Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kyki děkuju mooooc
a jak se dnes cítíš???
@ikyki píše:![]()
no nádhera…mám radost…tak si to užívej Andel
Dneska celkem vpohodě, nešpiním ale proč se nemůžu zbavit toho pocitu na MS ![]()
@ikyki píše:
Dneska celkem vpohodě, nešpiním ale proč se nemůžu zbavit toho pocitu na MS
@Andel007 Děkuju, doufám, že už brzy budu mít taky takovou fotku, v jakém si týdnu?
@ikyki píše:
@Andel007 Děkuju, doufám, že už brzy budu mít taky takovou fotku, v jakém si týdnu?
Jéé tak to už za sebou budeš mít brzy první trimestr…taky už se na to těším po 12tt říkala dr, že už je to v klídku
@ikyki píše:
Jéé tak to už za sebou budeš mít brzy první trimestr…taky už se na to těším po 12tt říkala dr, že už je to v klídku
Já si myslím, že když vidíš tu fotečku musíš být uklidněná až až…já se uklidním až mi příští týden řeknou, že tluče srdíčko
@ikyki píše:
Já si myslím, že když vidíš tu fotečku musíš být uklidněná až až…já se uklidním až mi příští týden řeknou, že tluče srdíčko
@Andel007 Krásná fotečka!!! To už tam skákal jak pinpongovej míček, co? ![]()
@ikyki Ten pocit na menstruaci je úplně normální, já byla těhu dvakrát a u každého to tak bylo, myslím, že to zmizelo asi v tom 8 týdnu, ale už si to přesně nepamatuji…břicho mě pobolívalo ještě asi týden po tom, co mě zjistili srdeční akci..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Myslím, že každej chlap je jak splašnej a prostě jim nevysvětlíš, že nejsi nemocná ale těhotná