Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@iwi85 píše:
@Andel007 Když to vypadá úplně stejně, jako když to mám dostatjá se bojíííím a nechci se ještě deptat testem a hledat něco, co tam není. Kdy to tobě ukázal test?
@Andel007 píše:
No ja také testovala dřív myslím, že už ten desátý den určitě…a také jsem špinila…a taky takhle špiním vždycky před menstruací…a i mě jako na mrchu bolelo břicho…neboj se dopadne to dobře…věř broučkům![]()
Moje slova ![]()
@iwi85 Hele jak už semříkala taky jsem se bála děsně mě bolelo na MS a ivodička mi říkala, že měla taky pocit jak když to každou chvíli dostane a podívej dobře to dopadlo a dneska v garáží barvím z IKEI přebalovací pult ![]()
Ahoj, tak když tady čtu vaše poznatky ohledně těhu testů, tak se nestačím divit, jak jsme všechny odlišné. Pro všechny které si dělají testy od 10. dne po ketu a ivf a mají negativní jen říkám s úsměvem není to 100%!!! Vlastní zkušenost je taková, že za sebou máme 2 mimoděl. těhu a to se mi ukázal doma tt. pozitivní, zatím co na utz ni. Mysleli si že jsem blázen, to je fuk. Každopádně když jsem čekala „normálně“ první 2 děti, tak jsem si u obou dělala testík 12. den a byl NEGATIVNÍ!!! a z krve 14. den byly testy pozitvní. Dnes čekáme třetí mimi a test jsem jsem si radši nedělala žádný… Jsme po prvotrimestrálním screeningu a je to ok, jen pořád blindim jak blázen… Takže hlavy vzhůru a nestresovat se testama… ![]()
@lumpas Jenže u normálního těhu a u IVF je právě relativní rozdíl v těch dnech…jinak ano každá je jiná, některá to vydrží a jiná testuje po KET 5 den jako já a já 7den měla test pozitivní takže tak jak jsem jiné v testovaní tak i výsledek je u každý jiný v určitých dnech každopádně ti moc gratuluju a nestraš mě blbě hrozně naštěstí ale ne
a to jsem v 9tt takže jestli ještě 4 tak se zbláznim
Já díky těm mimoděl. těhu můžu mít děti jen díky ivf. Takž asi vím o čem je řeč. Nutno podotknout, že jsem měla i prodlouženou kultivaci a i přes to jsem po 12 dnech měla test negativní. Ale chtěla jsem tím spíš říct, že každá je jiná a když je test 10. negativní, tak bych neházela flintu do žíta…
Jo to jak jsem psala, že „NORMÁLNĚ“, jsem myslela těhu v děloze, ne přirozenou cestou…
@lumpas
Já to blbec blbě pochopila…jinak určitě bych 10 den taky neházela flintu do žita…prostě bych si řekla, že je brzy…jak říkám já pozitivní těst ale měla třeba už 7 den
myslím si, že na paniku je čas až ten 14 den…když se ženská rozhodne testovat dřív musí jít do toho tím stylem, že ještě je brzy…i když chápu ten strach a obavy prožívala jsem to samé
AHoj holky, tak hlásím, že mi opravdu s největší pravděpodobností jede mrcha
když se utřu, tak už to není jen špinění, ale světlá krev. Ležím skoro od rána, takže se mi to pořádně ještě nerozjelo, ale počítám, že zítra ráno to bude v plné parádě
Ach jo, to už snad ani není možné
Ahoj holky. Jakpak se všechny máte? @iwi85 Strašně moc ti držím pěstičky štěstí. A toho špinění se neboj to může být právěže dobré znamení.
@Kristulinka dík za pěstičky, ale minule to probíhalo úplně stejně, jen o dva dny dřív
Už s tím, že to výjde bohužel nepočítám ![]()
A kolikátý, že jsi den po transferu? Já při Marušce taky asi 2 dny špinila a bylo to ok.
držím pěsti… ![]()
@lumpas Jsem teď 10-tý den po KET a není to špinění, když se utřu - je to čistá světlá krev ![]()
Třeba to bude ještě dobrý. 10 den se to může teprve uhnizďovat. Doporučuji klidový režim… Vím, že se mi to říká, ale zkus to… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.