KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
14.9.12 21:51
@iwi85 píše:
Dík :-) Necítím se nijak zvlášť jinak, jen jsem občas unavená. A ty jsi teď v jaké fázi? Čekáš na //, nebo už je tam máš, nebo se teprve chystáš?

Já jsem po KET 3.srpna dneska začínám 9tt uvidíš, že to dobře dopadne…musíš věřit, dala sis nějaký zvláštní režim a je to tvůj první KET?

• Citovat
  • Upravit
219
14.9.12 22:04

@ivodička ahojky, díky za info, no, já chci testovat nejdřív tak 11-tý den, ale :-D snad to vydržím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.9.12 22:05

@ikyki nene, je to už třetí, viz. můj podpis, si počti :-) jinak gratuluji :-D kolikátý den se ti ukázaly //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
14.9.12 22:10

@iwi85 Tak jsem přečetla tvůj popisek…tak teď držím palečky ještě víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.9.12 22:12

Tak holky, normálně pořád nic, už jsem si i dělala těh. test, ale samozřejmě že nic, to by byla ta nejlepší varianta, co mě mohla potkat.No nic vydržím ještě do pondělí a kdyžtak skáknu na gyndu, to je jak naschvál :zed:.Vítám iwi a držím palce ať to vyjde! Kristulinko šetři se jak to jen jde, hematom je sviňucha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361

Tak jen pro podporu, můj syn je z 1.IVF-2.KET, dcerka 2.IVF-1.KET, takže KET u mě naprosto zvítězil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219

@ivodička Dík :-)už by se to teda vyjít mohlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
14.9.12 22:15

@glorča Tak tohle také znám, jednou jsem čekala přes 50 dní, až jsem si udělala těhu test a byl tam slabý duch, pochopitelně ten den jsem to dostala, pak mi někdo řekl, že když je dělaný test těsně před menstruací, že se duch ukázat může :nevim: Ale byl vidět jen na světle proti oknu…já tam vždycky tu čárku hledala, i když fakt nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.9.12 22:23

@ivodička Já právě taky, to víš, ještě jsme se s manželem snažili teď před Ket o to víc, i ovu test jsem si dělala, takže jsem malilinko doufala, ale bez antikoncepce jsem už tak 12 let a nic, tak by to byl vlastně zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.9.12 22:26

Hmmm, to znám, co já už udělala testů :-D a mým rentgenovým viděním jsem tam vždycky ducha viděla :-D a pak dorazila mrcha :-( No je to holky strašný, co vám budu povídat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
15.9.12 10:33

Ahoj holky, tak mě pěkně bolí prsa a trochu v podbřišku. Jo a co jsem Vám zapomněla napsat, nevím, jestli je to dobrý nebo ne, ale v úterý ve 12:30 hod. mi je tam šoupli a ve středu ráno jsem měla trošku špinění, ale jen takové narůžovělé a jen když jsem se utřela a pak už vůbec nic, myslím, že minule jsem to neměla, minule jsem začala špinit 10-tý den a tak 13-tý den se mi rozjela mrcha. Tak nevím. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
15.9.12 12:00

@iwi85 Ahoj iwi…já popisky nemám zaplý pak se v tom nemůžu ve všem vyznat, proto jsem se ptala :lol: mě se ukázal duch 7. den po KET a pak už jen sílil, testovala jsem asi 3 dny před termínem MS, jinak s tím špiněním: Taky jsem špinila dr říkal, že jako dobrý to není ale, že 70% ženskejch v těhu zašpiní nebo dokonce zakrvácí a že si s tím nemám lámat hlavu, takže tím bych se vůbec nevzrušovala

• Citovat
  • Upravit
219
15.9.12 12:11

Ahojky ikyki :-) tohle je můj druhý KET, ale už jsem byla na jednom IVF ve 2010, vyšel mi ET hned, chytlo se jedno, ale musela jsem v šestém měsíci na vyvolání potratu, vrozená vývojová vada. :-( Teď jsem 5-tý den po KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
15.9.12 13:23

Já za sebou měla 2IVF u prvního KET nebyl nepovedlo se je rozmrazit a u 2IVF se KET povedl, moje dr říkala, že se u mě povedl KET právě proto, že to tělo není nastimulovaný těma hormonama…je strašné v 6 měsíci přijít o nenarozené miminko, nedovedu si to představit já tu malou tečku v sobě už teď miluju nadevše…uvidíš, že to dobře dopadne :hug:

• Citovat
  • Upravit
219
15.9.12 13:29

No to strašné je, ale už jsem to překonala, občas si vzpomenu a není mi z toho dobře, ale až se to konečně povede i s dobrým koncem, tak to bude zase lepší :-) To je divný, že se Ti KET povedl bez těch hormonů, ty jsi před KETem nic nebrala? A potom taky ne? Já jsem si týden před píchla Ovitrelle a čtyři dny před a teď celou dobu beru Utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.