Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No, já vždycky testovala jak vzteklá, když byl negativní, tak jsem si řekla, že bylo ještě brzy, kdyby byl negativní v době, kdy už by pozitivní měl být, bylo by to horší…
Ale nechci to nějak vnucovat, to vůbec ne, samozřejmě by bylo lepší počkat…já jen, že já to prostě nevydržela
Chodila jsem kolem lékárny a furt si říkala, ne, nekoupim ho, ale nakonec mě tak svrběli ruce, že jsem prostě musela ![]()
Já jsem doma a naštěstí kolem lékárny nechodim…tak já to zejtra zkusim z ranní moči…když bude negativní řeknu si, že je brzo
@ikyki Hlavně na mě nenadávej, že jsem tě nějak nutila…
Já jen, že já to prostě fakt nikdy nevydržela, asi nemám silnou vůli…jinak budu držet pěstičky…doufám, že potom nebudeš říkat za to může ta ivodička ![]()
@ivodička píše:
Holky, tak pozítří odjíždím na dovolenou, už teď nestíhám, tak doufám, že až se vrátím, že tu budou jen samé dobré zprávičky o //!!!
Jinak se všichni držte!!!
@ivodička píše:
Holky, tak pozítří odjíždím na dovolenou, už teď nestíhám, tak doufám, že až se vrátím, že tu budou jen samé dobré zprávičky o //!!!
Jinak se všichni držte!!!
Měj se na dovolené krásně a pěkně si ji užij a hlavně at máte hezké počasí. A kampak jedete?
@ikyki píše:
Ivodičko- užij si krásně dovču a děkujeme za podporu
Kristulinko- volala jsem do CAR a tam mi řekli, že je to jako u normálního oplodnění 14 dní po ovulaci tedy v den kdy by měla přijít mrcha už by měl být test pozitivní, já jí nečekám v sobotutakže v tu neděli by sme mohli
Takže budeš testovat v neděli? Menses by mi měla přijít v pátek nebo nejpozději do neděle, ale já testovat asi ještě nemůžu v den transferu toho 1.8 jsem dostala pregnyl a nevím jestli v neděli už bude pryč.
@Andel007 píše:
A jak pak se máš ty kočičko??? Odpočíváš???
Já se mám pořád stejně však ty víš
.Jen mě včera večer bylo blbě od žaludku a když jsem ráno vstala zaboleli mě víc prsa, ale dneska už mi je dobře až na to, že jsem pořád nějaká unavená. Odpočinek u mě bohužel pořád nehrozí jo dopoledne bylo trošku volnější, ale po obědě s malým pro pečivo atd a dát vyprat prádlo a ted jsem si sedla usnul tady tak chvilku odpočinek bude
.A co ty drahá moje?
Jj zkusím to v neděli, kolíkáty den to bude v neděli od pregnylu a kolik jednotek si píchala?
@ikyki píše:
Jj zkusím to v neděli, kolíkáty den to bude v neděli od pregnylu a kolik jednotek si píchala?
budu na tebe v neděli myslet a držet pěstičky štěstí aby na testu byli //.Pregnyl mi píchali toho 1.8 takže v neděli to bude od pregnylu 11 den a dostala jsem pregnyl 5000
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
No jo
tak já nevím
co když bude negativní…