Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jen koukám, jak to má každý jinak, já si měla po KETech udělat v určitý datum test a při negativním výsledku vysadit všechny léky, při pozitivním se objednat na určitý datum na ultrazvuk, bylo to vždy za docela dost dlouho, takže pokaždé už byla vidět srdeční akce
.....ale to čekání
, to byl děs. Ani krev mi nikdy nedělali… ![]()
Jednou, jak jsem začala trochu krvácet, jsem volala hned doktorovi, to jsem měla už pozitivní testy asi ty 3 týdny po KET, ale on mě jen poučil o mimoděložním těhu, takže kdybych začla mít bolesti a tak, ať hned jedu do nemocnice a ultrazvuk mi dříve stejně neudělali. Byla jsem na nervy a pak za 3 dny krvácení ustalo a na ultrazvuku bylo vše jak má být…
A Markétka je už tady…
Ikiki, Kristulinko, doufám, že to u vás bude také tak…
Ivodičko …Je to fakt - jak je to opravdu všude jinak…ale zas si říkám…u holek pokud nebolí bříško, tak to bude o. k. věřím tomu…mě zas začala trápit vaginální mykoza…brrr… ![]()
Kyki a jak je dnes - zlepšilo se to??? ![]()
@ivodička píše:
Jen koukám, jak to má každý jinak, já si měla po KETech udělat v určitý datum test a při negativním výsledku vysadit všechny léky, při pozitivním se objednat na určitý datum na ultrazvuk, bylo to vždy za docela dost dlouho, takže pokaždé už byla vidět srdeční akce.....ale to čekání
, to byl děs. Ani krev mi nikdy nedělali…
Jednou, jak jsem začala trochu krvácet, jsem volala hned doktorovi, to jsem měla už pozitivní testy asi ty 3 týdny po KET, ale on mě jen poučil o mimoděložním těhu, takže kdybych začla mít bolesti a tak, ať hned jedu do nemocnice a ultrazvuk mi dříve stejně neudělali. Byla jsem na nervy a pak za 3 dny krvácení ustalo a na ultrazvuku bylo vše jak má být…A Markétka je už tady…
@ivodička píše:
Jen koukám, jak to má každý jinak, já si měla po KETech udělat v určitý datum test a při negativním výsledku vysadit všechny léky, při pozitivním se objednat na určitý datum na ultrazvuk, bylo to vždy za docela dost dlouho, takže pokaždé už byla vidět srdeční akce.....ale to čekání
, to byl děs. Ani krev mi nikdy nedělali…
Jednou, jak jsem začala trochu krvácet, jsem volala hned doktorovi, to jsem měla už pozitivní testy asi ty 3 týdny po KET, ale on mě jen poučil o mimoděložním těhu, takže kdybych začla mít bolesti a tak, ať hned jedu do nemocnice a ultrazvuk mi dříve stejně neudělali. Byla jsem na nervy a pak za 3 dny krvácení ustalo a na ultrazvuku bylo vše jak má být…A Markétka je už tady…
To jo nás ženou hned po 14 dnech na krev a pokud je to z krve pozitivní co nejdřív nás objednají k dr na UTZ aby právě vyloučili mimoděložní, u nás to dost hlídají možná až moc, krev na HCG dokonce odebírají při každé návštěvě do doby než se objeví srdíčko…ale každopádně si mě teď uklidnila…nevím co je s Kristulinkou včera nevěděla jestli má jet hned nebo až dnes ráno, teď sem jí psala sms ale ještě nenapsala
@Andel007 píše:
Ivodičko …Je to fakt - jak je to opravdu všude jinak…ale zas si říkám…u holek pokud nebolí bříško, tak to bude o. k. věřím tomu…mě zas začala trápit vaginální mykoza…brrr…![]()
Kyki a jak je dnes - zlepšilo se to???
Kristulinko…myslím na tebe…hned jak budeš moct dej nám vědět…neboj dopadne to určitě dobře…:hug:
Včera jsem celý den proležela a byla jsem v klidu a dneska už není po vyčůrání na papíře nic…já jsem doma v neděli lítala jak fredka jsem úchyl na úklid a do teď to dělal manžel, jenže v neděli mě chytil absťák a uklízela jsem tak si myslím jestli to nebylo z toho…
@ikyki píše:
Včera jsem celý den proležela a byla jsem v klidu a dneska už není po vyčůrání na papíře nic…já jsem doma v neděli lítala jak fredka jsem úchyl na úklid a do teď to dělal manžel, jenže v neděli mě chytil absťák a uklízela jsem tak si myslím jestli to nebylo z toho…
No o oknech mi ani nemluv…ale manžel mi po nedělním nočním výletě do Motola řekl, že jak mě uvidí s hadrem v ruce, tak, že mě přiváže k posteli ![]()
@ikyki píše:
No o oknech mi ani nemluv…ale manžel mi po nedělním nočním výletě do Motola řekl, že jak mě uvidí s hadrem v ruce, tak, že mě přiváže k posteli
Já to právě neudělala nenápadně…dneska si ještě poležím a od zítra trochu něco už zase začnu…ale jen když bude manža vpráci ![]()
@ikyki píše:
Já to právě neudělala nenápadně…dneska si ještě poležím a od zítra trochu něco už zase začnu…ale jen když bude manža vpráci
@Andel007 Ano když jsme se začali snažit akorát jsem dodělávala střední…potom jsme se rozhodli, že do práce nepůjdu během toho pokusu…pak jsem dělala brigádu a když jsme do toho šli teď v dubnu po druhý zase jsem toho nechala…dělám doma nehty ale spíš jen tak pro rodinu a proto abych se vyloženě nenudila
@ikyki píše:
No o oknech mi ani nemluv…ale manžel mi po nedělním nočním výletě do Motola řekl, že jak mě uvidí s hadrem v ruce, tak, že mě přiváže k posteli
Když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem seděla na zemi a skládala nějaké dokumenty a najednou jsem začala asi v pátém měsíci špinit…hned jsme jeli do nemocnice. No a manžel mě sjel jak malou holku, že jsem seděla špatně a mačkala si břicho a tak…(byl hroznej, snažil se o mimi se svou bývalou partnerkou 10 let a nic a když konečně čekal dítě se mnou, byl jak splašenej
), kdyby chudák věděl, že jsem když byl v práci drhla okna a tak…
![]()
Ahoooooooj holky
…tak já mám krásnej den
…vše je v pořádku paní doktorka je úžasná
máme 2 cm a hýbeme se
… říkala, ať si to užívám
a na kontrolu jdu až 3.10.2012
@ivodička píše:
Když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem seděla na zemi a skládala nějaké dokumenty a najednou jsem začala asi v pátém měsíci špinit…hned jsme jeli do nemocnice. No a manžel mě sjel jak malou holku, že jsem seděla špatně a mačkala si břicho a tak…(byl hroznej, snažil se o mimi se svou bývalou partnerkou 10 let a nic a když konečně čekal dítě se mnou, byl jak splašenej), kdyby chudák věděl, že jsem když byl v práci drhla okna a tak…
![]()
@Andel007 píše:
Ahoooooooj holky…tak já mám krásnej den
![]()
![]()
…vše je v pořádku paní doktorka je úžasná
máme 2 cm a hýbeme se
… říkala, ať si to užívám
a na kontrolu jdu až 3.10.2012
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Na UT jsem byla ve čtvrtek a byl gestační váček 1 cm včera na pohotovosti říkal že už je ta i žloutkový váček…6.9. jdu na další kontrolu jinak ano po 14 dnech mi krev brali a po 3 týdnech po KET mi ji brali ještě jednou a dělali UTZ