Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ikyki píše:
Počkej ty máš pozitivní test?…No každopádně bych si na tvým místě ještě nebyla jistá…mohl by to být ještě pregnyl…ALE NEBO TŘEBA NEEE![]()
![]()
![]()
@ikyki píše:![]()
holky všecky jsme hodný a všecky si držíme palce A VŠECKY BUDEME MÍT MALÉ BOBÁNKY
TY JSI DNES 9 DEN OD PREGNYLU??? TO UŽ BY MOHLO BÝT MIMI… ![]()
Andel007taky si myslím, že by to klidně mohl být bobánek ale od pregnylu by se test měl dělat 14 dní…ale JÁ VĚŘIM, ŽE PREGNYL UŽ TAM NENÍ A OZÝVÁ SE MIMI
@ikyki píše:
Andel007taky si myslím, že by to klidně mohl být bobánek ale od pregnylu by se test měl dělat 14 dní…ale JÁ VĚŘIM, ŽE PREGNYL UŽ TAM NENÍ A OZÝVÁ SE MIMI
@Andel007 píše:
TY JSI DNES 9 DEN OD PREGNYLU??? TO UŽ BY MOHLO BÝT MIMI…
Achoj kočko moje
.Pregnyl mi píchli 1.8 a přiznám se že nevím jestli toho 1.8 se počítá jako první den nebo až 2.8.
.Dneska jsem si zkusila udělat ještě jeden test a už jsem si myslela, že je negativní a až po delší době se tam obevila druhá čárka tak nevím jestli je to pořád pregnyl, ale říkám si jestli by pregnyl se na testu neukázal hned.
Ještě se neraduji
Mě pomalu přestává bolet břicho na MS a přemýšlím jestli dneska taky nezkusím jeden test…jsem 7 den
každopádně jestli se druhá / objevila později tak to vypadá na mimi
…mě se pregnyl po 10 ti dnech už neukázal
@Kristulinka píše:
Achoj kočko moje.Pregnyl mi píchli 1.8 a přiznám se že nevím jestli toho 1.8 se počítá jako první den nebo až 2.8.
.Dneska jsem si zkusila udělat ještě jeden test a už jsem si myslela, že je negativní a až po delší době se tam obevila druhá čárka tak nevím jestli je to pořád pregnyl, ale říkám si jestli by pregnyl se na testu neukázal hned.
Ještě se neraduji
@ikyki píše:
Mě pomalu přestává bolet břicho na MS a přemýšlím jestli dneska taky nezkusím jeden test…jsem 7 denkaždopádně jestli se druhá / objevila později tak to vypadá na mimi
…mě se pregnyl po 10 ti dnech už neukázal
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.