Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nějak mě ti smajlíci neposlouchají, ti první měli být na konci, ale to je fuk ![]()
@glorča píše:Ahoj Kristulinko, člověče ani nevím jak se lékař jmenoval, takový mladý, hubený tmavovlasý, on byl vcelku příjemný, ale po mém dotazu na to dodatečné rozmrazení odpověděl nějak hodně váhavě a neurčitě, ale možná, že jen přemýšlel už nad něčím jiným, nevím, jen jsem se chtěla informovat, jak to chodí, abych věděla
. Jinak jsem tam spokojená, jen než jsem tam před lety šla poprvé měl i můj odesílající gynekolog proslov k tomu, že mají skvělé výsledky, ale některým pacientkám vadí komerční prostředí(myslel tím, že pokaždé dávají velký slovní důraz na zaplacení všeho)což je pravda, ale zase alespoň člověk ví, na čem je, né?
.Andílku chápu tvoji obavu, ale říkám, tentokrát to vyjde, zasloužíš si to-teď tě poplivu pro štěstí- tfuj, tfuj, tfuj
@glorča píše:Ahoj Kristulinko, člověče ani nevím jak se lékař jmenoval, takový mladý, hubený tmavovlasý, on byl vcelku příjemný, ale po mém dotazu na to dodatečné rozmrazení odpověděl nějak hodně váhavě a neurčitě, ale možná, že jen přemýšlel už nad něčím jiným, nevím, jen jsem se chtěla informovat, jak to chodí, abych věděla
. Jinak jsem tam spokojená, jen než jsem tam před lety šla poprvé měl i můj odesílající gynekolog proslov k tomu, že mají skvělé výsledky, ale některým pacientkám vadí komerční prostředí(myslel tím, že pokaždé dávají velký slovní důraz na zaplacení všeho)což je pravda, ale zase alespoň člověk ví, na čem je, né?
.Andílku chápu tvoji obavu, ale říkám, tentokrát to vyjde, zasloužíš si to-teď tě poplivu pro štěstí- tfuj, tfuj, tfuj
Glorčo tak podle popisu si myslím, že to byl dr. Frgala a on je trošku takový zvláštní, ale je hodnej akorát mi přišlo že mu trvá trošku dýl než mu něco dojde.Ale dělal mi průchodnost a transfer a ten zvládl na jedničku. Držím ti pěstičky štěstí at to dobře dopadne. A uvidíš že to tak bude a na testíku pak budou //.
@Andel007 kočko moje tobě to přeji ze všeho nejvíc opravdu si to zasloužíš. Myslím na tebe ![]()
@Andel007 Tak ještě tak 2 týdny a pak už bude embrijko v základech vyvinuté a začnete pěkně růst
Od 12 do tak 24 týdne je to nejlepší doba těhotenství, nevolnosti většinou ustoupí a bříško tě ještě netlačí, tak užívej…
![]()
@ivodička píše:
@Andel007 Tak ještě tak 2 týdny a pak už bude embrijko v základech vyvinuté a začnete pěkně růst![]()
![]()
Od 12 do tak 24 týdne je to nejlepší doba těhotenství, nevolnosti většinou ustoupí a bříško tě ještě netlačí, tak užívej…
![]()
![]()
@Kristulinka píše:
@Andel007 kočko moje tobě to přeji ze všeho nejvíc opravdu si to zasloužíš. Myslím na tebe
@Kristulinka Kristulinko tak jsem se dívala na stránky kliniky a byla jsem u dr. Štelcla nebo Štercla, už zas nevím, jak se píše
.On byl příjemný, jen mě zarazilo to o čem jsem psala.Ani tam u něj nemají nic uvedeno, kde pracoval a tak…U Dr. Frgaly jsem byla minule a byl skvělý. Zase bych k němu klidně šla, ale jaksi mi minule vysvětlil, že tam si lékaře vybrat nelze, že dělají kolečka, chvíli je na ambulanci, pak zas na sálech a tak…Jinak je fajn, že se máte všechny dobře a prťata se drží! ![]()
@glorča píše:
@Kristulinka Kristulinko tak jsem se dívala na stránky kliniky a byla jsem u dr. Štelcla nebo Štercla, už zas nevím, jak se píše.On byl příjemný, jen mě zarazilo to o čem jsem psala.Ani tam u něj nemají nic uvedeno, kde pracoval a tak…U Dr. Frgaly jsem byla minule a byl skvělý. Zase bych k němu klidně šla, ale jaksi mi minule vysvětlil, že tam si lékaře vybrat nelze, že dělají kolečka, chvíli je na ambulanci, pak zas na sálech a tak…Jinak je fajn, že se máte všechny dobře a prťata se drží!
Glorčo. Já taky myslela dr Štelcla spletla jsem jméno promin.Dr Frgala je někdo jiný myslím, že je to takový starší pán. Já byla skoro vždy u dr Otevřela užasný pan doktor. A pak dvakrát u toho Štelcla jak jsem už psala akorát jsem spletla to jméno ![]()
Ahoooj holky
…tak co jak se daří…Kiky kdy máš další kontrolu??? Kristulinko a co ty??? Je to už lepší…odpočíváš??? Myslím na Tebe.
Ivodičko
jak to jde s prckama?? Glorčo a co ty???
@Andel007 Ahojky byla jsem včera…jsme sice menší ale jinak je vše v pořádku jsme objednaní za 14 dní na poslední kontrolu do CAR a pak už jdu ke svému gyndaři…v řijnu jsme objednaní na screening…jak je u Tebe?
@ikyki píše:
@Andel007 Ahojky byla jsem včera…jsme sice menší ale jinak je vše v pořádku jsme objednaní za 14 dní na poslední kontrolu do CAR a pak už jdu ke svému gyndaři…v řijnu jsme objednaní na screening…jak je u Tebe?
@ikyki píše:
No vždyť ty už to máš za pár ne?
@Andel007 Ty brďo to, že konec prvního trimestru klepe na dveře…já to mám v pátek za 4týdny až
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.