Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kristulinka píše:
Tak v 8.30 v pondělí budu držet vše co jde a uvidíš že bude vše v naprostém pořádku![]()
@Andel007 píše:
Děkujůůůů![]()
já zas na tebe budu myslet 3.9.
![]()
Já taky moc děkuji
.A zítra budu netrpělivě čekat na zprávičku od tebe. Uvidíš bude vše v naprostém pořádku.
@Kristulinka píše:
Já taky moc děkuji.A zítra budu netrpělivě čekat na zprávičku od tebe. Uvidíš bude vše v naprostém pořádku.
@Kristulinka píše:
Zítra budu v myšlenkách s tebou
@Andel007 píše:
Já vím a moooc děkuju![]()
![]()
a kde je Kiky dlouho tu nebyla…
Ikiky je ještě v jiné diskuzi a taky měla nějakou oslavu tak tady myslím dnes ani nebyla já jsem kromě této diskuze tam taky.Je tam spousta holek které podstupují nebo podstoupili KET.Tak jestli chceš přijít i tam za námi tak pojd ![]()
@Kristulinka píše:
Ikiky je ještě v jiné diskuzi a taky měla nějakou oslavu tak tady myslím dnes ani nebyla já jsem kromě této diskuze tam taky.Je tam spousta holek které podstupují nebo podstoupili KET.Tak jestli chceš přijít i tam za námi tak pojd
Už sem tu…neměla jsem čas…zítra na Tebe budu Andí myslet a držím palečky ![]()
Holky, tak jsem se v sobotu vrátila z Chorvatska a koukám, samé dobré zprávičky…
@ikyki @Kristulinka Obrovská gratulace!!!
jsem šťastná za vás…
@Andel007 Netrpělivě čekám na výsledky ultrazvuku a myslím na tebe…
@ivodička píše:
Holky, tak jsem se v sobotu vrátila z Chorvatska a koukám, samé dobré zprávičky…
@ikyki @Kristulinka Obrovská gratulace!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem šťastná za vás…@Andel007 Netrpělivě čekám na výsledky ultrazvuku a myslím na tebe…
Moc děkuju ![]()
Holky děkuju Vám moooc za podporu a držení palečků
ja jsem nejšťastnější na světě
tak byly opravdu dvě…ale jedno to bohužel vzdalo…a už nemá srdíčko…ale to druhé je přesně tak jak má být veliké…a krásně mu tluče ![]()
@ivodička píše:
@ikyki @Kristulinka Obrovská gratulace!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem šťastná za vás…
Moc ti děkuji za gratulaci.A jak jsi se měla na dovči?Doufám,že jste měli pěkné počasí
@Andel007 Netrpělivě čekám na výsledky ultrazvuku a myslím na tebe…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď