Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ikyki píše:
byla jsem v noci na pohotovosti zacala jsem spinit nic ale nevidel je tam gestacni vacek ale od minule pribyl zloutkovy vacek tak nevim boli me na ms bojim se o nanuka
@Andel007 píše:
Kiky a kdy máš jít na kontrolu do CARu???
jdu az 6.9. Tak snad se nezblaznim.
@ikyki píše:
jdu az 6.9. Tak snad se nezblaznim.
@ikyki píše:
Uvidíš, že bude…já nechci aby se maličké pustilo
Kyki a ještě špiníš nebo už to přestalo??? Možná praskla nějaká cévka nebo žilka… ![]()
Špiním jenpo vyčůrání, jinak intimka je čistá…první trimestr je prostě nejhorší
Ahoj holky.Jdu vás jen v rychlosti pozdravit začala jsem krvácet tak jsem byla u dr a musím do nemocnice. Podle struktury těhotenství je prognoza špatná a podle embrya a měření jeho je zase dobrá a už i viděl trochu srdíčko tak pořád věřím ale bojím se.Tak na mě prosím myslete ![]()
@Kristulinka píše:
Ahoj holky.Jdu vás jen v rychlosti pozdravit začala jsem krvácet tak jsem byla u dr a musím do nemocnice. Podle struktury těhotenství je prognoza špatná a podle embrya a měření jeho je zase dobrá a už i viděl trochu srdíčko tak pořád věřím ale bojím se.Tak na mě prosím myslete
@ikyki píše: Špiním jenpo vyčůrání, jinak intimka je čistá…první trimestr je prostě nejhorší
Od jakého? Bylo jich spousta, před 14 dny byl první z krve teď ve čtvrtek my dělali další…
@ikyki píše:
Od jakého? Bylo jich spousta, před 14 dny byl první z krve teď ve čtvrtek my dělali další…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
byla jsem v noci na pohotovosti zacala jsem spinit nic ale nevidel je tam gestacni vacek ale od minule pribyl zloutkovy vacek tak nevim boli me na ms bojim se o nanuka