…moooc Ti děkuju za podporu…
nejhorší je když vidím všude okolo…jak se daří bez problémů a já dělám jako že nic…skoro nikdo z mého okolí neví, že se už tak dlouho snažíme…
![]()
Jsem ráda, že ti to pomáhá a jsem ráda když můžu někomu pomoct.Taky jsem tím vším prošla takže vím jak ti je.Na dítě jsem musela počkat zhruba 5 let. Takže moje cesta byla dlpouhá a trnitá, ale nepřestávala jsem bojovat i když jsem i když jsem byla na dně svých sil. A určitě si o sobě nemysli, že jsi cvok, jsi statečná, že bojuješ a že se nevzdáváš. Někdy je člověku hodně ouvej a není to jednoduché, ale věř, že se určitě dočkáte neboj se.Je fakt, že tady člověk pozná hodně lidí a je fajn, že je tady někdo s kym si člověk může popovídat a vzájemně se podpoříme to je k nezaplacení.
Zcela tě chápu, že je to těžké když člověk všude okolo vidí jak se daří, já taky byla smutnná když jsem viděla těhotnou, nebo miminko v kočárku z toho, že mě zatím není dopřáno, ale moc jsem to těm maminkám přála to štěstí, ale líto mi to bylo.
Taky jsem jako ty dělala jakože nic a nikdo z mého okolí to taky nevěděl, že se tak dlouho snažíme o dítě a pak jsem ještě 2× potratila. A nikdo kromě jedné mojí kamarádky neví, že malý je z umělého oplodnění. A ty se neboj určitě se zadaří a vy se dočkáte a budete mít doma svoje štěstí. Posílám ti moc štěstí a neboj se dobře to dopadne drž se ![]()
Kristulinko…tak moc hezky jsi to napsala…a strašně moc Ti za ta slova děkuju
úplně mi mluvíš z duše…doufám, že se taky někdy konečně dočkám…nepřestanu tomu věřit…a ani nevíš jak moc jsi mě povzbudila…jsi moooc fajn…máš pravdu je super, že se tu můžeme navzájem podpořit a nikdo jiný tě tak nedokáže pochopit jako člověk co si tím vším také prošel…DĚKUJU
![]()
@Kristulinka píše:
Ahojky přejeme ti hodně štěstí a držímeat na testíku jsou //.
Mooooc děkuji
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.