Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ikyki píše:
Jen ležím dneska teď mi akorát manželova mamka donesla oběd až do postele myslím si, že to snad nic nebude kort když to mám dostat až v sobotu…hele to je hezký, že to budem vědět ve stejnej den…a kdy jdeš na test z krve?
To je dobře že ležíš aspon jedna z nás. Já s ted tahala s nákupem a kolem malýho je pořád nco takže ležení u mě nehrozí. A je hezké od manželové mamky že ti donesla oběd až do postele…A ty pocity na ms určitě nic nebudou myslím si, že je to dobré znamení, že se zahnízdují…A je hezký, že to budeme vědět ve stejný den jak nám to dopadlo..na testy z krve nevím kdy půjdu jakmile si udělám toho 16.8 ráno test tak mám jeho výsledek zavolat a podle toho se bude jednat dál.
@Andel007 píše:
Určitě…vám to holky vyjde uvidíte…
kéž by moc by jsme si to obě přáli a děkujeme ti ![]()
Je mi jasný, že s malým ležení nejde a já bych nejradši taky nic neležela ale dr řekla…tak koukam na filmy a nudím se
tobě to aspon rychlejc takhle utece…to doufám ze se aspon jeden bobanek zahnizdi obema se na to povede
Holky, nějak nestíhám, děcka mi dávají zabrat,
@Kristulinka @ikyki Moc na vás myslím a držím stále palce. Ten pocit na přicházející menstruaci jsem také měla, dokonce jsem furt lítala na záchod, protože jsem myslela, že už každou chvíli ta mrcha přijde ![]()
@Kristulinka Já když byla těhu po KET podruhé, tak jsem to okamžitě poznala asi 8 dní po KET podle ranní nevolnosti a kovové chuti, nevím, jestli tělo, když už jedno těhu bylo, reaguje na hormony nějak dříve
, ale samozřejmě každý to má jinak…
Andel007
![]()
Ivodicko na priznaky jsem se ptala ja ale je to jedno Kristulinka si je taky urco rada precte…takze nemam mit strach z bolen briska…ulevilo se mi ![]()
@ikyki Jojo, ale Kristulinka by byla těhotná podruhé a tyto příznaky jsem měla až v druhém těhu ![]()
Jinak u prvního těhu to bylo jen to bolení břicha jako při menstruaci, ale jako při velmi vydatné menstruaci…
A dřív než před tím, než jsem to měla vůbec dostat…
@ikyki píše:
Uvidíme uvidíme…kristulinka ty prsa můžou být po pregnylu a nebo taky můžou naznačovat že se uchycují…Andel? Kdy můžeme zař¨čít mít nějaký těhu příznaky?
@ivodička píše:
@ikyki Jojo, ale Kristulinka by byla těhotná podruhé a tyto příznaky jsem měla až v druhém těhu
Jinak u prvního těhu to bylo jen to bolení břicha jako při menstruaci, ale jako při velmi vydatné menstruaci…A dřív než před tím, než jsem to měla vůbec dostat…
Mě to břicho bolí taky vydatně ale s největší pravděpodobností je to tím že se uhnizduji…holky kdy nejdřiv muzu testovat mimča jsou 6ti denni a jediny co tak jsem 5 dni pred ketem pichala pregnyl
@ikyki netestuj dříve jak 14 dní po pregnylu, já měla jednou u IUI 10 a 12 den po pregnylu testy slabě pozitivní, jak jsem se radovala a 14 dní po pregnylu negativní a přišla mrcha
, jak já byla zklamaná, ale to jsem ještě nevěděla, že pregnyl obsahuje HCG, byla jsem ještě nezkušenka…
jinak u druhého těhu jsem testovala asi 8-10 dní po KET, už si to přesně nepamatuji, embrijko bylo 5-denní a test jsem měla už slabě pozitivní…ale to jsem neměla žádný pregnyl…
u prvního těhu mi prsa vůbec nebolela, akorát to břicho jak na menstruaci, jinak jsem se stále pozorovala, u předchozích transferech jsem samozřejmě měla těhotenské příznaky úplně všechny
, ale když jsem konečně otěhotněla, tak právě příznaky žádné, akorát jsem furt lítala na záchod, protože jsem si myslela, že už to musí každou chvilku přijít, ani jsem nevěřila, že se to povede, měla jsem v sobě poslední 2 embrijka z 10 a byla jsem přesvědčená, že půjdu na další IVF…no a když se krvácení nedostavovalo, tak jsem udělala test a okamžitě //, úplně jsem se klepala, brečela a smála se zároveň.....kdo nezažil, nepochopí ![]()
no a u druhého těhu jsem to prostě poznala tou kovovou chutí…pak slabě pozitivní testy, a když měla přijít mrcha, tak jsem asi 3 dny slabě špinila, ale testy byly stále //
Nemám žádné příznaky ale jak říkáš pořád chodím na záchod a koukám jestli nepřišla ta mrcha…po pregnylu to zítra bude 10 den počkám do pondělí to to bude 10 dní po ket
@ivodička píše:
@ikyki netestuj dříve jak 14 dní po pregnylu, já měla jednou u IUI 10 a 12 den po pregnylu testy slabě pozitivní, jak jsem se radovala a 14 dní po pregnylu negativní a přišla mrcha, jak já byla zklamaná, ale to jsem ještě nevěděla, že pregnyl obsahuje HCG, byla jsem ještě nezkušenka…
jinak u druhého těhu jsem testovala asi 8-10 dní po KET, už si to přesně nepamatuji, embrijko bylo 5-denní a test jsem měla už slabě pozitivní…ale to jsem neměla žádný pregnyl…
u prvního těhu mi prsa vůbec nebolela, akorát to břicho jak na menstruaci, jinak jsem se stále pozorovala, u předchozích transferech jsem samozřejmě měla těhotenské příznaky úplně všechny
no a u druhého těhu jsem to prostě poznala tou kovovou chutí…pak slabě pozitivní testy, a když měla přijít mrcha, tak jsem asi 3 dny slabě špinila, ale testy byly stále //, ale když jsem konečně otěhotněla, tak právě příznaky žádné, akorát jsem furt lítala na záchod, protože jsem si myslela, že už to musí každou chvilku přijít, ani jsem nevěřila, že se to povede, měla jsem v sobě poslední 2 embrijka z 10 a byla jsem přesvědčená, že půjdu na další IVF…no a když se krvácení nedostavovalo, tak jsem udělala test a okamžitě //, úplně jsem se klepala, brečela a smála se zároveň.....kdo nezažil, nepochopí
Myslím, že 10 dní po KETu už by určitě mohlo být něco vidět
…neboj bude to tam Ikyki
…držím palečky… ![]()
JO a akorát chodím časteji čůrat… ![]()
@ikyki píše:
Nemám žádné příznaky ale jak říkáš pořád chodím na záchod a koukám jestli nepřišla ta mrcha…po pregnylu to zítra bude 10 den počkám do pondělí to to bude 10 dní po ket
Já taky chodim pořád na záchod ale spíš proto, že mě bolí břicho na |MS a já chodím kontrolovat jestli jsem to nedostala
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Uvidíme uvidíme…kristulinka ty prsa můžou být po pregnylu a nebo taky můžou naznačovat že se uchycují…Andel? Kdy můžeme zař¨čít mít nějaký těhu příznaky?