Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@iwi85 Nechci ti zase dávat nějaké falešné naděje, ale testni a uvidíš, u mě to také nebylo jen špinění, ale čerstvá krev.....moc držím palečky!!!
@glorča Tak držím palce na injekce, tak 2 října jdeš na KET a 4 října bude mému ketáčkovi už jeden rok…a stejně to je jako včera, co jsem si dělala tu fůru negativních testů a dneska se tu snažím podpořit všechny, kteří tím také procházejí…důležité je to nevzdávat!!
@ikyki
Ahoj, no mě minule na té první prohlídce udělal ultrazvuk, a abych tam nemusela za týden znovu, tak mě nachystali rozpis, který mě pak upravili(pouze posunuli datumově o týden, jak se mi posunula menzes) no a je tam určený datum ne 2(spletla jsem se),ale 3.10 jako přenos embrya, žádné kontroly či ultrazvuk
.Jak jste to měly vy, byly jste na více vyšetřeních např. sledování ovulace před KET?
@glorča píše:
@ikyki
Ahoj, no mě minule na té první prohlídce udělal ultrazvuk, a abych tam nemusela za týden znovu, tak mě nachystali rozpis, který mě pak upravili(pouze posunuli datumově o týden, jak se mi posunula menzes) no a je tam určený datum ne 2(spletla jsem se),ale 3.10 jako přenos embrya, žádné kontroly či ultrazvuk.Jak jste to měly vy, byly jste na více vyšetřeních např. sledování ovulace před KET?
No tak to valím oči
já jsem před KET šla na kontrolu první den MS potom za 10 dní znova a pak za 3 dny znova, řekli, že jsem před ovulkou a aby s přesností určili transfer pozvali mě za dva dny znova, tam zjistili, že jsem odovulovala a pak až teprve řekli datum KEtu
ale myslím si, že každý CAR má svůj systém a neříkám, že na tom Tvém je něco špatně jen mě to překvapilo vzhledem k tomu kolikrát já jsem tam byla ale neboj určitě vědí co dělají… ![]()
Já si právě už nepamatuju, jak to bylo minule, nějak mě ten rok a půl s malým hodil myšlením jinam a nějak se mi to vymazalo
.Kristulinko, jak to bylo s tebou v Unice, nemám tam raději v pondělí zavolat a zeptat se?
Já chodím do Podolí a před Ket jsem byla na utz snad 100krát. Vzhledem k dlouhému cyklu jsem si 18. den píchla ovitrel a 22. den hurá na ket. Ale každé car to má opravdu jinak, tak důvěřuj, že vědí co dělají. Nebo vezmi tel. a zavolej.
@glorča Ahojky.Já to měla v UNICE stejně jako ty. Měla jsem určené dny kdy si píchnout injekce kdy zavolat aby rozmrazili embrya a den kdy bude trasfer. Takže bud v klidu v UNICE to dělají takto a podívej jsem těhotná.
@glorča píše:
Já si právě už nepamatuju, jak to bylo minule, nějak mě ten rok a půl s malým hodil myšlením jinam a nějak se mi to vymazalo.Kristulinko, jak to bylo s tebou v Unice, nemám tam raději v pondělí zavolat a zeptat se?
Hele ale to je možná i tím, že máš předem dané co si kdy píchnout…já totiž nepíchala nic, měla jsem to naprosto přirozeně asi proto kontrolovali tu ovulaci ![]()
To mě také, ale tím, že si píchneš, tak to mají oni pod kontrolou a přesně spočítají „ten“ den. Alespoň takovou zkušenost mám já. Jinak jsem se ničím nedopovala a dr. na utz jen hlídal sliznici a vel. foliklů.
Aha to bude opravdu tou hormonální přípravou, tam je to asi dané, kdy bude ovu a tak, tak alespoň nemusíme dojíždět do Brna.Jsem sice zdr. sestra, ale z jiného oboru, tak pořád tápu
!Tak díky děvčata, já už zapoměla, jak to probíhalo minule, no jsem zvědavá, jak dopadnu…Myslím na Iwi, jak dopadla…
@glorča No to je ono já jak to měla v přirozeným cyklu bez hormonů tak se kontrolovala ovulka u Tebe je tím pícháním jasné kdy…
Já měla své první dítě KET v přirozeném cyklu po ovulaci, své druhé jsem měla bez ovulace v uměle navozeném cyklu, takže také hormonama vyhnané…
@ivodička
Tak ty jsi si vyzkoušela obě metody a zadařilo se u obou, to je pěkné
! A můžu se zeptat, kde pracuješ(v nemocnici nebo amb.,nebo někde jinde)?Já byla před mateřskou 15 let na jednom oddělení, už jsem trošku doutnala(syndrom vyhoření)
,takže jsem otěhotněla tak tak zavčas, abych nemusela měnit pracoviště. Máme to trošku podobné, zdravotnice, o 14 let starší manžel, tak teď bych prosím chtěla to 2 mimi
!
A ještě můj tradiční dotaz, jak se máte těhulky? Doufám že je vše O. K! @ikyki @Andel007 @Kristulinka
@glorča píše:
A ještě můj tradiční dotaz, jak se máte těhulky? Doufám že je vše O. K! @ikyki @Andel007 @Kristulinka
Děkuju za optání, dneska jsem byla na kontrole tak prospíváme jak máme ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.