KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
12.8.12 18:06
@ikyki píše:
Já nevím jsem zvyklá chodit spát před půlnocí a vstávat tak v 11 dopo, poslední dny nemůžu usnout a vstávám v 8…nemůžu usnout sem zvyklá spát na bříšku a to se teď bojím

jo to znám taky ráda spím na bříšku a ted se taky trochu bojím, ale hlavně pak až máš bříško to ani nejde. Takže si musíme zvykat, ale myslím, že si obě zvykneme rády :-).Tak odpočívej aspon přes den a pořádně to dospi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.8.12 18:20

Budeme to prožívat všechno spolu to bude švanda :P

• Citovat
  • Upravit
458
12.8.12 18:29
@ikyki píše:
Budeme to prožívat všechno spolu to bude švanda :P

To jo to bude :P. Aspon si budeme moct povídat co jedna nebo druhá prožívá a tak. I s Andel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.8.12 10:08

Krásné dobré ráno :mavam:.Jakpak se dnes máme? Mě zase v noci boleli prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 10:32

Dobré ránko :lol: já zase nespala…jak si nemůžu lehnout na břicho sem hotová…a jak ležím na boku tak sem si tak skřípla sval z boku prdky že ani nemůžu chodit :mrgreen: jinak těhu příznaky nemám a dnes jsem zkoušela jiný TT a ten je o5 pozitivní…

• Citovat
  • Upravit
458
13.8.12 10:43
@ikyki píše:
Dobré ránko :lol: já zase nespala…jak si nemůžu lehnout na břicho sem hotová…a jak ležím na boku tak sem si tak skřípla sval z boku prdky že ani nemůžu chodit :mrgreen: jinak těhu příznaky nemám a dnes jsem zkoušela jiný TT a ten je o5 pozitivní…

Jejda chuderko skřípla jsi si sval to je nepříjemný a zase jsi nespala tak to dožen aspon přes den.Je fakt, že já jsem taky nějaká nevyspaná a unavená tak jestli mi dneska malý po obědě usne lehnu si sním. A je to super, že i jiný těhu test je pozitivní. :potlesk: Mám za tebe opravdu radost :dance:.Já si dneska musím skočit pro nějaký test už doma žádný nemám a taky to chci ještě průběžně zkoušet a taky si ho musím udělat toho 16.8.Tak odpoledne jdu se synem na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 10:48

Já jdu 16.8. na test z krve…ještě na procházky nechodím dr mi řekla ať ležím 14 dní tak jsem v klídku ale už neležím jak minulý týden…

• Citovat
  • Upravit
458
13.8.12 10:56
@ikyki píše:
Já jdu 16.8. na test z krve…ještě na procházky nechodím dr mi řekla ať ležím 14 dní tak jsem v klídku ale už neležím jak minulý týden…

Však pěkně lež dr se musí poslouchat. Mě bohužel i kdyby řekli at ležím tak to s tím mým malým raubířem nejde. A vím, že máme testy ve stejný den akorát, že ty z krve a já jen těhotenský test z moči a poté volat do CAR a uvidím co mi řeknou jak se bude dál postupovat.Tak si dáme navzájem vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 11:00

No tak to je snad jasný…

• Citovat
  • Upravit
458
13.8.12 11:05
@ikyki píše:
No tak to je snad jasný…

To je fakt :hug: .Jdu ted vařit oběd, ale dnes jen takový jednoduchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 11:23

J8 si jdu taky udělat papů, mám strašnou chuť na nadýchanou bramborovou kaši…co vaříš ty?

• Citovat
  • Upravit
458
13.8.12 11:25
@ikyki píše:
J8 si jdu taky udělat papů, mám strašnou chuť na nadýchanou bramborovou kaši…co vaříš ty?

Bramborovou kaši budu dělat zítra :) taky mám na ni chut. Já dnes vařím polívku kuřecí a špagety s omáčkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 11:34

Miluju špagetky tak dobrou chuť

• Citovat
  • Upravit
773
13.8.12 12:35

Hoooolky moooc vám gratuluji :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
13.8.12 12:37

Andel jak je tobě? Jak se cítíš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.