KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
30.7.12 09:51

@Andel007 Ahojky přeji pěkné ráno tak jsem ted volala do CAR a jedno embrio už se nevyvíjí a 4 se zatím drží. Tak na mě prosím mysli at aspon jedno je v pořádku. Zítra mi budou volat jak se jim daří dál a kdy bude ve středu trasfer. Pořád nepřestávám věřit, že jedno bude určitě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.7.12 09:54
@ikyki píše:
Ještě přesně nevím dnes jsem píchla pregnyl a v úterý UT doktorka chce vidět jestli jsem odovulovala chce přesně určit ten den toho kryotransferu…Kristulinko moooc ti držím palečky ať se bobískům daří

Až budeš vědět kdy bude transfer dej nám vědět budeme na tebe myslet a držet pěsti štěstí. A moc děkuji za držení palečků z 5 embriií mám zatím 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
30.7.12 11:17

Kristulinko budeš si je tam dávat 5tidenní a nebo 3denní…každopádně určitě se z těch 4 udrží alespoň jedno ale já věřím, že se bobísci udrží 2

• Citovat
  • Upravit
773
30.7.12 12:55
Kristulinko :hug:…moooc na tebe myslím a na tvé bobánky taky :kytka:…neboj bude jich víc než jedno uvidíš :pankac: …jsou to bojovníčcí…tak hned dej vědět ju…držím palčky :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk:
@Kristulinka píše:
@Andel007 Ahojky přeji pěkné ráno tak jsem ted volala do CAR a jedno embrio už se nevyvíjí a 4 se zatím drží. Tak na mě prosím mysli at aspon jedno je v pořádku. Zítra mi budou volat jak se jim daří dál a kdy bude ve středu trasfer. Pořád nepřestávám věřit, že jedno bude určitě v pořádku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
30.7.12 14:05

@jjj11 už to vidím, já popisky neměla nastavený…
To jseš teda taky jedna z těch velikých bojovnic…
Já ti hrozně moc držím pěstičky, nevzdávej to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
30.7.12 14:13

@Kristulinka Já jsem si vzpoměla na to, jak jsem po 2.IVF volala do CARu, měla jsem 4 embrijka a furt mi jen říkali…no, zavolejte zítra. Nakonec jsem měla transfer až 5.den, říkali mi, že to zezačátku vypadalo nic moc, ale pak se najednou rozjela, takže zamrazený byla až ve 120hod. A když jsem šla pak na KET, tak ho museli rozmrazit to ráno a nečekat, zda se bude vyvíjet dál, protože by už mohlo prasknout, tak ho hned do mě dali a prý pokud otěhotním, tak do večera :).
Sama jsem nechápala, proč je nechali až do této fáze a nezamrazili dřív, ale prý byly nějací pomalí, tak si nebyli jistí a pak najednou udělala rychlý skok, alespoň tak mi to říkali :)
Jinak moc na tebe myslím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
30.7.12 14:17

@ikyki Držím také pěstičky, jinak obě mé děti jsou KEŤÁČCI, tak jen pro podporu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
30.7.12 18:51

Ivodičko zvedla si mi náladu…je pravdou že mi embryologové říkali, že mají po KET více těhotných a tady je velké množství ženskejch co to u nic tak bylo, tak uvidím co mi zítra povědí a děkuju za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
458
31.7.12 09:53
@Andel007 píše:
Kristulinko :hug:…moooc na tebe myslím a na tvé bobánky taky :kytka:…neboj bude jich víc než jedno uvidíš :pankac: …jsou to bojovníčcí…tak hned dej vědět ju…držím palčky :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk:

Moc děkuji, že na mě a na moje embrijka myslíš :hug: Děkuji moc za podporu. Pořád čekám až mi dnes zavolají jak se těm 4 zbylým bojovníčkům daří. Hned jak se ozvou ti sem napíši. Ty už budeš volat zítra doo CAR a pojedeš na krev a pro léky tak doufám, že dáš vědět co a jak moc na tebe budu myslet. Dělala jsi si ještě znovu testík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.7.12 09:56

@ivodička Moc děkuji, že na mě myslíš. Taky jsi to neměla jednoduché jak koukám, ale dobře to dopadlo to jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
31.7.12 09:57
Ahoooj Kristulinko :mavam:…dělala jsem si znovu testík a čárečka je silnější…tak snad bude vše o. k. :andel:…zítra ráno pojedu do CAR na krev a pro léky…tak určitě hned dám vědět :kytka: …jak jsem dopadla…
A na Tebe budu mooooc mooooc myslet…Uvidíš, že určitě budou všichni 4 bojovníčci dál bojovat :hug:…a budeš si ještě vybírat, které budeš chtít zavést… :kytka: :pankac:
@Kristulinka píše:
Moc děkuji, že na mě a na moje embrijka myslíš :hug: Děkuji moc za podporu. Pořád čekám až mi dnes zavolají jak se těm 4 zbylým bojovníčkům daří. Hned jak se ozvou ti sem napíši. Ty už budeš volat zítra doo CAR a pojedeš na krev a pro léky tak doufám, že dáš vědět co a jak moc na tebe budu myslet. Dělala jsi si ještě znovu testík
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
31.7.12 09:59
Ikyki…ty jdeš dnes na KETík??? Tak držím palečky… :palec: :potlesk:
@ikyki píše:
Kristulinko budeš si je tam dávat 5tidenní a nebo 3denní…každopádně určitě se z těch 4 udrží alespoň jedno ale já věřím, že se bobísci udrží píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.7.12 10:07
@ikyki píše:
Kristulinko budeš si je tam dávat 5tidenní a nebo 3denní…každopádně určitě se z těch 4 udrží alespoň jedno ale já věřím, že se bobísci udrží píše: Více

No rozmražovali je v sobotu a na trasfer jdu zítra. Děkuji za podporu a že věříš, že se udrží dva bojovníčci. Tobě také držím pěsti štěstí at vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.7.12 10:12
@Andel007 píše:
Ahoooj Kristulinko :mavam:…dělala jsem si znovu testík a čárečka je silnější…tak snad bude vše o. k. :andel:…zítra ráno pojedu do CAR na krev a pro léky…tak určitě hned dám vědět :kytka: …jak jsem dopadla…
A na Tebe budu mooooc mooooc myslet…Uvidíš, že určitě budou všichni 4 bojovníčci dál bojovat :hug:…a budeš si ještě vybírat, které budeš chtít zavést… :kytka: :pankac:

Jéééé já mám obrovckou radost čárečka je silnější to je užasný krásná zpráva vidíš já ti říkala, že to dobře dopadne a bude to určitě i tak nadále a bude určitě vše v pořádku. Těším se zítra na zprávičky od tebe. A moooooc a moooooooooc ti děkuji za podporu moc věřím tomu, že budou embrijka bojovat a že se pak jedno u mě pěkně uhnízdí a já uvidím na testu taky // jako ty nevzdávám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.7.12 12:54

@Andel007 tak mi před chvílí volali a všechny 4 embria se vyvýjejí krásně dál mám radost :dance:.Zítra 8.30 mám přijet na transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.