KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
4.8.12 20:18

Ahoj holky tak už jsou u mě od včera byli ohromný a dr říkala, že by se jim mělo dařit jsem ale totálně vyčerpaná, jen ležím nic nedělám a protože jsem silný kuřák neodolala jsem a dnes jsem si musela dát aspoň jednu tak snad jim to neublíží ale čela jsem že není dobrý ze dne na den přestat byla jsem vynervovaná tak mě to uklidnilo

• Citovat
  • Upravit
458
6.8.12 10:28
@ikyki píše:
Ahoj holky tak už jsou u mě od včera byli ohromný a dr říkala, že by se jim mělo dařit jsem ale totálně vyčerpaná, jen ležím nic nedělám a protože jsem silný kuřák neodolala jsem a dnes jsem si musela dát aspoň jednu tak snad jim to neublíží ale čela jsem že není dobrý ze dne na den přestat byla jsem vynervovaná tak mě to uklidnilo

Držímě ti strašně moc pěstičky štěstí at se miminka pěkně u tebe zahnízdí a určitě se jim u tebe bude líbit. Pěkně odpočívej šetři se. A kdy máš testovat? A s tím kouřením kamarádka to tak taky měla byla silný kuřák takže taky nedokázala hned přestat a chviličku kouřila jen to omezila a taky jí dr říkala, že rychle přestat asi nepůjde a že je to pak pro to tělo i svým způsobem šok. Tak pomalu snižovala a pak přestala. Tak ti držím pěstičky at to zvládneš. A jinak ona má ted zdravou holčičku tak si myslím, že to bude v pořádku. Ale trošku omezit by jsi to asi měla, ale nemyslím to nějak zle. Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
6.8.12 10:30

@Andel007 Ahojky :mavam: kdepak tě mám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.8.12 10:59

Kristi dávám si jednu max dvě cigarety denně…doufám, že se jim bude líbit byli veliký a dr říkala, že by se měli držet.....na test z krve mám jít 16.8. a test z moči dělat nebudu vždycky mi to přineslo smůlu, jak je tobě kočko?

• Citovat
  • Upravit
773
6.8.12 11:03
Tadyyy :mavam: :lol:
@Kristulinka píše:
@Andel007 Ahojky :mavam: kdepak tě mám?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
6.8.12 11:04
Ikyki…tak se opatruj…určitě jim to neublíží…taky mám kamarádku…co přestavala pomalu kouřit…a miminko také bylo v pořádku tak se neboj…a myslím, že mají pravdu, že je lepší přestávat pomalu než najednou… :hug:
@ikyki píše:
Kristi dávám si jednu max dvě cigarety denně…doufám, že se jim bude líbit byli veliký a dr říkala, že by se měli držet.....na test z krve mám jít 16.8. a test z moči dělat nebudu vždycky mi to přineslo smůlu, jak je tobě kočko?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.8.12 11:06

Děkuju za podporu čekala jsem, že mě roznesete na kopytech ale jste strašně hodný…holky hrozně mě bolí břicho jako na MS a záda jako ledviny no prostě jako když to mám dostat ale dostat to mám až v sobotu?! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
773
6.8.12 11:06
A jaké máš špatné zkušenosti??? Já jsem jednou dostala z CAR propadlý těhotenský test…a neukázal mi čárku…a já byla nešťastná…a přitom jsem těhu byla..a až po nějaké době…jsem si všimla…že je víc jak rok prošlehlý…a od té doby si kontroluju před testem datum na obalu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@ikyki píše:
Kristi dávám si jednu max dvě cigarety denně…doufám, že se jim bude líbit byli veliký a dr říkala, že by se měli držet.....na test z krve mám jít 16.8. a test z moči dělat nebudu vždycky mi to přineslo smůlu, jak je tobě kočko?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.8.12 11:07

Vždycky když jsem otestovala tak sem to ještě ten den dostala…stejně nevím který den můžu testovat mimča jsou 63ti denní a dneska je to 3 po KET

• Citovat
  • Upravit
458
6.8.12 11:23
@ikyki píše:

Tak to není nic hrozného ty jedna dvě cigarety denně. Ta kamarádka kouřila ze začátku těhu víc a má zdravou holčičku takže se neboj určitě to bude v pořádku. Je určitě lepší přestávat pomaličku…Určitě se jim u tebe líbit bude neboj se a pěkně se u tebe zahnízdí a budou se držet zuby nechty. A ty máš jít na test z krve 16.8 a já si má těhotenský test taky dělat 16.8 tak to budeme mít společně :-).Moc nám přeji aby nám to dobře dopadlo. Mě je dobře jen mám taky občas pocity jak na ms a ode dne co mi píchly pregnil a byl den et mě bolí prsa, ale to je určitě pregnyl. A jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
6.8.12 11:24
@Andel007 píše:
Tadyyy :mavam: :lol:

To jsem ráda jupí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
6.8.12 11:28
@ikyki píše:
Děkuju za podporu čekala jsem, že mě roznesete na kopytech ale jste strašně hodný…holky hrozně mě bolí břicho jako na MS a záda jako ledviny no prostě jako když to mám dostat ale dostat to mám až v sobotu?! :nevim:

Není důvod proč by jsme t měli roznést na kopytech tady se podporujeme a ne podrážíme i když je fakt, že jsem kolikrát narazila na diskuzi kde holce za tohlle nadávaly což nechápu :nevim:.Podpora je přeci důležitá a pro silného kuřáka to není jednoduché ze dne na den přestat a není to důvod toho člověka pomalu div neukamenovat. Nechápu :nevim: .Tady se bát nemusíš a můžeš nám říct cokoliv my tě tady podpoříme. A to bolení břicha si myslím, že nic nebude někdo to tak má, že má pocity jak kdyby to měl dostat a je to znamení, že se embrijka pěkně zahnízdují. Já mám jen občas takové pocity, ale břicho mě nebolí. Neboj se určitě to nic nebude. Odpočívej a šetři se.Bude určitě vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.8.12 11:30

Jen ležím dneska teď mi akorát manželova mamka donesla oběd až do postele myslím si, že to snad nic nebude kort když to mám dostat až v sobotu…hele to je hezký, že to budem vědět ve stejnej den…a kdy jdeš na test z krve?

• Citovat
  • Upravit
773
6.8.12 11:36
Určitě…vám to holky vyjde uvidíte… :hug:
@Kristulinka píše:
Tak to není nic hrozného ty jedna dvě cigarety denně. Ta kamarádka kouřila ze začátku těhu víc a má zdravou holčičku takže se neboj určitě to bude v pořádku. Je určitě lepší přestávat pomaličku…Určitě se jim u tebe líbit bude neboj se a pěkně se u tebe zahnízdí a budou se držet zuby nechty. A ty máš jít na test z krve 16.8 a já si má těhotenský test taky dělat 16.8 tak to budeme mít společně :-).Moc nám přeji aby nám to dobře dopadlo. Mě je dobře jen mám taky občas pocity jak na ms a ode dne co mi píchly pregnil a byl den et mě bolí prsa, ale to je určitě pregnyl. A jak je tobě?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
6.8.12 11:38
Také mě tesně před testíkem pobolívalo břicho jako na menstruaci a špinila jsem…tak si myslím, že to je dobré znamení… :hug:
@ikyki píše:
Jen ležím dneska teď mi akorát manželova mamka donesla oběd až do postele myslím si, že to snad nic nebude kort když to mám dostat až v sobotu…hele to je hezký, že to budem vědět ve stejnej den…a kdy jdeš na test z krve?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.