KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
20.9.12 12:30
No ja také testovala dřív myslím, že už ten desátý den určitě…a také jsem špinila…a taky takhle špiním vždycky před menstruací…a i mě jako na mrchu bolelo břicho…neboj se dopadne to dobře…věř broučkům :hug: :andel:
@iwi85 píše:
@Andel007 Když to vypadá úplně stejně, jako když to mám dostat :-( já se bojíííím a nechci se ještě deptat testem a hledat něco, co tam není. Kdy to tobě ukázal test?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.9.12 12:35
@Andel007 píše:
No ja také testovala dřív myslím, že už ten desátý den určitě…a také jsem špinila…a taky takhle špiním vždycky před menstruací…a i mě jako na mrchu bolelo břicho…neboj se dopadne to dobře…věř broučkům :hug: :andel:

Moje slova :pankac:

• Citovat
  • Upravit
219
20.9.12 12:38

Holky, díky moooooooc za podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.9.12 12:44

@iwi85 Hele jak už semříkala taky jsem se bála děsně mě bolelo na MS a ivodička mi říkala, že měla taky pocit jak když to každou chvíli dostane a podívej dobře to dopadlo a dneska v garáží barvím z IKEI přebalovací pult :pankac:

• Citovat
  • Upravit
167
20.9.12 13:27

Ahoj, tak když tady čtu vaše poznatky ohledně těhu testů, tak se nestačím divit, jak jsme všechny odlišné. Pro všechny které si dělají testy od 10. dne po ketu a ivf a mají negativní jen říkám s úsměvem není to 100%!!! Vlastní zkušenost je taková, že za sebou máme 2 mimoděl. těhu a to se mi ukázal doma tt. pozitivní, zatím co na utz ni. Mysleli si že jsem blázen, to je fuk. Každopádně když jsem čekala „normálně“ první 2 děti, tak jsem si u obou dělala testík 12. den a byl NEGATIVNÍ!!! a z krve 14. den byly testy pozitvní. Dnes čekáme třetí mimi a test jsem jsem si radši nedělala žádný… Jsme po prvotrimestrálním screeningu a je to ok, jen pořád blindim jak blázen… Takže hlavy vzhůru a nestresovat se testama… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.9.12 13:44

@lumpas Jenže u normálního těhu a u IVF je právě relativní rozdíl v těch dnech…jinak ano každá je jiná, některá to vydrží a jiná testuje po KET 5 den jako já a já 7den měla test pozitivní takže tak jak jsem jiné v testovaní tak i výsledek je u každý jiný v určitých dnech každopádně ti moc gratuluju a nestraš mě blbě hrozně naštěstí ale ne :poblion: a to jsem v 9tt takže jestli ještě 4 tak se zbláznim

• Citovat
  • Upravit
167
20.9.12 14:38

Já díky těm mimoděl. těhu můžu mít děti jen díky ivf. Takž asi vím o čem je řeč. Nutno podotknout, že jsem měla i prodlouženou kultivaci a i přes to jsem po 12 dnech měla test negativní. Ale chtěla jsem tím spíš říct, že každá je jiná a když je test 10. negativní, tak bych neházela flintu do žíta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.9.12 14:39

Jo to jak jsem psala, že „NORMÁLNĚ“, jsem myslela těhu v děloze, ne přirozenou cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.9.12 14:47

@lumpas :palec: Já to blbec blbě pochopila…jinak určitě bych 10 den taky neházela flintu do žita…prostě bych si řekla, že je brzy…jak říkám já pozitivní těst ale měla třeba už 7 den ;) myslím si, že na paniku je čas až ten 14 den…když se ženská rozhodne testovat dřív musí jít do toho tím stylem, že ještě je brzy…i když chápu ten strach a obavy prožívala jsem to samé

• Citovat
  • Upravit
219
20.9.12 17:57

AHoj holky, tak hlásím, že mi opravdu s největší pravděpodobností jede mrcha :-( když se utřu, tak už to není jen špinění, ale světlá krev. Ležím skoro od rána, takže se mi to pořádně ještě nerozjelo, ale počítám, že zítra ráno to bude v plné parádě :-( Ach jo, to už snad ani není možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.9.12 18:03

Ahoj holky. Jakpak se všechny máte? @iwi85 Strašně moc ti držím pěstičky štěstí. A toho špinění se neboj to může být právěže dobré znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.12 18:13

@Kristulinka dík za pěstičky, ale minule to probíhalo úplně stejně, jen o dva dny dřív :-( Už s tím, že to výjde bohužel nepočítám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.9.12 18:38

A kolikátý, že jsi den po transferu? Já při Marušce taky asi 2 dny špinila a bylo to ok. :) držím pěsti… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.12 19:12

@lumpas Jsem teď 10-tý den po KET a není to špinění, když se utřu - je to čistá světlá krev :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.9.12 19:19

Třeba to bude ještě dobrý. 10 den se to může teprve uhnizďovat. Doporučuji klidový režim… Vím, že se mi to říká, ale zkus to… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.