Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ikyki ty pocity na ms a změna nálad jsou určitě dobré znamení a ty pak uvidíš na testíku // držím ti moc pěsti štěstí. Nakonec jsi se rozhodla testovat? Těšíme se na fotečky testu s //.Já si na to ještě počkám protože v den KET jsem ještě dostala pregnyl takže to nebudu zkoušet dřív jak 14 dní po KET.
Koupim si ten drazsi kvalitni test clearblue a zkusim to 10 po KET a jak je tobe?
@ikyki píše:
Ahoj Kristuli…nevím jak bych vtomhle Andel podporila jeste jsem tehotna nebyla…a povidej jak ti je nejaky novinky?
mě je dneska nějak divně a motá se mi tak nějak hlava, prsa mě bolí pořád stejně, ale myslím si, že je to ten pregnyl a chodím pořád čůrat, ale myslím si, že je to tím, že hodně piju jinak nic tak nevím. A potom jak se tahám s kočárem atd tak jestli se mimčo udrží bude to zázrak. Děkuji za optání. A co ty co nového?
@ikyki píše:
Koupim si ten drazsi kvalitni test clearblue a zkusim to 10 po KET a jak je tobe?
to je super že to zkusíš ten test, uvidíš že bude vše v pořádku. Pak mi řekneš ja jsi byla s tím clearblue spokojená. Já mám nejlepší zkušenost s mamatestem 10.Dnes máš 4 den po KET, že? Tak to už budeš zachvíli testovat.
@ivodička píše:
Holky, nějak nestíhám, děcka mi dávají zabrat,
@Kristulinka @ikyki Moc na vás myslím a držím stále palce. Ten pocit na přicházející menstruaci jsem také měla, dokonce jsem furt lítala na záchod, protože jsem myslela, že už každou chvíli ta mrcha přijde![]()
@Kristulinka Já když byla těhu po KET podruhé, tak jsem to okamžitě poznala asi 8 dní po KET podle ranní nevolnosti a kovové chuti, nevím, jestli tělo, když už jedno těhu bylo, reaguje na hormony nějak dříve
Andel007, ale samozřejmě každý to má jinak…
![]()
Děkujeme, že na mě a na ikyki myslíš a držíš nám palce. A asi když je člověk těhotný podruhé tak tělo reaguje jinak a je to tak nějak rychlejší ty příznaky a hned to člověk na sob pozná. Já pořád chodím čůrat, ale jestli to třeba není tím, že pořád piju mám pořád žízen
a mám pořád takovou pachut v puse.No uvidíme ještě několik dní a už se to rozlouskne. A co ty a tvoje děti jak se máte?
Kristulinko to víš, že se bobánci udrží testovat budu nejdřív 10 den po KET dřív topodle ostatních nemá cenu…
@ikyki píše:
Kristulinko to víš, že se bobánci udrží testovat budu nejdřív 10 den po KET dřív topodle ostatních nemá cenu…
Děkuji taky pořád tomu věřím, že se miminko udrží, ale já to zjistím nejdříve 14.8 kdy to bude 14 dní od KET a ostatní to myslí určitě dobře když říkají, že to nemá dřív cenu testovat než za 10 dní aby jsi pak třeba nebyla zklamaná. Já jsem tady pročítala různě dizkuze kde třeba i 8 nebo 9 dní po et měli už dušíka, ale jestli ti můžu radit raději počkej co nejdýl já už s tím brzkým testováním nemám dobré zkušenosti a nerada bych aby jsi byla třeba zklamaná. Tak víš co tak se domluvíme obě na 14.8 a budeme testovat spolu co ty na to?
Aspon v tom jedna nebo druhá nebudeme sama.
Ty budeš 10 den ale já teprve 9 nevim jestli nemám počkat na ten 10 den…potrebuju nejaky zaruceny info kolikaty den je nej testovat ![]()
@ikyki píše:
Ty budeš 10 den ale já teprve 9 nevim jestli nemám počkat na ten 10 den…potrebuju nejaky zaruceny info kolikaty den je nej testovat
Já 14.8 budu 13 den na et jsem byla 1.8.Podle rozpisu s CAR mám testovat 16.8.Tak já na tebe počkám až budeš 10 den po et a budu testovat až 15.8 jestli chceš aby jsme na to nebyli sami co ty na to? ![]()
A nějaký zaručený den kdy testovat asi bohužel nemám i když bych ti moc ráda poradila. Já posledně už byla opatrná a testovala až jeden den před termínem který mi dali v CARU.
Příspěvek upraven 07.08.12 v 17:40
@ikyki píše:
Dobře, myslíš, že to nebude moc brzo ten 10 den??
Ukázat by se už teoreticky něco mohlo. A nechci aby to vypadalo, že ti tady nějak holky radí špatně nebo něco to né ony to myslí všechny dobře, protože všechny víme jak těžké je to vydržet netestovat.Ale já po mé předešlé zkušenosti počkala až ten den před tím termínem co mi dali v CAR. Tobě taky dali nějaký termín testování nebo jdeš jen na tu krev jak jsi psala? Ale na tu krev jdeš jen o den později, že? Tak jestli ti dali v CAR termín na krev jen o den později tak bych ten test zkusila.
U me mi rekli jen ze mám 16.8. prijit na krev nic vic nic min
@ikyki píše:
U me mi rekli jen ze mám 16.8. prijit na krev nic vic nic min
Tak jestli si tě pozvali 11 den po ET tak vědí, že není brzo a že už se to může ukázat tak ten test si v klidu toho 15.8 udělej a nebo pokud si nejseš jistá tak počkej na tu krev a test si třeba udělej až ten den. Každopádně ti držím pěstičky štěstí at to dobře dopadne.
Nene na krev jsem pozvaná 13 den po KET možná to fakt nechám až na tu krev no uvidím…každopádně teď nad tím nebudu přemýšlet zítra může být vše jinak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj Kristuli…nevím jak bych vtomhle Andel podporila jeste jsem tehotna nebyla…a povidej jak ti je nejaky novinky?