KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
29.8.12 10:37
@ivodička píše:
Když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem seděla na zemi a skládala nějaké dokumenty a najednou jsem začala asi v pátém měsíci špinit…hned jsme jeli do nemocnice. No a manžel mě sjel jak malou holku, že jsem seděla špatně a mačkala si břicho a tak…(byl hroznej, snažil se o mimi se svou bývalou partnerkou 10 let a nic a když konečně čekal dítě se mnou, byl jak splašenej :) ), kdyby chudák věděl, že jsem když byl v práci drhla okna a tak… :lol: :lol:

Myslím, že každej chlap je jak splašnej a prostě jim nevysvětlíš, že nejsi nemocná ale těhotná ;)

• Citovat
  • Upravit
773
29.8.12 11:13

Kyki děkuju mooooc :kytka: a jak se dnes cítíš???

@ikyki píše: :dance: :dance: no nádhera…mám radost…tak si to užívej Andel
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.8.12 11:14

Dneska celkem vpohodě, nešpiním ale proč se nemůžu zbavit toho pocitu na MS :nevim:

• Citovat
  • Upravit
773
29.8.12 11:20
Já si myslím, že to je ještě v tomhle období normální neboj se všechno bude v pořádku :hug:
@ikyki píše:
Dneska celkem vpohodě, nešpiním ale proč se nemůžu zbavit toho pocitu na MS :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.8.12 11:31

@Andel007 Děkuju, doufám, že už brzy budu mít taky takovou fotku, v jakém si týdnu?

• Citovat
  • Upravit
773
29.8.12 11:35
Určitě budeš uvidíš :kytka: brzoooo… :pankac: 8+2
@ikyki píše:
@Andel007 Děkuju, doufám, že už brzy budu mít taky takovou fotku, v jakém si týdnu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.8.12 11:36

Jéé tak to už za sebou budeš mít brzy první trimestr…taky už se na to těším po 12tt říkala dr, že už je to v klídku

• Citovat
  • Upravit
773
29.8.12 11:49
Nooo právě…ale do toho 12tt brrrr :jazyk: 8o …ale dnes mi dr. říkala, ať už jsem v klidu, že už je to poměrně daleko a že už by se nemělo nic stát…tak musím věřit… :andel:
@ikyki píše:
Jéé tak to už za sebou budeš mít brzy první trimestr…taky už se na to těším po 12tt říkala dr, že už je to v klídku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.8.12 11:57

Já si myslím, že když vidíš tu fotečku musíš být uklidněná až až…já se uklidním až mi příští týden řeknou, že tluče srdíčko

• Citovat
  • Upravit
773
29.8.12 12:15
A který den jdeš Kyki ve čtvrtek??? Budu na tebe myslet a držet :palec:
@ikyki píše:
Já si myslím, že když vidíš tu fotečku musíš být uklidněná až až…já se uklidním až mi příští týden řeknou, že tluče srdíčko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.8.12 16:03

@Andel007 Jojo v čtvrtek, to budeš moc hodná

• Citovat
  • Upravit
3361
30.8.12 09:00

@Andel007 Krásná fotečka!!! To už tam skákal jak pinpongovej míček, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
30.8.12 09:03

@ikyki Ten pocit na menstruaci je úplně normální, já byla těhu dvakrát a u každého to tak bylo, myslím, že to zmizelo asi v tom 8 týdnu, ale už si to přesně nepamatuji…břicho mě pobolívalo ještě asi týden po tom, co mě zjistili srdeční akci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
30.8.12 09:23
Děkujůůů :hug:
@ivodička píše:
@Andel007 Krásná fotečka!!! To už tam skákal jak pinpongovej míček, co? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
30.8.12 12:01

Kyki tak držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.