Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@glorča Díky v září budu držet palce…a já osobně bych začla s pipetou s 1 embryem ![]()
@glorča Já právě, když jsem zkoušela druhé dítě, začala jsem novým IVF, protože z 1.IVF jsem už žádné mrazáčky neměla. Po IVF jsem nechala dát jen jedno a zbývající 3 nechala zamrazit po jednom, ale bylo to za příplatek 500 kč.
V tvém případě bych zkusila nejdříve to jedno a potom ty dvě. Pokud by se chytla obě, tak je možná redukce…
A koukám, že by jsme se někteří mohli někdy sejít v diskuzi „Máme staršího partnera“
Já si rozhodně nestěžuji, je mi 31 let, partnerovi bude letos 46 let. máme 2 krásné děti a manželé jsme přes rok, jinak jsme spolu už přes 7 let…
![]()
Jejda Kristulinky je mi líto, hlavně ať to dobře dopadne, ty hematomy jsou nějak časté se mi zdá, také znám pár holek, co skoro celé těhotenství ležely, protože pořád dokola měly nějaký hematom…Ivodičko, takovou diskusi bychom mohly založit, my jsme ještě o dost starší-já 37,manžel 51,ale taky nám to klape v pohodě 6 let ![]()
@ikyki Tak jsem manželovi řekla, že jsem na něj už hold stará
![]()
Jinak Kristulince držím moc moc palečky, to bude asi těžké…z hematomem, když má doma prcka…
Ikyki a setkáváš se s nějakými hloupými poznámkami, myslím ohledně věk. rozdílu? Já občas ano, smutné je, že spíš od lidí co nás znají než od cizích, protože ten věk na nás nejde až tak vidět
!Jinak na fotce vypadáte moc hezky a spokojeně, tak držím palce ať vám vyjde nejen mimčo ale i vztah
. Věřím, že Kristulinka bude v pořádku, a doufám, že se brzy ozve…
Od známých vůbec ale od cizích jo…když jsme šli třeba na nákup tak ty pohledy ale teď už to nevnímáme…cizí vědí prd jaký máme vztah ![]()
Ahoj holky.Tak už jsem doma z nemocnice dnes mě pustili. Miminko je v naprostém pořádku a krásně mu tluče srdíčko. Hematom tam je pořád, ale naštěstí se nezvětuje. Doma musím mít klidový režim a ležet ležet ležet. Za týden mám jít ke svému dr na kontrolní utz a za 3 dny po propuštění mu donést zprávu. Věřím, že vše dobře dopadne.
@glorča píše:
Ahojte holky, ozývám se po dlouhé době, i když vaši diskusi sleduju. Především velká gratulace Andelce, Kyki i Kristulince a držím vám palce ať je i nadále vše O. k a vy se konečně dočkáte rarášků! Já se nakonec dokopala dojet taky do Brna a v září jdu na Ket. Mám jen dilema, mám 2 pipety, v jedné 1 emryo, v druhé 2 a nevím kterou mám začít, potřebuji stvořit sourozence synovi,ale chtěla bych 1 mimi, už jsme se o tom bavily
.Ivodičko, jak jsi na tom byla ty? Jinak mimochodem, taky mám doma o 14 let staršího chlapa
@Andel007 píše:
Glorčo díky moctaky bych asi začala s tím 1 embryjkem a potom případně ty další 2, ale určitě klapne hned to první
![]()
Kristulinkoto jsem moooc rada, že jste v pořádku - tak se teď hlavně opatruj
Děkuji ti moc jsi zlatíčko
.A neboj opatruji se a ty se taky opatruj ![]()
Jsem moc ráda, že ti to Kristulinko dopadlo dobře a drobek se drží
!Jen ten klidový režim, jak budeš zvládat(myslím že jsi psala, že máš doma prcka, že)?Já si to totiž s tím mým prtětem vůbec nedokážu představit a už se teď děsím nějakého rizikového těhotenství
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jinak holky Kristulinka je v pořádku je v nemocnici protože měla hematom, krvácela ale to se jim povedlo zastavit…nechají si jí tam ještě příští týden…miminko je ale v naprostém pořádku…myslela jsem si, že by Vás to zajímalo