KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
11.8.12 19:19
@ikyki píše:
Víš ty máš jednu VELKOU výhodu…oproti jinejm už doma jedno štěstíčko máš…ja už do toho znova nepůjdu budu si vážit toho jednoho broučka ale naprosto chápu tvůj přístup, že si chtěla pořídit sourozence…vím, že to teď bolí ale vem si, že jsou holky co nikdy žádné dítě mít nebudou a raduj se z toho štěstí, že ty jedno doma máš…drž se kočko, soucítím s tebou :*

Já vím moc si vážím toho, že už jedno štěstíčko doma mám je to ten největší dar pro mě, taky jsem si na něho musela delší dobu počkat a projít si trnitou cestou a o to víc si toho vážím že ho mám a vím, že jsou ženy které děti mít nemohou a třeba nikdy neprožijí to štěstí když se jim narodí dítě, moc bych jim všem přála aby měli tu možnost mít dítě. Takže jsem vlastně štastný člověk a můžu být ráda za to, že mám aspon to štěstíčko, že mám syna.Moc si toho vážím a miluji ho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
11.8.12 19:50

Vidíš, podívej se na jeho úsměv a hned bude líp, vím, že to teď bolí ale to tvý štěstíčko je pro tebe teď největší náplast… :hug:

• Citovat
  • Upravit
458
12.8.12 09:20
@ikyki píše:
Vidíš, podívej se na jeho úsměv a hned bude líp, vím, že to teď bolí ale to tvý štěstíčko je pro tebe teď největší náplast… :hug:

To máš pravdu stačí se mi na něho podívat a hned je líp.
Ale musím ti něco napsat dnes ráno z raní moči test pozitivní tak ti nevím. Včera tam fakt nic nebylo jenže mě bylo u oběda :poblion: a v noci mě boleli zase prsa tak jsem si říkala to je divné a ráno mi to nedalo a udělala jsem si test a čárka se objevila po chviličce a je silnější než na těch předešlích dvou testech. Dám ti sem fotečku ze včera tam opravdu nic nebylo a z dneška kdy tam jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
12.8.12 09:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.8.12 12:24

Týýý volééé ty máš asi kliku…tohle musí být mimi…pregnylovka by se objevila i včera…koukám, ze jsou ty testy odlišný? Může to být taky tím, že ten včerejší test reaguje na větší hladinu HCG…

• Citovat
  • Upravit
773
12.8.12 12:50

Nooooo teda holky…oběma Vám moooc gratuluji :hug: :kytka: :pankac: to mám velikánskou radost!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Krtistulinko vždyť to je mimi!!! :lol: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.8.12 13:23

Je to od ta horní je první a ta dolní je dnešní :lol:

• Citovat
  • Upravit
458
12.8.12 15:48
@ikyki píše:
Týýý volééé ty máš asi kliku…tohle musí být mimi…pregnylovka by se objevila i včera…koukám, ze jsou ty testy odlišný? Může to být taky tím, že ten včerejší test reaguje na větší hladinu HCG…

Asi mám opravdu kliku a jsem za to moc ráda, ale ještě se bojím tomu uvěřit. Ten včerejší test podle toho co je napsané na krabičce má být stejná citlivost a to je 10,ale reaguje trošku jinak ten včera asi byl špatný protože dneska po tom raním pozitivním testu jsem schválně zkusila ten od té firmy co včera byli v balení dva a už je taky pozitivní jen ta čárka je jiná slabší než na mamatestu na mamatestu je krásná a je silnější než předtím. Ještě ty jsi se nám nepochlubila s fotečkami testů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
12.8.12 15:50
@ikyki píše:
Je to od ta horní je první a ta dolní je dnešní :lol:

Tak já jsem tady zrovna napsala že ty jsi se ještě nepochlubila fotečkami testů a už jsou tady krásnýýý :dance: :hug: mám radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
12.8.12 15:54
@Andel007 píše:
Nooooo teda holky…oběma Vám moooc gratuluji :hug: :kytka: :pankac: to mám velikánskou radost!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:Krtistulinko vždyť to je mimi!!! :lol: :hug: :dance:

Mooooc děkujeme jsi hodná :kytka:.Já se ještě trochu bojím tomu uvěřit.

No někdo mi tvrdí, že to je třeba ještě pregnyl, ale myslím si, že pregnylovka by nesílila před tím jsem to fotákem ani nevyfotila toho ducha a dnes krásná čárka.
A jak ty se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.8.12 16:52

KLidně tomu věř, máš čárku silnější jak já a u mě to urči pregnylovka není…Andeljak se cítíš?

• Citovat
  • Upravit
458
12.8.12 17:04
@ikyki píše:
KLidně tomu věř, máš čárku silnější jak já a u mě to urči pregnylovka není…Andeljak se cítíš?

Děkuji moc mi to pomohlo co jsi napsala.Ted už tomu věřím. :hug: A jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.8.12 17:11

Mě vůbec nic není…jediný co, že jsem šla na hodinu natáhnout ale to proto, že jsem šla spát asi ve 2 ráno…co ty?

• Citovat
  • Upravit
458
12.8.12 17:49
@ikyki píše:
Mě vůbec nic není…jediný co, že jsem šla na hodinu natáhnout ale to proto, že jsem šla spát asi ve 2 ráno…co ty?

Mě taky ne až na to, že chodím častěji čůrat v noci mě víc bolí ty prsa a včera u oběda mi bylo teda dost na :poblion:,ale jinak dobrý. A jakpak to, že jsi šla spát tak pozdě nemohla jsi usnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.8.12 17:54

Já nevím jsem zvyklá chodit spát před půlnocí a vstávat tak v 11 dopo, poslední dny nemůžu usnout a vstávám v 8…nemůžu usnout sem zvyklá spát na bříšku a to se teď bojím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.