Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@iwi85 píše:
@glorča dík, snad to opravdu dobře dopadne, to čekání je nejhoršíííííííí, ale to všichni známeVšem držím palečky, ať jsou děti v pořádku a ať Vám není moc špatně
@Andel007 no, právě, pak je toho čekání nejvíc a hlavně strachu, aby vše bylo tak, jak má a pak až do konce života
.Takže pak sbohem „bezstarostný“ živote ![]()
@iwi85 píše:
@Andel007 no, právě, pak je toho čekání nejvíc a hlavně strachu, aby vše bylo tak, jak má a pak až do konce života.Takže pak sbohem „bezstarostný“ živote
@Andel007 píše:
Ano Glorčo už jsem objednaná do Gennetu na příští čtvrtek…tak mám bobkyscreening, už mi brali na to krev…a teď ještě k tomu ten ultrazvuk a do té doby budou i ty výsledky krve…protože u nás na gyndě dělá jen v 16tt tripl testy…a těch se docela bojím, že vycházejí špatně, tak abych pak nebyla vyděšená…
Taky jsem na něj v říjnu objednaná ale myslím, že se není čeho bát, vše dobře dopadne
Já vám právě chtěla napsat, ať si to vyšetření určitě uděláte, protože já to prošvihla, tripl test byl v pořádku, ale na UZ ve 20 týdnu mi dr. našla vadu pupečníku(jsou v něm 3 cévy, já měla 2)a dost mi doporučovala odběr plodovky, protože to mohla být známka vývojové vady mimča. Tak jsem šla, dopadlo vše dobře, ale už bych ten odběr nechtěla, udělalo se mi tam špatně a fakt jsem se bála následků. Kdybych měla hotový ten screening, a byl v pořádku, nešla bych na to ![]()
@iwi85 Hrozně držím palečky, a já taky furt lítala na záchod, protože mě dost bolelo břicho, takže to nemusí být špatné znamení…naopak…
@ivodička Ahojky, tak zatím nic, držím se a snad i miminka
Dnes to je 10-tý den po KET, ještě jsem si test nedělala, bojím se, že zase budu hledat ducha
Budu statečná a vydržím to do pondělka, pokud v po ráno nedorazí mrcha, sjedu si pro test.
Jinak holky, jak Vám všem je??? Doufám, že je u všech vše v pořádku? ![]()
@iwi85 Ahojky, tak to seš hrdinka, že si ještě netestla…hele ty sis píchla pregnyl před KET?
@ikyki Ahojky, nene, já jsem si píchla týden před KET, jééééééééééé, jak se to jmenuje? Taky myslím na P. Do pytle, si nemůžu vzpomenout
Jo a jentak mimochodem. Příjde mi, že mám nějaký narůžovělý výtok
úplně jako když mi přijíždí mrcha ![]()
Ne to je jedno mě šlo spíš o to, že pregnyl v krvi může ukazovat pozitivní test a přitom pozitivní nebude…ale když sis ho nepíchla tak jeto oukej…10 den už by ale prý test pozitivní být měl…držím palce na pondělí
![]()
Neboj to nic není
…to může být právě dobré znamení…uhnízďování…držím palečky…ale já už bych taky asi testovala, nevydržela bych to… ![]()
@iwi85 píše:
Jo a jentak mimochodem. Příjde mi, že mám nějaký narůžovělý výtokúplně jako když mi přijíždí mrcha
@Andel007 Když to vypadá úplně stejně, jako když to mám dostat
já se bojíííím a nechci se ještě deptat testem a hledat něco, co tam není. Kdy to tobě ukázal test?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.