Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kristulinka píše:
Tak v 8.30 v pondělí budu držet vše co jde a uvidíš že bude vše v naprostém pořádku![]()
@Andel007 píše:
Děkujůůůů![]()
já zas na tebe budu myslet 3.9.
![]()
Já taky moc děkuji
.A zítra budu netrpělivě čekat na zprávičku od tebe. Uvidíš bude vše v naprostém pořádku.
@Kristulinka píše:
Já taky moc děkuji.A zítra budu netrpělivě čekat na zprávičku od tebe. Uvidíš bude vše v naprostém pořádku.
@Kristulinka píše:
Zítra budu v myšlenkách s tebou
@Andel007 píše:
Já vím a moooc děkuju![]()
![]()
a kde je Kiky dlouho tu nebyla…
Ikiky je ještě v jiné diskuzi a taky měla nějakou oslavu tak tady myslím dnes ani nebyla já jsem kromě této diskuze tam taky.Je tam spousta holek které podstupují nebo podstoupili KET.Tak jestli chceš přijít i tam za námi tak pojd ![]()
@Kristulinka píše:
Ikiky je ještě v jiné diskuzi a taky měla nějakou oslavu tak tady myslím dnes ani nebyla já jsem kromě této diskuze tam taky.Je tam spousta holek které podstupují nebo podstoupili KET.Tak jestli chceš přijít i tam za námi tak pojd
Už sem tu…neměla jsem čas…zítra na Tebe budu Andí myslet a držím palečky ![]()
Holky, tak jsem se v sobotu vrátila z Chorvatska a koukám, samé dobré zprávičky…
@ikyki @Kristulinka Obrovská gratulace!!!
jsem šťastná za vás…
@Andel007 Netrpělivě čekám na výsledky ultrazvuku a myslím na tebe…
@ivodička píše:
Holky, tak jsem se v sobotu vrátila z Chorvatska a koukám, samé dobré zprávičky…
@ikyki @Kristulinka Obrovská gratulace!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem šťastná za vás…@Andel007 Netrpělivě čekám na výsledky ultrazvuku a myslím na tebe…
Moc děkuju ![]()
Holky děkuju Vám moooc za podporu a držení palečků
ja jsem nejšťastnější na světě
tak byly opravdu dvě…ale jedno to bohužel vzdalo…a už nemá srdíčko…ale to druhé je přesně tak jak má být veliké…a krásně mu tluče ![]()
@ivodička píše:
@ikyki @Kristulinka Obrovská gratulace!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem šťastná za vás…
Moc ti děkuji za gratulaci.A jak jsi se měla na dovči?Doufám,že jste měli pěkné počasí
@Andel007 Netrpělivě čekám na výsledky ultrazvuku a myslím na tebe…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.