KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
18.9.12 14:31
Držíme si palečky navzájem… :palec: :palec: :palec: Iwi dopadne to dobře… :* ale čekání je nejhorší to je fakt co si budeme povídat, ať už na testík nebo pak na ultrazvuky a na kontroly…a to asi bude pořád něco :mrgreen:
@iwi85 píše:
@glorča dík, snad to opravdu dobře dopadne, to čekání je nejhoršíííííííí, ale to všichni známe :-DVšem držím palečky, ať jsou děti v pořádku a ať Vám není moc špatně :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
18.9.12 14:36

@Andel007 no, právě, pak je toho čekání nejvíc a hlavně strachu, aby vše bylo tak, jak má a pak až do konce života :-).Takže pak sbohem „bezstarostný“ živote :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.9.12 14:51
Přesně :mrgreen: :palec: :potlesk:
@iwi85 píše:
@Andel007 no, právě, pak je toho čekání nejvíc a hlavně strachu, aby vše bylo tak, jak má a pak až do konce života :-).Takže pak sbohem „bezstarostný“ živote :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.9.12 14:55
@Andel007 píše:
Ano Glorčo už jsem objednaná do Gennetu na příští čtvrtek…tak mám bobky :andel: screening, už mi brali na to krev…a teď ještě k tomu ten ultrazvuk a do té doby budou i ty výsledky krve…protože u nás na gyndě dělá jen v 16tt tripl testy…a těch se docela bojím, že vycházejí špatně, tak abych pak nebyla vyděšená… 8o

Taky jsem na něj v říjnu objednaná ale myslím, že se není čeho bát, vše dobře dopadne

• Citovat
  • Upravit
1512
18.9.12 15:24

Já vám právě chtěla napsat, ať si to vyšetření určitě uděláte, protože já to prošvihla, tripl test byl v pořádku, ale na UZ ve 20 týdnu mi dr. našla vadu pupečníku(jsou v něm 3 cévy, já měla 2)a dost mi doporučovala odběr plodovky, protože to mohla být známka vývojové vady mimča. Tak jsem šla, dopadlo vše dobře, ale už bych ten odběr nechtěla, udělalo se mi tam špatně a fakt jsem se bála následků. Kdybych měla hotový ten screening, a byl v pořádku, nešla bych na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.9.12 17:16

@glorča Jojo, taky sestra :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.9.12 17:17

@iwi85 Hrozně držím palečky, a já taky furt lítala na záchod, protože mě dost bolelo břicho, takže to nemusí být špatné znamení…naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.12 09:25

@ivodička Ahojky, tak zatím nic, držím se a snad i miminka :-) Dnes to je 10-tý den po KET, ještě jsem si test nedělala, bojím se, že zase budu hledat ducha :-) Budu statečná a vydržím to do pondělka, pokud v po ráno nedorazí mrcha, sjedu si pro test.

Jinak holky, jak Vám všem je??? Doufám, že je u všech vše v pořádku? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.9.12 11:23

@iwi85 Ahojky, tak to seš hrdinka, že si ještě netestla…hele ty sis píchla pregnyl před KET?

• Citovat
  • Upravit
219
20.9.12 11:57

@ikyki Ahojky, nene, já jsem si píchla týden před KET, jééééééééééé, jak se to jmenuje? Taky myslím na P. Do pytle, si nemůžu vzpomenout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.12 11:59

Jo a jentak mimochodem. Příjde mi, že mám nějaký narůžovělý výtok :-( úplně jako když mi přijíždí mrcha :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.9.12 12:00

Ne to je jedno mě šlo spíš o to, že pregnyl v krvi může ukazovat pozitivní test a přitom pozitivní nebude…ale když sis ho nepíchla tak jeto oukej…10 den už by ale prý test pozitivní být měl…držím palce na pondělí :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
773
20.9.12 12:16

IWI85

Neboj to nic není :hug: …to může být právě dobré znamení…uhnízďování…držím palečky…ale já už bych taky asi testovala, nevydržela bych to… :mrgreen:

@iwi85 píše:
Jo a jentak mimochodem. Příjde mi, že mám nějaký narůžovělý výtok :-( úplně jako když mi přijíždí mrcha :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.12 12:22

No, nevím jak to dopadne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.9.12 12:24

@Andel007 Když to vypadá úplně stejně, jako když to mám dostat :-( já se bojíííím a nechci se ještě deptat testem a hledat něco, co tam není. Kdy to tobě ukázal test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.