Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
JOjo, to znám, píchání před IVF
to byla hrůza. Já jsem po druhém IVF měla ještě hyperstimulační syndrom a musela jsem si 14 dní 2× denně píchat ještě Clexane na ředění krve, to byl taky hnus ![]()
Tak hyperstimulák se mě naštěstí vyhnul, jsem hrozná citlivka a to už by byl vrchol na moje nervy ![]()
@iwi85 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes čtvrtý den po KETu, to čekání je hroznýýýýýýýýý
Ahojky. Vítám tě mezi námi
. To čekání je opravdu těžký všechny to tady známe. Ale neboj tady ti to snámi uteče. Držíme ti pěstičky štěstí at na testíku jsou //.Po přečtění tvého popisku ti to přeji opravdu moc aby se povedlo a dopadlo to štastným koncem.
@glorča píše:
Tak holky, normálně pořád nic, už jsem si i dělala těh. test, ale samozřejmě že nic, to by byla ta nejlepší varianta, co mě mohla potkat.No nic vydržím ještě do pondělí a kdyžtak skáknu na gyndu, to je jak naschvál.Vítám iwi a držím palce ať to vyjde! Kristulinko šetři se jak to jen jde, hematom je sviňucha!
Ahojky.Tak svinucha si dává potvora na čas. Tak ti přeji at do pondělka přijde mrška jedna. A máš pravdu je to jak naschvál já když na ni čekala tak mi to tak taky přišlo že je to jak naschvál, protože mrška ne a ne dorazit. A děkuji ti šetřím se co to jde.
@iwi85 Já u KET, který se povedl a už tady kolem mě leze malá Markétka, jsem také 3 dny slabě krvácela…a břicho mě bolelo jako při mrše, snad ještě víc, takže klid
, nic to nemusí znamenat, důležité je, ať je test //!!!
Ahoj holky, tak mrchu jsem večer dostala, tak zítra volám do Car ať mi přepočítají dny na medikaci.Jen mě štve to píchání muskulárních injekcí(Agolutin),vám nasadili jen utrogestan v tabletách? Kristulinko, ty sis asi taky píchala Agolutin když jsi chodila do Unicy, že? Zvládalas to sama? Já ke minule ke konci už ano, ale teď už se zas necítím
.Teda ty přechody počasí mi dávají zabrat, mám rýmu jako trám! Jak je vám, co bobíšci v bříškách? ![]()
@glorča píše:
Ahoj holky, tak mrchu jsem večer dostala, tak zítra volám do Car ať mi přepočítají dny na medikaci.Jen mě štve to píchání muskulárních injekcí(Agolutin),vám nasadili jen utrogestan v tabletách? Kristulinko, ty sis asi taky píchala Agolutin když jsi chodila do Unicy, že? Zvládalas to sama? Já ke minule ke konci už ano, ale teď už se zas necítím.Teda ty přechody počasí mi dávají zabrat, mám rýmu jako trám! Jak je vám, co bobíšci v bříškách?
Ahojky.Tak to jsem ráda, že si přeci jen mrška dala říct a včera dorazila. Jinak ano já měla taky agolutin a mě ho píchal manžel popravdě si nedokážu představit jak bych si ho do zadečku do svalu a jen na určité místo píchala. Obdivuji tě že jsi to zvládla minule ke konci sama. Agolutin mi nechali do výsledku testu a pak jsem už měla utrogestan. Jinak to počasí je fakt hrozný co to má s člověkem dělat tak se pěkně vylež at jsi na to všechno zdravá. Jinak mě je jakžtakž a doufám, že holkám je dobře. Bobíškovi u mě v bříšku se snad taky daří dobře. Ty se pěkně vyleč a dej nám vědět kdy začínáš s pícháním první včeličky a kdy bude transfer. Držíme ti pěstičky štěstí.
Teda ten agolutin si neumím představit, jak se píchám sama do zadku
.....na co vlastně je? Já píchala menopur, gonal, pregnyl, orgolutran, vše do břicha…
No já jsem zdravotník, takže než nutit manžela, který když vidí jehlu tak ho polívá studený pot a začíná omdlívat, tak jsem jezdila za tetou a ona mi to píchala. Jenže pak mě to každý den omrzelo, už mě zadek stejně bolel, tak jsem si to vždycky zboku nějak píchla, ale už mám zase zábrany
! Agolutin je podle mě podobný jako Utrogestan, jen mi asi munule říkali, že s ním mají lepší výsledky, tak medikují injekce, ach jo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
No jasně, že utrouš sem brala a před sem si píchla jeden pregnyl ale při klasika IVF se to píchá denně a je to daleko větší záhul