Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ivodička ahojky, díky za info, no, já chci testovat nejdřív tak 11-tý den, ale
snad to vydržím ![]()
@ikyki nene, je to už třetí, viz. můj podpis, si počti
jinak gratuluji
kolikátý den se ti ukázaly //?
@iwi85 Tak jsem přečetla tvůj popisek…tak teď držím palečky ještě víc…
Tak holky, normálně pořád nic, už jsem si i dělala těh. test, ale samozřejmě že nic, to by byla ta nejlepší varianta, co mě mohla potkat.No nic vydržím ještě do pondělí a kdyžtak skáknu na gyndu, to je jak naschvál
.Vítám iwi a držím palce ať to vyjde! Kristulinko šetři se jak to jen jde, hematom je sviňucha!
Tak jen pro podporu, můj syn je z 1.IVF-2.KET, dcerka 2.IVF-1.KET, takže KET u mě naprosto zvítězil…
@glorča Tak tohle také znám, jednou jsem čekala přes 50 dní, až jsem si udělala těhu test a byl tam slabý duch, pochopitelně ten den jsem to dostala, pak mi někdo řekl, že když je dělaný test těsně před menstruací, že se duch ukázat může
Ale byl vidět jen na světle proti oknu…já tam vždycky tu čárku hledala, i když fakt nebyla ![]()
@ivodička Já právě taky, to víš, ještě jsme se s manželem snažili teď před Ket o to víc, i ovu test jsem si dělala, takže jsem malilinko doufala, ale bez antikoncepce jsem už tak 12 let a nic, tak by to byl vlastně zázrak ![]()
Hmmm, to znám, co já už udělala testů
a mým rentgenovým viděním jsem tam vždycky ducha viděla
a pak dorazila mrcha
No je to holky strašný, co vám budu povídat ![]()
Ahoj holky, tak mě pěkně bolí prsa a trochu v podbřišku. Jo a co jsem Vám zapomněla napsat, nevím, jestli je to dobrý nebo ne, ale v úterý ve 12:30 hod. mi je tam šoupli a ve středu ráno jsem měla trošku špinění, ale jen takové narůžovělé a jen když jsem se utřela a pak už vůbec nic, myslím, že minule jsem to neměla, minule jsem začala špinit 10-tý den a tak 13-tý den se mi rozjela mrcha. Tak nevím. Co myslíte?
@iwi85 Ahoj iwi…já popisky nemám zaplý pak se v tom nemůžu ve všem vyznat, proto jsem se ptala
mě se ukázal duch 7. den po KET a pak už jen sílil, testovala jsem asi 3 dny před termínem MS, jinak s tím špiněním: Taky jsem špinila dr říkal, že jako dobrý to není ale, že 70% ženskejch v těhu zašpiní nebo dokonce zakrvácí a že si s tím nemám lámat hlavu, takže tím bych se vůbec nevzrušovala
Ahojky ikyki
tohle je můj druhý KET, ale už jsem byla na jednom IVF ve 2010, vyšel mi ET hned, chytlo se jedno, ale musela jsem v šestém měsíci na vyvolání potratu, vrozená vývojová vada.
Teď jsem 5-tý den po KET
Já za sebou měla 2IVF u prvního KET nebyl nepovedlo se je rozmrazit a u 2IVF se KET povedl, moje dr říkala, že se u mě povedl KET právě proto, že to tělo není nastimulovaný těma hormonama…je strašné v 6 měsíci přijít o nenarozené miminko, nedovedu si to představit já tu malou tečku v sobě už teď miluju nadevše…uvidíš, že to dobře dopadne ![]()
No to strašné je, ale už jsem to překonala, občas si vzpomenu a není mi z toho dobře, ale až se to konečně povede i s dobrým koncem, tak to bude zase lepší
To je divný, že se Ti KET povedl bez těch hormonů, ty jsi před KETem nic nebrala? A potom taky ne? Já jsem si týden před píchla Ovitrelle a čtyři dny před a teď celou dobu beru Utrogestan
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Já jsem po KET 3.srpna dneska začínám 9tt uvidíš, že to dobře dopadne…musíš věřit, dala sis nějaký zvláštní režim a je to tvůj první KET?