KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
27.8.12 20:48

Na UT jsem byla ve čtvrtek a byl gestační váček 1 cm včera na pohotovosti říkal že už je ta i žloutkový váček…6.9. jdu na další kontrolu jinak ano po 14 dnech mi krev brali a po 3 týdnech po KET mi ji brali ještě jednou a dělali UTZ

• Citovat
  • Upravit
3361
28.8.12 08:29

Jen koukám, jak to má každý jinak, já si měla po KETech udělat v určitý datum test a při negativním výsledku vysadit všechny léky, při pozitivním se objednat na určitý datum na ultrazvuk, bylo to vždy za docela dost dlouho, takže pokaždé už byla vidět srdeční akce :) .....ale to čekání :roll:, to byl děs. Ani krev mi nikdy nedělali… :think:
Jednou, jak jsem začala trochu krvácet, jsem volala hned doktorovi, to jsem měla už pozitivní testy asi ty 3 týdny po KET, ale on mě jen poučil o mimoděložním těhu, takže kdybych začla mít bolesti a tak, ať hned jedu do nemocnice a ultrazvuk mi dříve stejně neudělali. Byla jsem na nervy a pak za 3 dny krvácení ustalo a na ultrazvuku bylo vše jak má být… :) A Markétka je už tady…
Ikiki, Kristulinko, doufám, že to u vás bude také tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.8.12 09:16

Ivodičko …Je to fakt - jak je to opravdu všude jinak…ale zas si říkám…u holek pokud nebolí bříško, tak to bude o. k. věřím tomu…mě zas začala trápit vaginální mykoza…brrr… :pocitac:

Kyki a jak je dnes - zlepšilo se to??? :kytka:

Kristulinko…myslím na tebe…hned jak budeš moct dej nám vědět…neboj dopadne to určitě dobře…:hug:
@ivodička píše:
Jen koukám, jak to má každý jinak, já si měla po KETech udělat v určitý datum test a při negativním výsledku vysadit všechny léky, při pozitivním se objednat na určitý datum na ultrazvuk, bylo to vždy za docela dost dlouho, takže pokaždé už byla vidět srdeční akce :) .....ale to čekání :roll:, to byl děs. Ani krev mi nikdy nedělali… :think:
Jednou, jak jsem začala trochu krvácet, jsem volala hned doktorovi, to jsem měla už pozitivní testy asi ty 3 týdny po KET, ale on mě jen poučil o mimoděložním těhu, takže kdybych začla mít bolesti a tak, ať hned jedu do nemocnice a ultrazvuk mi dříve stejně neudělali. Byla jsem na nervy a pak za 3 dny krvácení ustalo a na ultrazvuku bylo vše jak má být… :) A Markétka je už tady…
Ikiki, Kristulinko, doufám, že to u vás bude také tak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.8.12 11:05
@ivodička píše:
Ikiki, Kristulinko, doufám, že to u vás bude také tak…

To jo nás ženou hned po 14 dnech na krev a pokud je to z krve pozitivní co nejdřív nás objednají k dr na UTZ aby právě vyloučili mimoděložní, u nás to dost hlídají možná až moc, krev na HCG dokonce odebírají při každé návštěvě do doby než se objeví srdíčko…ale každopádně si mě teď uklidnila…nevím co je s Kristulinkou včera nevěděla jestli má jet hned nebo až dnes ráno, teď sem jí psala sms ale ještě nenapsala

• Citovat
  • Upravit
ikyki
28.8.12 11:07
@Andel007 píše:
Ivodičko …Je to fakt - jak je to opravdu všude jinak…ale zas si říkám…u holek pokud nebolí bříško, tak to bude o. k. věřím tomu…mě zas začala trápit vaginální mykoza…brrr… :pocitac:

Kyki a jak je dnes - zlepšilo se to??? :kytka:

Kristulinko…myslím na tebe…hned jak budeš moct dej nám vědět…neboj dopadne to určitě dobře…:hug:

Včera jsem celý den proležela a byla jsem v klidu a dneska už není po vyčůrání na papíře nic…já jsem doma v neděli lítala jak fredka jsem úchyl na úklid a do teď to dělal manžel, jenže v neděli mě chytil absťák a uklízela jsem tak si myslím jestli to nebylo z toho…

• Citovat
  • Upravit
773
28.8.12 11:20
Tak to je taky možné :kytka:…mě taky včera hráblo…a umyla jsem okna :mrgreen: :mrgreen:
@ikyki píše:
Včera jsem celý den proležela a byla jsem v klidu a dneska už není po vyčůrání na papíře nic…já jsem doma v neděli lítala jak fredka jsem úchyl na úklid a do teď to dělal manžel, jenže v neděli mě chytil absťák a uklízela jsem tak si myslím jestli to nebylo z toho…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.8.12 11:21

No o oknech mi ani nemluv…ale manžel mi po nedělním nočním výletě do Motola řekl, že jak mě uvidí s hadrem v ruce, tak, že mě přiváže k posteli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
773
28.8.12 11:41
Noooooooooo to ja se taky vždycky snažím děsně nenápadně… :lol:
@ikyki píše:
No o oknech mi ani nemluv…ale manžel mi po nedělním nočním výletě do Motola řekl, že jak mě uvidí s hadrem v ruce, tak, že mě přiváže k posteli :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.8.12 12:29

Já to právě neudělala nenápadně…dneska si ještě poležím a od zítra trochu něco už zase začnu…ale jen když bude manža vpráci :lol:

• Citovat
  • Upravit
773
28.8.12 12:50
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ty jsi doma Kyki??
@ikyki píše:
Já to právě neudělala nenápadně…dneska si ještě poležím a od zítra trochu něco už zase začnu…ale jen když bude manža vpráci :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.8.12 12:55

@Andel007 Ano když jsme se začali snažit akorát jsem dodělávala střední…potom jsme se rozhodli, že do práce nepůjdu během toho pokusu…pak jsem dělala brigádu a když jsme do toho šli teď v dubnu po druhý zase jsem toho nechala…dělám doma nehty ale spíš jen tak pro rodinu a proto abych se vyloženě nenudila

• Citovat
  • Upravit
3361
29.8.12 08:37
@ikyki píše:
No o oknech mi ani nemluv…ale manžel mi po nedělním nočním výletě do Motola řekl, že jak mě uvidí s hadrem v ruce, tak, že mě přiváže k posteli :mrgreen:

Když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem seděla na zemi a skládala nějaké dokumenty a najednou jsem začala asi v pátém měsíci špinit…hned jsme jeli do nemocnice. No a manžel mě sjel jak malou holku, že jsem seděla špatně a mačkala si břicho a tak…(byl hroznej, snažil se o mimi se svou bývalou partnerkou 10 let a nic a když konečně čekal dítě se mnou, byl jak splašenej :) ), kdyby chudák věděl, že jsem když byl v práci drhla okna a tak… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.8.12 10:30

Ahoooooooj holky :mavam: …tak já mám krásnej den :dance: :dance: :dance: …vše je v pořádku paní doktorka je úžasná :* máme 2 cm a hýbeme se :dance: … říkala, ať si to užívám :kytka: a na kontrolu jdu až 3.10.2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.8.12 10:31
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky moooc pěkný :lol:
@ivodička píše:
Když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem seděla na zemi a skládala nějaké dokumenty a najednou jsem začala asi v pátém měsíci špinit…hned jsme jeli do nemocnice. No a manžel mě sjel jak malou holku, že jsem seděla špatně a mačkala si břicho a tak…(byl hroznej, snažil se o mimi se svou bývalou partnerkou 10 let a nic a když konečně čekal dítě se mnou, byl jak splašenej :) ), kdyby chudák věděl, že jsem když byl v práci drhla okna a tak… :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.8.12 10:36
@Andel007 píše:
Ahoooooooj holky :mavam: …tak já mám krásnej den :dance: :dance: :dance: …vše je v pořádku paní doktorka je úžasná :* máme 2 cm a hýbeme se :dance: … říkala, ať si to užívám :kytka: a na kontrolu jdu až 3.10.2012
:dance: :dance: no nádhera…mám radost…tak si to užívej Andel
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.