Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ivodička píše:
@Andel007 Dokavad mimi nechováš, strach bude furt, i když budou odběry v pořádku, zase budeš sledovat pohyby, potom ke konci těhu už to bude záhul…zase bude strach, aby bylo vše při porodu v pořádku - mluvím z vlastní zkušenosti
@Andel007 píše:
Je to tak dva dny zpět co mi přestalo být špatně
Ooo bože jk já Ti to závidím ![]()
Já ti také závidím, že ti už není zle. Já snad kudy chodím, tudy bliju…Anebo je mi na zvracení a to jsem 15+3.
Tak jak tu čtu ty vaše příspěvky, tak snad mám chuť být znova těhotná… ![]()
@Andel007 Nazdárek,tak se dívám, že jedeš na genetiku ve středu a já jedu na Ketík taky ve středu, tak na tě budu myslet ať máš pozitivní zprávy! Mě sice genetika nic nedala, byl to jen pohovor, ale já po ní šla hned na tu plodovku, tak třeba u tebe bude mít trochu jiný průběh a hlaně smysl
! A ty holčiny, co o nich psala @lumpas jsem, že ten screenig ve12 týdnu ani jedna neměly a vyšly jim špatně ty tripltesty? A UZ ve 20 týdnu byl dobrý, to nechápu, zvlᚍ když u té jedné holčičky byla i srdeční vada..?Je to hrozné, ten strach o mimi a jak píše @ivodička už prostě pořád, celé těhotenství a pak dál a dál ![]()
Jéééééééé Glorčo
…tak na tebe budu ve středu strašně mooooc myslet ![]()
![]()
Klapne to uvidíš… ![]()
Noo to taky nechápu…je to fakt děs…holt jistotu nemáš nikdy…asi bych měla šílenej strach kdyby se jí něco nezdálo na tom ultrazvuku…ta krev vím, že u někoho to nic neznamená u někoho zas naopak…ale určitě počkám na ty tripl testy…tak že s tím odběrem určitě ještě počkám…a poradím se i s Dr. v CAR…nooo jen doufám, že mě uklidní… ![]()
@glorča píše:
@Andel007 Nazdárek,tak se dívám, že jedeš na genetiku ve středu a já jedu na Ketík taky ve středu, tak na tě budu myslet ať máš pozitivní zprávy! Mě sice genetika nic nedala, byl to jen pohovor, ale já po ní šla hned na tu plodovku, tak třeba u tebe bude mít trochu jiný průběh a hlaně smysl! A ty holčiny, co o nich psala @lumpas jsem, že ten screenig ve12 týdnu ani jedna neměly a vyšly jim špatně ty tripltesty? A UZ ve 20 týdnu byl dobrý, to nechápu, zvlᚍ když u té jedné holčičky byla i srdeční vada..?Je to hrozné, ten strach o mimi a jak píše @ivodička už prostě pořád, celé těhotenství a pak dál a dál
@Andel007 Děkuji ti andílku, tak budeme na sebe myslet navzájem
!A hlavně se nestresuj prosím tě, uvidíš co ti řeknou i v CAR a pak se rozhodneš, co dál, ale věřím, že to budou dobré zprávy! Ale pokud by ti ten odběr plodovky doporučili(I ta tvá lékařka v CAR)tak se neboj, nic strašného tě nečeká a vy to zvládnete, a zase bys byla celé těhotenství víc v klidu, alespoň u mě to fungovalo(a nebolí to, je to jen jako injekce, ale rozumím ti, že se bojíš spíš možných následků).A víš už pohlaví miminka? Na plodovce je dobré to, že ti ho řeknou na 99,9%dobře ![]()
@glorča píše:
@Andel007 Děkuji ti andílku, tak budeme na sebe myslet navzájem!A hlavně se nestresuj prosím tě, uvidíš co ti řeknou i v CAR a pak se rozhodneš, co dál, ale věřím, že to budou dobré zprávy! Ale pokud by ti ten odběr plodovky doporučili(I ta tvá lékařka v CAR)tak se neboj, nic strašného tě nečeká a vy to zvládnete, a zase bys byla celé těhotenství víc v klidu, alespoň u mě to fungovalo(a nebolí to, je to jen jako injekce, ale rozumím ti, že se bojíš spíš možných následků).A víš už pohlaví miminka? Na plodovce je dobré to, že ti ho řeknou na 99,9%dobře
@glorča Taky na Tebe budu myslet…
určitě to klapne…věřím tomu tvýmu nanučkovi ![]()
@Andel007 Krásné foto…já mám samé takové rozmazané a moc na nich není vidět, moje děti se hold nechtěli fotit…
Jinak zítra na vás myslím…a mému KETu je pozítří jeden rok, ach jo, to to letí…
A teď mě napadlo, já mám schované 2 mrazáčky a třetí dítě už neplánujem. Já vím, že toto asi není téma zrovna sem, ale co by jste udělali s nima vy?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.