KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
6.8.12 11:46

Uvidíme uvidíme…kristulinka ty prsa můžou být po pregnylu a nebo taky můžou naznačovat že se uchycují…Andel? Kdy můžeme zař¨čít mít nějaký těhu příznaky?

• Citovat
  • Upravit
458
6.8.12 15:31
@ikyki píše:
Jen ležím dneska teď mi akorát manželova mamka donesla oběd až do postele myslím si, že to snad nic nebude kort když to mám dostat až v sobotu…hele to je hezký, že to budem vědět ve stejnej den…a kdy jdeš na test z krve?

To je dobře že ležíš aspon jedna z nás. Já s ted tahala s nákupem a kolem malýho je pořád nco takže ležení u mě nehrozí. A je hezké od manželové mamky že ti donesla oběd až do postele…A ty pocity na ms určitě nic nebudou myslím si, že je to dobré znamení, že se zahnízdují…A je hezký, že to budeme vědět ve stejný den jak nám to dopadlo..na testy z krve nevím kdy půjdu jakmile si udělám toho 16.8 ráno test tak mám jeho výsledek zavolat a podle toho se bude jednat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
6.8.12 15:38
@Andel007 píše:
Určitě…vám to holky vyjde uvidíte… :hug:

kéž by moc by jsme si to obě přáli a děkujeme ti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.8.12 16:23

Je mi jasný, že s malým ležení nejde a já bych nejradši taky nic neležela ale dr řekla…tak koukam na filmy a nudím se :roll: tobě to aspon rychlejc takhle utece…to doufám ze se aspon jeden bobanek zahnizdi obema se na to povede

• Citovat
  • Upravit
3361
6.8.12 16:26

Holky, nějak nestíhám, děcka mi dávají zabrat,
@Kristulinka @ikyki Moc na vás myslím a držím stále palce. Ten pocit na přicházející menstruaci jsem také měla, dokonce jsem furt lítala na záchod, protože jsem myslela, že už každou chvíli ta mrcha přijde :)

@Kristulinka Já když byla těhu po KET podruhé, tak jsem to okamžitě poznala asi 8 dní po KET podle ranní nevolnosti a kovové chuti, nevím, jestli tělo, když už jedno těhu bylo, reaguje na hormony nějak dříve :nevim:, ale samozřejmě každý to má jinak…

Andel007 :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.8.12 17:00

Ivodicko na priznaky jsem se ptala ja ale je to jedno Kristulinka si je taky urco rada precte…takze nemam mit strach z bolen briska…ulevilo se mi :hug:

• Citovat
  • Upravit
3361
6.8.12 19:46

@ikyki Jojo, ale Kristulinka by byla těhotná podruhé a tyto příznaky jsem měla až v druhém těhu :)
Jinak u prvního těhu to bylo jen to bolení břicha jako při menstruaci, ale jako při velmi vydatné menstruaci… :) A dřív než před tím, než jsem to měla vůbec dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
6.8.12 19:50
Ikyki…já nevím…já žádné neměla…a snad ani nemám…občas se mi jen zamotala hlava…a ted sem tam únova…ale nic strašného… 8o
@ikyki píše:
Uvidíme uvidíme…kristulinka ty prsa můžou být po pregnylu a nebo taky můžou naznačovat že se uchycují…Andel? Kdy můžeme zař¨čít mít nějaký těhu příznaky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
6.8.12 19:56
Ahooj Ivodičko :mavam: a bolely tě v prvním těhu prsa :?:…mě přávě moc nebolí…spíš mi to přijde občas jako takové pnutí, ale jen když si sundám podprsenku… tak mám strach, aby bylo vše o. k. :roll: jinak sem tam jsem unavená…a občas se mi zamotá hlava…jinak nic… a před testíkem mě také bolelo břicho na menstruaci…a pak jsem vlastně 2 dny špinila…ale jinak vůbec nic…
@ivodička píše:
@ikyki Jojo, ale Kristulinka by byla těhotná podruhé a tyto příznaky jsem měla až v druhém těhu :)
Jinak u prvního těhu to bylo jen to bolení břicha jako při menstruaci, ale jako při velmi vydatné menstruaci… :) A dřív než před tím, než jsem to měla vůbec dostat…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.8.12 19:58

Mě to břicho bolí taky vydatně ale s největší pravděpodobností je to tím že se uhnizduji…holky kdy nejdřiv muzu testovat mimča jsou 6ti denni a jediny co tak jsem 5 dni pred ketem pichala pregnyl

• Citovat
  • Upravit
3361
7.8.12 10:27

@ikyki netestuj dříve jak 14 dní po pregnylu, já měla jednou u IUI 10 a 12 den po pregnylu testy slabě pozitivní, jak jsem se radovala a 14 dní po pregnylu negativní a přišla mrcha :,(, jak já byla zklamaná, ale to jsem ještě nevěděla, že pregnyl obsahuje HCG, byla jsem ještě nezkušenka…

jinak u druhého těhu jsem testovala asi 8-10 dní po KET, už si to přesně nepamatuji, embrijko bylo 5-denní a test jsem měla už slabě pozitivní…ale to jsem neměla žádný pregnyl…

u prvního těhu mi prsa vůbec nebolela, akorát to břicho jak na menstruaci, jinak jsem se stále pozorovala, u předchozích transferech jsem samozřejmě měla těhotenské příznaky úplně všechny :), ale když jsem konečně otěhotněla, tak právě příznaky žádné, akorát jsem furt lítala na záchod, protože jsem si myslela, že už to musí každou chvilku přijít, ani jsem nevěřila, že se to povede, měla jsem v sobě poslední 2 embrijka z 10 a byla jsem přesvědčená, že půjdu na další IVF…no a když se krvácení nedostavovalo, tak jsem udělala test a okamžitě //, úplně jsem se klepala, brečela a smála se zároveň.....kdo nezažil, nepochopí :)

no a u druhého těhu jsem to prostě poznala tou kovovou chutí…pak slabě pozitivní testy, a když měla přijít mrcha, tak jsem asi 3 dny slabě špinila, ale testy byly stále //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.8.12 11:25

Nemám žádné příznaky ale jak říkáš pořád chodím na záchod a koukám jestli nepřišla ta mrcha…po pregnylu to zítra bude 10 den počkám do pondělí to to bude 10 dní po ket

• Citovat
  • Upravit
773
7.8.12 11:30

Ivodičko

Děkuju :hug: :hug: :hug: No já právě taky ty prsa nic 8o …tak mě to vylekalo :jazyk: …ale prdím na to snad to bude o. k. musím věřit :andel:…přesně taky jsem kolikrát měla po KETíku všechny příznaky a na testu pak prd. :(..a když jsem si říkala, že mi vůbec nic není, že to nevyšlo…tak to vyšlo :think: …tak budu věřit, že je to o. k. :* …to břicho mě občas jako na menstruaci ještě zabolí, ale už ne tak jako před testíkem…tak snad to bude v pohodě… :hug: občas se mi taky udělá trošku na zvracení…ale hned to zas přejde… ;)
@ivodička píše:
@ikyki netestuj dříve jak 14 dní po pregnylu, já měla jednou u IUI 10 a 12 den po pregnylu testy slabě pozitivní, jak jsem se radovala a 14 dní po pregnylu negativní a přišla mrcha :,(, jak já byla zklamaná, ale to jsem ještě nevěděla, že pregnyl obsahuje HCG, byla jsem ještě nezkušenka…

jinak u druhého těhu jsem testovala asi 8-10 dní po KET, už si to přesně nepamatuji, embrijko bylo 5-denní a test jsem měla už slabě pozitivní…ale to jsem neměla žádný pregnyl…

u prvního těhu mi prsa vůbec nebolela, akorát to břicho jak na menstruaci, jinak jsem se stále pozorovala, u předchozích transferech jsem samozřejmě měla těhotenské příznaky úplně všechny :), ale když jsem konečně otěhotněla, tak právě příznaky žádné, akorát jsem furt lítala na záchod, protože jsem si myslela, že už to musí každou chvilku přijít, ani jsem nevěřila, že se to povede, měla jsem v sobě poslední 2 embrijka z 10 a byla jsem přesvědčená, že půjdu na další IVF…no a když se krvácení nedostavovalo, tak jsem udělala test a okamžitě //, úplně jsem se klepala, brečela a smála se zároveň.....kdo nezažil, nepochopí :)

no a u druhého těhu jsem to prostě poznala tou kovovou chutí…pak slabě pozitivní testy, a když měla přijít mrcha, tak jsem asi 3 dny slabě špinila, ale testy byly stále //
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
7.8.12 11:36

Myslím, že 10 dní po KETu už by určitě mohlo být něco vidět :kytka:…neboj bude to tam Ikyki :hug:…držím palečky… :palec:

JO a akorát chodím časteji čůrat… :mrgreen:

Tenkrat jak se embryjko přestalo vyvíjet…to bylo asi cca 10tt tak mi doktor říká, jestli vás bolí prsa tak je to o. k. …no a prsa mě bolela a o. k. to nebylo :( tak si myslím, že se to podle toho stejně moc nepozná jestli se děje něco špatně nebo ne…prostě věřit…do třetice všeho dobrého…už to musí klapnout :andel: :pankac:
@ikyki píše:
Nemám žádné příznaky ale jak říkáš pořád chodím na záchod a koukám jestli nepřišla ta mrcha…po pregnylu to zítra bude 10 den počkám do pondělí to to bude 10 dní po ket
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.8.12 12:02

Já taky chodim pořád na záchod ale spíš proto, že mě bolí břicho na |MS a já chodím kontrolovat jestli jsem to nedostala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.