KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
9.8.12 19:36
Přesně tak - jestli je slabá.......tak si taky myslím…že už to třeba vůbec není Pregnyl :dance:…vůbec si nemyslíme - že jsi cvok ty blázínku… :hug: :hug: :hug:
@ikyki píše:
Počkej ty máš pozitivní test?…No každopádně bych si na tvým místě ještě nebyla jistá…mohl by to být ještě pregnyl…ALE NEBO TŘEBA NEEE :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.8.12 19:38
PŘESNĚ TÁÁÁÁK MOJE ŘEČ :pankac: :pankac: :pankac: :hug: :hug: :hug:
@ikyki píše: :hug: :hug: holky všecky jsme hodný a všecky si držíme palce A VŠECKY BUDEME MÍT MALÉ BOBÁNKY :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.8.12 19:39

Kristulinko

TY JSI DNES 9 DEN OD PREGNYLU??? TO UŽ BY MOHLO BÝT MIMI… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.8.12 19:40

Já si myslím, že 5000j. vyprchá většinou tak do 5 dnů… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.8.12 19:40

Holky ja se tak těším na ty vaše testíky… :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 19:44

Andel007taky si myslím, že by to klidně mohl být bobánek ale od pregnylu by se test měl dělat 14 dní…ale JÁ VĚŘIM, ŽE PREGNYL UŽ TAM NENÍ A OZÝVÁ SE MIMI

• Citovat
  • Upravit
773
9.8.12 19:47

Ikyki

Nooo oni to tak v CAR říkájí…ale po 5000j. si myslím, že by byl max. slaboučký duch…a spíš už skoro žádný po 9 dnech…tak že ja jsem přesvědčená, že je to mimi… :pankac:
@ikyki píše:
Andel007taky si myslím, že by to klidně mohl být bobánek ale od pregnylu by se test měl dělat 14 dní…ale JÁ VĚŘIM, ŽE PREGNYL UŽ TAM NENÍ A OZÝVÁ SE MIMI
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 19:50

:pankac: :pankac: potichu gratuluju ale potichu ať to nezakřiknem :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
458
10.8.12 11:45
@Andel007 píše:
TY JSI DNES 9 DEN OD PREGNYLU??? TO UŽ BY MOHLO BÝT MIMI… :kytka:

Achoj kočko moje :hug:.Pregnyl mi píchli 1.8 a přiznám se že nevím jestli toho 1.8 se počítá jako první den nebo až 2.8. :oops:.Dneska jsem si zkusila udělat ještě jeden test a už jsem si myslela, že je negativní a až po delší době se tam obevila druhá čárka tak nevím jestli je to pořád pregnyl, ale říkám si jestli by pregnyl se na testu neukázal hned. :nevim: Ještě se neraduji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
10.8.12 11:52

@ikyki a co ty jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
10.8.12 12:02

Mě pomalu přestává bolet břicho na MS a přemýšlím jestli dneska taky nezkusím jeden test…jsem 7 den :nevim: každopádně jestli se druhá / objevila později tak to vypadá na mimi :dance:…mě se pregnyl po 10 ti dnech už neukázal

• Citovat
  • Upravit
773
10.8.12 12:23

Kristulinko

To je mimi :potlesk: :dance: :palec: :dance: :dance: :dance:
@Kristulinka píše:
Achoj kočko moje :hug:.Pregnyl mi píchli 1.8 a přiznám se že nevím jestli toho 1.8 se počítá jako první den nebo až 2.8. :oops:.Dneska jsem si zkusila udělat ještě jeden test a už jsem si myslela, že je negativní a až po delší době se tam obevila druhá čárka tak nevím jestli je to pořád pregnyl, ale říkám si jestli by pregnyl se na testu neukázal hned. :nevim: Ještě se neraduji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
10.8.12 12:24
Já bych do toho šla :palec: :potlesk:
@ikyki píše:
Mě pomalu přestává bolet břicho na MS a přemýšlím jestli dneska taky nezkusím jeden test…jsem 7 den :nevim: každopádně jestli se druhá / objevila později tak to vypadá na mimi :dance:…mě se pregnyl po 10 ti dnech už neukázal
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
10.8.12 12:37

No tak mi držte palce…i když myslím si, že je to brzy :)

• Citovat
  • Upravit
773
10.8.12 12:52
Držím všechny… :palec: :palec: :palec: :palec:
@ikyki píše:
No tak mi držte palce…i když myslím si, že je to brzy :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.