Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ikyki píše:
Já nevím jsem zvyklá chodit spát před půlnocí a vstávat tak v 11 dopo, poslední dny nemůžu usnout a vstávám v 8…nemůžu usnout sem zvyklá spát na bříšku a to se teď bojím
jo to znám taky ráda spím na bříšku a ted se taky trochu bojím, ale hlavně pak až máš bříško to ani nejde. Takže si musíme zvykat, ale myslím, že si obě zvykneme rády
.Tak odpočívej aspon přes den a pořádně to dospi ![]()
@ikyki píše:
Budeme to prožívat všechno spolu to bude švanda
To jo to bude
. Aspon si budeme moct povídat co jedna nebo druhá prožívá a tak. I s Andel
Krásné dobré ráno
.Jakpak se dnes máme? Mě zase v noci boleli prsa.
Dobré ránko
já zase nespala…jak si nemůžu lehnout na břicho sem hotová…a jak ležím na boku tak sem si tak skřípla sval z boku prdky že ani nemůžu chodit
jinak těhu příznaky nemám a dnes jsem zkoušela jiný TT a ten je o5 pozitivní…
@ikyki píše:
Dobré ránkojá zase nespala…jak si nemůžu lehnout na břicho sem hotová…a jak ležím na boku tak sem si tak skřípla sval z boku prdky že ani nemůžu chodit
jinak těhu příznaky nemám a dnes jsem zkoušela jiný TT a ten je o5 pozitivní…
Jejda chuderko skřípla jsi si sval to je nepříjemný a zase jsi nespala tak to dožen aspon přes den.Je fakt, že já jsem taky nějaká nevyspaná a unavená tak jestli mi dneska malý po obědě usne lehnu si sním. A je to super, že i jiný těhu test je pozitivní.
Mám za tebe opravdu radost
.Já si dneska musím skočit pro nějaký test už doma žádný nemám a taky to chci ještě průběžně zkoušet a taky si ho musím udělat toho 16.8.Tak odpoledne jdu se synem na procházku.
Já jdu 16.8. na test z krve…ještě na procházky nechodím dr mi řekla ať ležím 14 dní tak jsem v klídku ale už neležím jak minulý týden…
@ikyki píše:
Já jdu 16.8. na test z krve…ještě na procházky nechodím dr mi řekla ať ležím 14 dní tak jsem v klídku ale už neležím jak minulý týden…
Však pěkně lež dr se musí poslouchat. Mě bohužel i kdyby řekli at ležím tak to s tím mým malým raubířem nejde. A vím, že máme testy ve stejný den akorát, že ty z krve a já jen těhotenský test z moči a poté volat do CAR a uvidím co mi řeknou jak se bude dál postupovat.Tak si dáme navzájem vědět.
@ikyki píše:
No tak to je snad jasný…
To je fakt
.Jdu ted vařit oběd, ale dnes jen takový jednoduchý.
J8 si jdu taky udělat papů, mám strašnou chuť na nadýchanou bramborovou kaši…co vaříš ty?
@ikyki píše:
J8 si jdu taky udělat papů, mám strašnou chuť na nadýchanou bramborovou kaši…co vaříš ty?
Bramborovou kaši budu dělat zítra
taky mám na ni chut. Já dnes vařím polívku kuřecí a špagety s omáčkou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.