KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
7.9.12 15:35

Nějak mě ti smajlíci neposlouchají, ti první měli být na konci, ale to je fuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
7.9.12 16:14
Glorčo…děkujůůůůůůůůůůůů :hug: a jááá zas Tebe tfuj tfuj tfuj… :mrgreen: :hug: :kytka: :*
@glorča píše: :hug: Ahoj Kristulinko, člověče ani nevím jak se lékař jmenoval, takový mladý, hubený tmavovlasý, on byl vcelku příjemný, ale po mém dotazu na to dodatečné rozmrazení odpověděl nějak hodně váhavě a neurčitě, ale možná, že jen přemýšlel už nad něčím jiným, nevím, jen jsem se chtěla informovat, jak to chodí, abych věděla :D. Jinak jsem tam spokojená, jen než jsem tam před lety šla poprvé měl i můj odesílající gynekolog proslov k tomu, že mají skvělé výsledky, ale některým pacientkám vadí komerční prostředí(myslel tím, že pokaždé dávají velký slovní důraz na zaplacení všeho)což je pravda, ale zase alespoň člověk ví, na čem je, né? :mrgreen:.Andílku chápu tvoji obavu, ale říkám, tentokrát to vyjde, zasloužíš si to-teď tě poplivu pro štěstí- tfuj, tfuj, tfuj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
7.9.12 16:57
@glorča píše: :hug: Ahoj Kristulinko, člověče ani nevím jak se lékař jmenoval, takový mladý, hubený tmavovlasý, on byl vcelku příjemný, ale po mém dotazu na to dodatečné rozmrazení odpověděl nějak hodně váhavě a neurčitě, ale možná, že jen přemýšlel už nad něčím jiným, nevím, jen jsem se chtěla informovat, jak to chodí, abych věděla :D. Jinak jsem tam spokojená, jen než jsem tam před lety šla poprvé měl i můj odesílající gynekolog proslov k tomu, že mají skvělé výsledky, ale některým pacientkám vadí komerční prostředí(myslel tím, že pokaždé dávají velký slovní důraz na zaplacení všeho)což je pravda, ale zase alespoň člověk ví, na čem je, né? :mrgreen:.Andílku chápu tvoji obavu, ale říkám, tentokrát to vyjde, zasloužíš si to-teď tě poplivu pro štěstí- tfuj, tfuj, tfuj

Glorčo tak podle popisu si myslím, že to byl dr. Frgala a on je trošku takový zvláštní, ale je hodnej akorát mi přišlo že mu trvá trošku dýl než mu něco dojde.Ale dělal mi průchodnost a transfer a ten zvládl na jedničku. Držím ti pěstičky štěstí at to dobře dopadne. A uvidíš že to tak bude a na testíku pak budou //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
7.9.12 16:58

@Andel007 kočko moje tobě to přeji ze všeho nejvíc opravdu si to zasloužíš. Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
7.9.12 19:19

@Andel007 Tak ještě tak 2 týdny a pak už bude embrijko v základech vyvinuté a začnete pěkně růst :) :) :) Od 12 do tak 24 týdne je to nejlepší doba těhotenství, nevolnosti většinou ustoupí a bříško tě ještě netlačí, tak užívej… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.9.12 09:56
Děkuju Ivodičko :hug:…už se těším…až si to začnu užívat :dance:…přijde mi že roste hrozně pomaličku… :mrgreen: už bych chtěla bříško…alespoň pidi :lol:
@ivodička píše:
@Andel007 Tak ještě tak 2 týdny a pak už bude embrijko v základech vyvinuté a začnete pěkně růst :) :) :) Od 12 do tak 24 týdne je to nejlepší doba těhotenství, nevolnosti většinou ustoupí a bříško tě ještě netlačí, tak užívej… :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.9.12 09:57
Kristulinko…děkuju :hug: :hug: jáááá tobě takéééé…opatruj se… :kytka:
@Kristulinka píše:
@Andel007 kočko moje tobě to přeji ze všeho nejvíc opravdu si to zasloužíš. Myslím na tebe :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
8.9.12 14:39

@Kristulinka Kristulinko tak jsem se dívala na stránky kliniky a byla jsem u dr. Štelcla nebo Štercla, už zas nevím, jak se píše :D.On byl příjemný, jen mě zarazilo to o čem jsem psala.Ani tam u něj nemají nic uvedeno, kde pracoval a tak…U Dr. Frgaly jsem byla minule a byl skvělý. Zase bych k němu klidně šla, ale jaksi mi minule vysvětlil, že tam si lékaře vybrat nelze, že dělají kolečka, chvíli je na ambulanci, pak zas na sálech a tak…Jinak je fajn, že se máte všechny dobře a prťata se drží! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.9.12 18:00
@glorča píše:
@Kristulinka Kristulinko tak jsem se dívala na stránky kliniky a byla jsem u dr. Štelcla nebo Štercla, už zas nevím, jak se píše :D.On byl příjemný, jen mě zarazilo to o čem jsem psala.Ani tam u něj nemají nic uvedeno, kde pracoval a tak…U Dr. Frgaly jsem byla minule a byl skvělý. Zase bych k němu klidně šla, ale jaksi mi minule vysvětlil, že tam si lékaře vybrat nelze, že dělají kolečka, chvíli je na ambulanci, pak zas na sálech a tak…Jinak je fajn, že se máte všechny dobře a prťata se drží! :mrgreen:

Glorčo. Já taky myslela dr Štelcla spletla jsem jméno promin.Dr Frgala je někdo jiný myslím, že je to takový starší pán. Já byla skoro vždy u dr Otevřela užasný pan doktor. A pak dvakrát u toho Štelcla jak jsem už psala akorát jsem spletla to jméno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
11.9.12 13:36

Ahoooj holky :mavam: …tak co jak se daří…Kiky kdy máš další kontrolu??? Kristulinko a co ty??? Je to už lepší…odpočíváš??? Myslím na Tebe.
Ivodičko :mavam: jak to jde s prckama?? Glorčo a co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.9.12 13:40

@Andel007 Ahojky byla jsem včera…jsme sice menší ale jinak je vše v pořádku jsme objednaní za 14 dní na poslední kontrolu do CAR a pak už jdu ke svému gyndaři…v řijnu jsme objednaní na screening…jak je u Tebe?

• Citovat
  • Upravit
773
11.9.12 13:42
Nooo super :potlesk:…zatím vše o. k. tak snad to tak bude i dál :andel:…já byla v pátek u svého gynekologa…a ve čtvrtek jdu na odběry a v pátek jdu k hematologovi…tak se pořád něco děje…viď…
Už abysme byly po tom 12tt co… ;)
@ikyki píše:
@Andel007 Ahojky byla jsem včera…jsme sice menší ale jinak je vše v pořádku jsme objednaní za 14 dní na poslední kontrolu do CAR a pak už jdu ke svému gyndaři…v řijnu jsme objednaní na screening…jak je u Tebe?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.9.12 13:43

No vždyť ty už to máš za pár ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
773
11.9.12 13:52
Nooo ještě tak asi 14 dní bych řekla…ufff :mrgreen:.. už ale aby to bylo…tohle je fakt asi nejhorší období…holt bojánky bojánky…občas jsou…ale nepřestávám věřit, že to konečně dobře dopadne… :andel:
@ikyki píše:
No vždyť ty už to máš za pár ne? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.9.12 13:55

@Andel007 Ty brďo to, že konec prvního trimestru klepe na dveře…já to mám v pátek za 4týdny až

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.