KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
8.8.12 10:05

No jo :lol: tak já nevím :nevim: co když bude negativní…

• Citovat
  • Upravit
3361
8.8.12 10:15

No, já vždycky testovala jak vzteklá, když byl negativní, tak jsem si řekla, že bylo ještě brzy, kdyby byl negativní v době, kdy už by pozitivní měl být, bylo by to horší…
Ale nechci to nějak vnucovat, to vůbec ne, samozřejmě by bylo lepší počkat…já jen, že já to prostě nevydržela :) Chodila jsem kolem lékárny a furt si říkala, ne, nekoupim ho, ale nakonec mě tak svrběli ruce, že jsem prostě musela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.12 10:20

Já jsem doma a naštěstí kolem lékárny nechodim…tak já to zejtra zkusim z ranní moči…když bude negativní řeknu si, že je brzo

• Citovat
  • Upravit
3361
8.8.12 10:24

@ikyki Hlavně na mě nenadávej, že jsem tě nějak nutila… ;) Já jen, že já to prostě fakt nikdy nevydržela, asi nemám silnou vůli…jinak budu držet pěstičky…doufám, že potom nebudeš říkat za to může ta ivodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.12 10:26

NE já počkám do neděle tak a to je poslední slovo :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3361
8.8.12 10:28

@ikyki :palec: :palec: Tak součastně s Kristulinkou :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.12 10:32

Právě řekli jsme si, že budem testovat spolu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
773
8.8.12 12:26
Bojím se že néééééééé :mrgreen: :mrgreen:
@ikyki píše: :lol: Andel prosim te pokud otěhoním slib, že mě ta prudivost přejde :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.8.12 12:27
IVODIČKO krásnou dovolenou :kytka: :pankac:
@ivodička píše:
Holky, tak pozítří odjíždím na dovolenou, už teď nestíhám, tak doufám, že až se vrátím, že tu budou jen samé dobré zprávičky o //!!!
Jinak se všichni držte!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.8.12 12:30

Kristulinko

A jak pak se máš ty kočičko??? Odpočíváš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.8.12 15:37
@ivodička píše:
Holky, tak pozítří odjíždím na dovolenou, už teď nestíhám, tak doufám, že až se vrátím, že tu budou jen samé dobré zprávičky o //!!!
Jinak se všichni držte!!!

Měj se na dovolené krásně a pěkně si ji užij a hlavně at máte hezké počasí. A kampak jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.8.12 15:44
@ikyki píše:
Ivodičko- užij si krásně dovču a děkujeme za podporu
Kristulinko- volala jsem do CAR a tam mi řekli, že je to jako u normálního oplodnění 14 dní po ovulaci tedy v den kdy by měla přijít mrcha už by měl být test pozitivní, já jí nečekám v sobotu :lol: takže v tu neděli by sme mohli

Takže budeš testovat v neděli? Menses by mi měla přijít v pátek nebo nejpozději do neděle, ale já testovat asi ještě nemůžu v den transferu toho 1.8 jsem dostala pregnyl a nevím jestli v neděli už bude pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.8.12 15:50
@Andel007 píše:
A jak pak se máš ty kočičko??? Odpočíváš???

Já se mám pořád stejně však ty víš :hug: .Jen mě včera večer bylo blbě od žaludku a když jsem ráno vstala zaboleli mě víc prsa, ale dneska už mi je dobře až na to, že jsem pořád nějaká unavená. Odpočinek u mě bohužel pořád nehrozí jo dopoledne bylo trošku volnější, ale po obědě s malým pro pečivo atd a dát vyprat prádlo a ted jsem si sedla usnul tady tak chvilku odpočinek bude :).A co ty drahá moje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.12 16:51

Jj zkusím to v neděli, kolíkáty den to bude v neděli od pregnylu a kolik jednotek si píchala?

• Citovat
  • Upravit
458
8.8.12 17:54
@ikyki píše:
Jj zkusím to v neděli, kolíkáty den to bude v neděli od pregnylu a kolik jednotek si píchala?

budu na tebe v neděli myslet a držet pěstičky štěstí aby na testu byli //.Pregnyl mi píchali toho 1.8 takže v neděli to bude od pregnylu 11 den a dostala jsem pregnyl 5000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.