KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
27.8.12 12:45
@Andel007 píše:
A kdy jdeš na další kontrolu???

byla jsem v noci na pohotovosti zacala jsem spinit nic ale nevidel je tam gestacni vacek ale od minule pribyl zloutkovy vacek tak nevim boli me na ms bojim se o nanuka

• Citovat
  • Upravit
773
27.8.12 13:03

Kiky

Jestli to pořád není jako to uhnízďování…že se tam bobánek zavrtává…tak možná trošičku špiníš…věřím, že to bude v pořádku :hug: :hug: :hug: tak hlavně hezky odpočívej…to špinění dokáže pořádně stresovat…to bych ti mohla povídat… :roll:
@ikyki píše:
byla jsem v noci na pohotovosti zacala jsem spinit nic ale nevidel je tam gestacni vacek ale od minule pribyl zloutkovy vacek tak nevim boli me na ms bojim se o nanuka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.8.12 13:05

Kiky a kdy máš jít na kontrolu do CARu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.8.12 13:39
@Andel007 píše:
Kiky a kdy máš jít na kontrolu do CARu???

jdu az 6.9. Tak snad se nezblaznim.

• Citovat
  • Upravit
773
27.8.12 14:39
To čekání je nejhorší :hug:…já měla jít 4.9. a dnes mi volali…že to popletli…že by potřebovali abych přišla už teď ve středu …tak už mám zase bojánky… 8o aby bylo vše o. k.
@ikyki píše:
jdu az 6.9. Tak snad se nezblaznim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.8.12 14:43

Uvidíš, že bude…já nechci aby se maličké pustilo

• Citovat
  • Upravit
773
27.8.12 14:53
Určitě se nepustí Kyki neboj :hug: …bude to v pořádku jen hezky odpočívej :kytka:…a kdyby cokoliv raději skoč na gyndu …aby jsi byla klidnější :* …je to bojovníček :pankac:…uvidíš…ty začátky jsou vždycky asi nejhorší 8o…už abysme všechny byly alespoň v druhém trimestru… :kytka: :andel:
@ikyki píše:
Uvidíš, že bude…já nechci aby se maličké pustilo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.8.12 14:56

Kyki a ještě špiníš nebo už to přestalo??? Možná praskla nějaká cévka nebo žilka… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.8.12 16:57

Špiním jenpo vyčůrání, jinak intimka je čistá…první trimestr je prostě nejhorší

• Citovat
  • Upravit
458
27.8.12 18:26

Ahoj holky.Jdu vás jen v rychlosti pozdravit začala jsem krvácet tak jsem byla u dr a musím do nemocnice. Podle struktury těhotenství je prognoza špatná a podle embrya a měření jeho je zase dobrá a už i viděl trochu srdíčko tak pořád věřím ale bojím se.Tak na mě prosím myslete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.8.12 18:30

Ach jo co se to děje :,(

• Citovat
  • Upravit
773
27.8.12 19:47
Kristulinkooo…moooc držím palečky :palec:…neboj se bude to v pořádku :kytka:…musí…pevně tomu věřím :andel:…drž se beruško…brouček je bojovníček a určitě to nevzdá…moooc tomu nerozumím :nevim:…když embryjko má :srdce: i správnou velikost…tak věřím, že to bude v pořádku…co myslí tou špatnou strukturou …to nechápu…drž se zlatíčko :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
@Kristulinka píše:
Ahoj holky.Jdu vás jen v rychlosti pozdravit začala jsem krvácet tak jsem byla u dr a musím do nemocnice. Podle struktury těhotenství je prognoza špatná a podle embrya a měření jeho je zase dobrá a už i viděl trochu srdíčko tak pořád věřím ale bojím se.Tak na mě prosím myslete :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.8.12 19:48
Kolikáty den jsi dnes od testíku???
@ikyki píše: Špiním jenpo vyčůrání, jinak intimka je čistá…první trimestr je prostě nejhorší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.8.12 19:53

Od jakého? Bylo jich spousta, před 14 dny byl první z krve teď ve čtvrtek my dělali další…

• Citovat
  • Upravit
773
27.8.12 20:04
No většinou se po 14 dnech po KET dělá testík a pak za dalších 14 dní je většinou ultrazvuk :?: řekli ti za jak dlouho by mohl být vidět bobánek?
@ikyki píše:
Od jakého? Bylo jich spousta, před 14 dny byl první z krve teď ve čtvrtek my dělali další…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.