Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andel007 píše:
Holky děkuju Vám moooc za podporu a držení palečkůja jsem nejšťastnější na světě
![]()
![]()
tak byly opravdu dvě…ale jedno to bohužel vzdalo…a už nemá srdíčko…ale to druhé je přesně tak jak má být veliké…a krásně mu tluče
To je krááásná zpráva já mám tak obrovskou radost jupííííííííííí
Já jsem mooooooooooc štastná za tebe to je užasný
.Ze srdce ti to přeji. A fotečka nádhera. Opatruj sebe i miminko ![]()
Kristulinko děkujůůůůů mooooc a jak se cítíš ty???
![]()
@Kristulinka píše:
To je krááásná zpráva já mám tak obrovskou radost jupíííííííííííJá jsem mooooooooooc štastná za tebe to je užasný
.Ze srdce ti to přeji. A fotečka nádhera. Opatruj sebe i miminko
@Andel007 píše:
Holky děkuju Vám moooc za podporu a držení palečkůja jsem nejšťastnější na světě
![]()
![]()
tak byly opravdu dvě…ale jedno to bohužel vzdalo…a už nemá srdíčko…ale to druhé je přesně tak jak má být veliké…a krásně mu tluče
Nádherná fazolka…mám strašnou radost
musí to být nádherný pocit ![]()
@ikyki píše:
Nádherná fazolka…mám strašnou radostmusí to být nádherný pocit
Já jdu ve čtvrtek…třeba bude vidět srdíčko ale spíš ne…každopádně mi povědí jestli je váček v děloze
@Andel007 Tak to je krásný, úžasný, super, bomba!!!
![]()
Tak to se tak za devět měsíců potkáme v diskuzích „miminko stále řve“, „jak kojit“, „co za příkrmy“… ![]()
@ivodička píše:
@Andel007 Tak to je krásný, úžasný, super, bomba!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to se tak za devět měsíců potkáme v diskuzích „miminko stále řve“, „jak kojit“, „co za příkrmy“…
@ikyki píše:
Já jdu ve čtvrtek…třeba bude vidět srdíčko ale spíš ne…každopádně mi povědí jestli je váček v děloze
Andel: Nepřiouštím žádnou jinou možnost než tu že v dubnu rodím
a ty seš pro mě teď takovej hnací stroj ![]()
@ikyki píše:
Andel: Nepřiouštím žádnou jinou možnost než tu že v dubnu rodíma ty seš pro mě teď takovej hnací stroj
@Andel007 píše:
Děkujůůůůůůůůůůůůů![]()
![]()
no doufám - kéž by
cesta je fakt ještě dlouhá, ale teď už se jen tak nevzdám
To je správné nevzdávat to, ale uvidíš že bude v pořádku vše i na dále. ![]()
Holky. Já se snad toho 3.9 nedočkám a věřím a doufám, že bude vše v pořádku
@ikyki píše:
Určitě bude a bude vše v pořádku a u mě snad taky a budeme v dubnu obě rodit ![]()
Kdyby to tak ultrazvukem potvrzující těhotenství skončilo…já se klepala celé těhu, že se něco stane, dokavad jsem neměla mimi v náručí ![]()
Takže holky, tiše do boje a už se těším v dubnu na vaše nové diskuze „bojím se porodu“
![]()
@ikyki Myslím na tebe určitě dnes vše dobře dopadlo a ty jsi viděla mimi na ulztrazvuku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.