Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kyki děkuju mooooc
a jak se dnes cítíš???
@ikyki píše:![]()
no nádhera…mám radost…tak si to užívej Andel
Dneska celkem vpohodě, nešpiním ale proč se nemůžu zbavit toho pocitu na MS ![]()
@ikyki píše:
Dneska celkem vpohodě, nešpiním ale proč se nemůžu zbavit toho pocitu na MS
@Andel007 Děkuju, doufám, že už brzy budu mít taky takovou fotku, v jakém si týdnu?
@ikyki píše:
@Andel007 Děkuju, doufám, že už brzy budu mít taky takovou fotku, v jakém si týdnu?
Jéé tak to už za sebou budeš mít brzy první trimestr…taky už se na to těším po 12tt říkala dr, že už je to v klídku
@ikyki píše:
Jéé tak to už za sebou budeš mít brzy první trimestr…taky už se na to těším po 12tt říkala dr, že už je to v klídku
Já si myslím, že když vidíš tu fotečku musíš být uklidněná až až…já se uklidním až mi příští týden řeknou, že tluče srdíčko
@ikyki píše:
Já si myslím, že když vidíš tu fotečku musíš být uklidněná až až…já se uklidním až mi příští týden řeknou, že tluče srdíčko
@Andel007 Krásná fotečka!!! To už tam skákal jak pinpongovej míček, co? ![]()
@ikyki Ten pocit na menstruaci je úplně normální, já byla těhu dvakrát a u každého to tak bylo, myslím, že to zmizelo asi v tom 8 týdnu, ale už si to přesně nepamatuji…břicho mě pobolívalo ještě asi týden po tom, co mě zjistili srdeční akci..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Myslím, že každej chlap je jak splašnej a prostě jim nevysvětlíš, že nejsi nemocná ale těhotná