KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
20.8.12 12:09
@Andel007 píše:
Holky děkuju Vám moooc za podporu a držení palečků :hug: ja jsem nejšťastnější na světě :dance: :dance: :dance: tak byly opravdu dvě…ale jedno to bohužel vzdalo…a už nemá srdíčko…ale to druhé je přesně tak jak má být veliké…a krásně mu tluče :srdce:

To je krááásná zpráva já mám tak obrovskou radost jupííííííííííí :dance: Já jsem mooooooooooc štastná za tebe to je užasný :potlesk: .Ze srdce ti to přeji. A fotečka nádhera. Opatruj sebe i miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
20.8.12 13:00

Kristulinko děkujůůůůů mooooc a jak se cítíš ty??? :hug: :hug:

@Kristulinka píše:
To je krááásná zpráva já mám tak obrovskou radost jupííííííííííí :dance: Já jsem mooooooooooc štastná za tebe to je užasný :potlesk: .Ze srdce ti to přeji. A fotečka nádhera. Opatruj sebe i miminko :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.8.12 13:12
@Andel007 píše:
Holky děkuju Vám moooc za podporu a držení palečků :hug: ja jsem nejšťastnější na světě :dance: :dance: :dance: tak byly opravdu dvě…ale jedno to bohužel vzdalo…a už nemá srdíčko…ale to druhé je přesně tak jak má být veliké…a krásně mu tluče :srdce:

Nádherná fazolka…mám strašnou radost :hug: musí to být nádherný pocit :dance:

• Citovat
  • Upravit
773
20.8.12 14:44
Kyki…děkujůů :hug:…jéééééé je to nádhernééé já tomu nemohla ani uvěřit…když jsem byla před utlrazvukem na záchodě…tak jsem se tak klepala, že jsem se nemohla ani vyčůrat :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Taky se dočkáš uvidíš… :pankac: a brzo… :potlesk: :palec:
@ikyki píše:
Nádherná fazolka…mám strašnou radost :hug: musí to být nádherný pocit :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.8.12 15:33

Já jdu ve čtvrtek…třeba bude vidět srdíčko ale spíš ne…každopádně mi povědí jestli je váček v děloze

• Citovat
  • Upravit
3361
21.8.12 07:47

@Andel007 Tak to je krásný, úžasný, super, bomba!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :D :D
Tak to se tak za devět měsíců potkáme v diskuzích „miminko stále řve“, „jak kojit“, „co za příkrmy“… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.8.12 09:48

Ivodičko

Děkujůůůůůůůůůůůůů :hug: :hug: :hug: no doufám - kéž by :kytka: cesta je fakt ještě dlouhá, ale teď už se jen tak nevzdám :pankac:
@ivodička píše:
@Andel007 Tak to je krásný, úžasný, super, bomba!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :D :D
Tak to se tak za devět měsíců potkáme v diskuzích „miminko stále řve“, „jak kojit“, „co za příkrmy“… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.8.12 09:48
Určitě bude :kytka: …budu držet palčky… :palec: :potlesk:
@ikyki píše:
Já jdu ve čtvrtek…třeba bude vidět srdíčko ale spíš ne…každopádně mi povědí jestli je váček v děloze
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
21.8.12 11:37

Andel: Nepřiouštím žádnou jinou možnost než tu že v dubnu rodím :lol: a ty seš pro mě teď takovej hnací stroj :hug:

• Citovat
  • Upravit
773
21.8.12 13:04
To je hezkýýýýý :lol: :D :pankac: to je dobře tak to má být :* a taky bude… :pankac: :hug:
@ikyki píše:
Andel: Nepřiouštím žádnou jinou možnost než tu že v dubnu rodím :lol: a ty seš pro mě teď takovej hnací stroj :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.8.12 15:38
@Andel007 píše:
Děkujůůůůůůůůůůůůů :hug: :hug: :hug: no doufám - kéž by :kytka: cesta je fakt ještě dlouhá, ale teď už se jen tak nevzdám :pankac:

To je správné nevzdávat to, ale uvidíš že bude v pořádku vše i na dále. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.8.12 15:40

Holky. Já se snad toho 3.9 nedočkám a věřím a doufám, že bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.8.12 15:42
@ikyki píše:

Určitě bude a bude vše v pořádku a u mě snad taky a budeme v dubnu obě rodit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
23.8.12 09:49

Kdyby to tak ultrazvukem potvrzující těhotenství skončilo…já se klepala celé těhu, že se něco stane, dokavad jsem neměla mimi v náručí :)
Takže holky, tiše do boje a už se těším v dubnu na vaše nové diskuze „bojím se porodu“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
23.8.12 10:04

@ikyki Myslím na tebe určitě dnes vše dobře dopadlo a ty jsi viděla mimi na ulztrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.