KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
20.9.12 19:28

@lumpas Dík :-( dneska jsem ležela od oběda, nohy na polštářích. Nechápu to, kéž bys měla pravdu, ale fakt už tomu nevěřím. Sakra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.9.12 20:15

@glorča Ahojky jakpak se vede a jak to u tebe pokračuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.9.12 20:17

@iwi85 strašně moc mě to mrzí. Zkus ten klidový režim jak už říkala lumpas. Třeba to ještě není ztraceno. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
21.9.12 12:03

@iwi85 Tak co jak je?

• Citovat
  • Upravit
219
21.9.12 13:07

@ikyki Ahojky, no nic moc, šíleně mě bolí břicho a krvácení je horší, asi to vážně nedopadlo. Zkusím přece jen test v pondělí, ale moc šancí tomu nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.9.12 13:15

Ahoj, a kolikátý je to pokus (ivf, ket)? Děti už máte? Nebo není možné, že by to šlo i přirozenou cestou? Je to nefér, já si taky vždycky říkala, proč zrovna já (my)!!! kDY MŮŽEŠ JÍT na další ket? A utrogestan bereš!!! Zkus ho polykat když krvácíš…
Nebo zavolej do tvého car a poraď se… To je asi nejrozumnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
21.9.12 13:27

@lumpas mám vše napsané v podpisu. Žádné děti ještě nemáme 2008 přirozeně, ale mimoděložně. :-( Tohle je 2. IVF,2. KET - 1. IVF 2010 - byl ET, zavedeny dvě, chytlo se jedno, ale v 6-tém měsíci jsem musela na vyvolání potratu, vážná vrozená vývojová vada :-( na zmrazení nic nebylo, takže jsem šla na 2.IVF - hyperstymulační syndrom, hrůza :-( 1.KET v květnu, stejný průběh jako teď, zavedeny dvě, nechytlo se ani jedno, no a teď taky dvě a mám úplně stejné příznaky, jako minule. Beru Utrogestan a polykám ho od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.9.12 13:32
Ty už sis holka taky pěkně zkusila :( :hug:…držím palečky… :palec:
@iwi85 píše:
@lumpas mám vše napsané v podpisu. Žádné děti ještě nemáme 2008 přirozeně, ale mimoděložně. :-( Tohle je 2. IVF,2. KET - 1. IVF 2010 - byl ET, zavedeny dvě, chytlo se jedno, ale v 6-tém měsíci jsem musela na vyvolání potratu, vážná vrozená vývojová vada :-( na zmrazení nic nebylo, takže jsem šla na 2.IVF - hyperstymulační syndrom, hrůza :-( 1.KET v květnu, stejný průběh jako teď, zavedeny dvě, nechytlo se ani jedno, no a teď taky dvě a mám úplně stejné příznaky, jako minule. Beru Utrogestan a polykám ho od začátku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
21.9.12 13:37

@iwi85 Pokud si začala krvácet tak bych testla pro jistotu…třeba ještě není vše ztraceno ale nalhávat ti nic nechci…jak říká ANdel už sis taky zažila své :hug:

• Citovat
  • Upravit
167
21.9.12 13:42

Tak to mě mrzí!!! Už bych v té situaci nechtěla být - NIKDY!!! A kam chodíš do car? My asi rok a půl chodili do jednoho centra a tam to byl hukot. Z 1. ivf nám měli zamrazit 9embryí. Jeden den byly nádherný a druhý den nebylo žádné!!! Divný :zed: Z druhého ivf nám zamrazili 6 mrňousků. Pak jsme přešli kvůli neskutečnému jednání i s mrazáčkama jinám a z těch 6 máme Lukáška. Tam jsme udělali 3ivf ( v tom novém centru) a Maruška se zadařila hned na et. A 3 jsme mrazili. Teď z těch 3 mražených čekáme 3. Ale hyperstimulační syndrom jsem měla při všech pokusech ivf, ale asi to byla nějaká lehčí forma, protože se mnou nic nedělali. Jen v tom 1 car. se chovali jako kdybych si to vymýšlela a vůbec je nezajímalo, že jesm zůstala skoro týden ležet. Když to prý není na hospitalizaci, tak je to nezajímá… Asi se dokážu naprosto přesně vžít do tvých pocitů, když dítko není a nevíš kdy se ho dočkáš. Fakt bych ti hrozně ráda pomohla, nebo něco poradila, ale stejně na to zůstaneš sama. Aspoň já to tak měla, že jsem se s tím prostě musela srovnat sama… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
21.9.12 13:59

@lumpas Je to tak, jak píšeš, stejně se s tím musím srovnat sama, jako se vším, co už mám za sebou :-(
My jezdíme do Iscare V praze, jsou tam všichni strašně milý.
Jak jsem měla ten hyperstimulák, tak jsem si musela píchat 14 dní ráno i večer Clexane na ředění krve a týden jsem ležela jako lemra s nafouklým břichem a bolestma a musela jsem vypít 5 litrů vody denně, no strašný :zed: ale z toho 2.IVF se nám spojilo 11 embryí spontáně a 8 metodou ICSI. Takže alespoň je pořád z čeho vybírat, i když teď je jich už vlastně o 4 míň :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.9.12 14:10

Tak pouzitivní na tom je, že na další ket můžeš jít hned po ms. Zavolej si do car a zeptej se co dál. V podolí se třeba chodí na krev až 15. den a když to nedopadne, tak to taky řešíš tak, že jdeš na další ket když je možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.9.12 14:20

Ještě mě tak napadlo, když jsi byla těhu, tak oni ti nedělali ten „trple“test? Případně tam nic nenašli? A taky umí u těhle embryí pře transferem odebrat jednu „buňku“ a z toho udělají gen. testy a umí zjistit i pohlaví a na mimi to prý nemá vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
21.9.12 14:31

@Kristulinka
Nazdárek Kristuli a holky, tak já teď čekám na neděli, začnu si píchat do břicha a dívala jsem se do rozpisu, na ket jdu až 2 října, nějak se mi to protáhlo od srpna, že :mrgreen:?Nevyhodíte mě z téhle diskuse, když jsem takový opozdilec :lol:?Iwi, je mi to líto, čím vším sis musela projít,,alespoň že se člověk může vypsat na e miminu, že? Známe to tu všechny, ty pocity marnosti a beznaděje, ale pokud to nevyšlo teď(taky si myslím, že není ještě nic ztraceno),vyjde to příště, uvidíš! Mě se sice malej povedl na 1 KET, ale ty roky snažení před tím, spousty těhu testů negativních a po IVF taky, navíc ve 34 letech, už jsem si říkala, že vyberu jen ty mrazáčky a pokud to nevyjde tak mámou nebudu a hele, Pajoch dorazil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
21.9.12 17:01

@glorča To už takhle dopředu vědí kdy bude KET, u mě to bylo ze dne na den podle sliznice a folikulů tedy ovulky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.