KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
18.8.12 19:34
Děkujůůůů :hug: :kytka: já zas na tebe budu myslet 3.9. :kytka: :*
@Kristulinka píše:
Tak v 8.30 v pondělí budu držet vše co jde a uvidíš že bude vše v naprostém pořádku :kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
19.8.12 08:59
@Andel007 píše:
Děkujůůůů :hug: :kytka: já zas na tebe budu myslet 3.9. :kytka: :*

Já taky moc děkuji :hug:.A zítra budu netrpělivě čekat na zprávičku od tebe. Uvidíš bude vše v naprostém pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.8.12 10:19
:hug:
@Kristulinka píše:
Já taky moc děkuji :hug:.A zítra budu netrpělivě čekat na zprávičku od tebe. Uvidíš bude vše v naprostém pořádku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
19.8.12 12:16
@Andel007 píše: :hug:

Zítra budu v myšlenkách s tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.8.12 16:10

Kristulinko

Já vím a moooc děkuju :hug: :hug: :hug: a kde je Kiky dlouho tu nebyla…
@Kristulinka píše:
Zítra budu v myšlenkách s tebou :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
19.8.12 17:10
@Andel007 píše:
Já vím a moooc děkuju :hug: :hug: :hug: a kde je Kiky dlouho tu nebyla…

Ikiky je ještě v jiné diskuzi a taky měla nějakou oslavu tak tady myslím dnes ani nebyla já jsem kromě této diskuze tam taky.Je tam spousta holek které podstupují nebo podstoupili KET.Tak jestli chceš přijít i tam za námi tak pojd :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.8.12 17:33
Aha :*
@Kristulinka píše:
Ikiky je ještě v jiné diskuzi a taky měla nějakou oslavu tak tady myslím dnes ani nebyla já jsem kromě této diskuze tam taky.Je tam spousta holek které podstupují nebo podstoupili KET.Tak jestli chceš přijít i tam za námi tak pojd :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
19.8.12 18:11

Už sem tu…neměla jsem čas…zítra na Tebe budu Andí myslet a držím palečky :palec:

• Citovat
  • Upravit
458
20.8.12 08:23

@Andel007 Moc moc na tebe myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.8.12 10:02

:palec: držím palce a už se těším na zprávu :dance:

• Citovat
  • Upravit
3361
20.8.12 11:26

Holky, tak jsem se v sobotu vrátila z Chorvatska a koukám, samé dobré zprávičky…
@ikyki @Kristulinka Obrovská gratulace!!! :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jsem šťastná za vás…

@Andel007 Netrpělivě čekám na výsledky ultrazvuku a myslím na tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
20.8.12 11:30
@ivodička píše:
Holky, tak jsem se v sobotu vrátila z Chorvatska a koukám, samé dobré zprávičky…
@ikyki @Kristulinka Obrovská gratulace!!! :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jsem šťastná za vás…@Andel007 Netrpělivě čekám na výsledky ultrazvuku a myslím na tebe…

Moc děkuju :dance:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
20.8.12 11:31

Jak sis užila dovču?

• Citovat
  • Upravit
773
20.8.12 11:39

Holky děkuju Vám moooc za podporu a držení palečků :hug: ja jsem nejšťastnější na světě :dance: :dance: :dance: tak byly opravdu dvě…ale jedno to bohužel vzdalo…a už nemá srdíčko…ale to druhé je přesně tak jak má být veliké…a krásně mu tluče :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.8.12 12:06
@ivodička píše:
@ikyki @Kristulinka Obrovská gratulace!!! :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jsem šťastná za vás…

Moc ti děkuji za gratulaci.A jak jsi se měla na dovči?Doufám,že jste měli pěkné počasí

@Andel007 Netrpělivě čekám na výsledky ultrazvuku a myslím na tebe…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.