Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ikyki píše:
byla jsem v noci na pohotovosti zacala jsem spinit nic ale nevidel je tam gestacni vacek ale od minule pribyl zloutkovy vacek tak nevim boli me na ms bojim se o nanuka
@Andel007 píše:
Kiky a kdy máš jít na kontrolu do CARu???
jdu az 6.9. Tak snad se nezblaznim.
@ikyki píše:
jdu az 6.9. Tak snad se nezblaznim.
@ikyki píše:
Uvidíš, že bude…já nechci aby se maličké pustilo
Kyki a ještě špiníš nebo už to přestalo??? Možná praskla nějaká cévka nebo žilka… ![]()
Špiním jenpo vyčůrání, jinak intimka je čistá…první trimestr je prostě nejhorší
Ahoj holky.Jdu vás jen v rychlosti pozdravit začala jsem krvácet tak jsem byla u dr a musím do nemocnice. Podle struktury těhotenství je prognoza špatná a podle embrya a měření jeho je zase dobrá a už i viděl trochu srdíčko tak pořád věřím ale bojím se.Tak na mě prosím myslete ![]()
@Kristulinka píše:
Ahoj holky.Jdu vás jen v rychlosti pozdravit začala jsem krvácet tak jsem byla u dr a musím do nemocnice. Podle struktury těhotenství je prognoza špatná a podle embrya a měření jeho je zase dobrá a už i viděl trochu srdíčko tak pořád věřím ale bojím se.Tak na mě prosím myslete
@ikyki píše: Špiním jenpo vyčůrání, jinak intimka je čistá…první trimestr je prostě nejhorší
Od jakého? Bylo jich spousta, před 14 dny byl první z krve teď ve čtvrtek my dělali další…
@ikyki píše:
Od jakého? Bylo jich spousta, před 14 dny byl první z krve teď ve čtvrtek my dělali další…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
byla jsem v noci na pohotovosti zacala jsem spinit nic ale nevidel je tam gestacni vacek ale od minule pribyl zloutkovy vacek tak nevim boli me na ms bojim se o nanuka