KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
8.8.12 18:51

Tak to už bych klidně zkusila…dneska jsem jeden test zkusila 11 dní od pregnylu a byl negativní to znamená, že po 11 dnech 5000 jednot v těle už není…hlavu ale nevěším je to dnes 5 den je brzy

• Citovat
  • Upravit
458
8.8.12 19:42
@ikyki píše:
Tak to už bych klidně zkusila…dneska jsem jeden test zkusila 11 dní od pregnylu a byl negativní to znamená, že po 11 dnech 5000 jednot v těle už není…hlavu ale nevěším je to dnes 5 den je brzy

je dobře, že nevěšíš hlavu je opravdu ještě brzy a negativní test nic nemusí znamenat. Já se ještě rozhodnu jestli budu v neděli testovat sice mě ruce svrbí, ale mám špatné zkušenosti s brzkým testováním tak to chci zkusit vydržet co nejdýl. Takže uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.12 19:56

Měla jsem jeden doma a bavily jsme se tu s ivodičkou tak sem si řekla, že to zkusím…ani sem nepočítala, že se objeví // i v CAR mi řekli, že nejdřív den po očekávané MS ale prostě mi to nedalo ale věřím, že se mrňousové drží

• Citovat
  • Upravit
773
8.8.12 20:11
Doufám, že bude brzo líp Kristulinko :hug:…moooc držím palečky :palec: :palec:…a drobečkové to zládnou uvidíš… :palec: :potlesk: vidím to mooooc dobře…je vidět, že se něco v bříšku děje viď…tak se snaž odpočívat alespoň když malý také odpočívá…ono se to všechno pro jednou nezblázní viď…taky jsem zrovna měla po KET nejvíc práce …ale vybodla jsem se na to…ale vím, že ty to tak lehké nemáš kočičko :hug: :hug: :kytka:
@Kristulinka píše:
Já se mám pořád stejně však ty víš :hug: .Jen mě včera večer bylo blbě od žaludku a když jsem ráno vstala zaboleli mě víc prsa, ale dneska už mi je dobře až na to, že jsem pořád nějaká unavená. Odpočinek u mě bohužel pořád nehrozí jo dopoledne bylo trošku volnější, ale po obědě s malým pro pečivo atd a dát vyprat prádlo a ted jsem si sedla usnul tady tak chvilku odpočinek bude :).A co ty drahá moje?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 12:23

Ahoj holky, jak se při dnešku máme?
Kristulinka- jak je kočko… :hug:

• Citovat
  • Upravit
458
9.8.12 12:59
@ikyki píše:
Měla jsem jeden doma a bavily jsme se tu s ivodičkou tak sem si řekla, že to zkusím…ani sem nepočítala, že se objeví // i v CAR mi řekli, že nejdřív den po očekávané MS ale prostě mi to nedalo ale věřím, že se mrňousové drží

Určitě se mrnouskové drží neboj. Chápu, že ti to nedalo taky mě to trošku začíná pokoušet, ale u mě je ještě pregnyl takže to nemá smysl a opravdu to chci vydržet co nejdýl to půjde. A ty se neboj určitě to dobře dopadne. A jak se ty cítíš? Jinak při dnešku se mám docela dobře jen jsem se nějak přejedla kynutých knedlíků které jsem dnes dělala a to jsem snědla jen dvě byli nějaký sytý. Jinak v noci mě boleli strašně prsa, ale od rána už je to zase stejný jak předtím a chce se mi pořád čůrat. Ale jinak je mi jakžtakž. Děkuji za zeptání. A jak ty se máš při dnešku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 13:02

Kristulinka- Holka mě není kromě bolení na MS vůbec nic…tak uvidíme, mám to odstat v sobotu tak snad se ta mrcha nechystá na návštěvu…prsa mě nebolí jen chodím taky víc čůrat a vždy večer je mi zle od žaludku ale to bude spíš tím, že jak sem doma tak se jen něčím cpu

• Citovat
  • Upravit
458
9.8.12 13:04
@Andel007 píše:
Doufám, že bude brzo líp Kristulinko :hug:…moooc držím palečky :palec: :palec:…a drobečkové to zládnou uvidíš… :palec: :potlesk: vidím to mooooc dobře…je vidět, že se něco v bříšku děje viď…tak se snaž odpočívat alespoň když malý také odpočívá…ono se to všechno pro jednou nezblázní viď…taky jsem zrovna měla po KET nejvíc práce …ale vybodla jsem se na to…ale vím, že ty to tak lehké nemáš kočičko :hug: :hug: :kytka:

Děkuji ti, že mi moc držíš palečky. Pořád věřím, že se mrnousek drží a věřím že se v bříšku něco děje. A odpočívat se snažím když odpočívá malý neboj se. Snažím se aspon chvíli odpočívat když jindy to bohužel nejde.Ale opravdu se snažím. Včera když mi malý usnul tak jsem si lehla sním a relaxovala. A co ty kočko? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.8.12 14:04

To je moooc dobře Kristulí:hug:

Určitě vám to vyjde oběma…to je jasnéééé :potlesk: cítím to v kostech :mrgreen:

Tak hezky odpočívejte :kytka:

Mě je dneska zase pěkně na :poblion: vůbec nemám chuť jíst…prostě poslední dobou moooc nejím…nemůžu…nemám vůbec chuť…tak už mám víc jak 2kg dole 8o

@Kristulinka píše:
Děkuji ti, že mi moc držíš palečky. Pořád věřím, že se mrnousek drží a věřím že se v bříšku něco děje. A odpočívat se snažím když odpočívá malý neboj se. Snažím se aspon chvíli odpočívat když jindy to bohužel nejde.Ale opravdu se snažím. Včera když mi malý usnul tak jsem si lehla sním a relaxovala. A co ty kočko? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 14:05

Andel007- ale to není moc dobře, měla by jsi mít spíš 2kila nhoře koukej něco sníst, i když nemáš chuť… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
773
9.8.12 14:27
8o já se snažím… :zed: :|
@ikyki píše:
Andel007- ale to není moc dobře, měla by jsi mít spíš 2kila nhoře koukej něco sníst, i když nemáš chuť… :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 14:47

Andel007- vůbec to nejmyslím zle… :|

• Citovat
  • Upravit
773
9.8.12 14:49
Jááááááááááááá víííím :hug: - to je jasnéééé :kytka:
@ikyki píše:
Andel007- vůbec to nejmyslím zle… :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.12 14:51

Holky mě tak strašně bolí břicho na MS, že to snad ani není možný :zed: snad to nic není :,(

• Citovat
  • Upravit
458
9.8.12 16:52
@ikyki píše:
Kristulinka- Holka mě není kromě bolení na MS vůbec nic…tak uvidíme, mám to odstat v sobotu tak snad se ta mrcha nechystá na návštěvu…prsa mě nebolí jen chodím taky víc čůrat a vždy večer je mi zle od žaludku ale to bude spíš tím, že jak sem doma tak se jen něčím cpu

to bolení na ms bude určitě dobré znamení to já nemám. A určitě mrcha k tobě na návštvu nepřijde uvidíš, že vše dobře dopadne. A ještě k tomu je ti navečer zle od žaludku tak to je jasné znamení. Myslím si, že to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.