KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
31.7.12 13:25
Nooo tak hurááááááááááááá Kristulinko…neboj :hug: …no vidíš krásné 4 kousky :potlesk: :potlesk: :palec: …to je super…tak zítra na tebe a bobánky budu moooc moooc myslet :pankac: :kytka:…uvidíš klapne to… :dance:
@Kristulinka píše:
@Andel007 tak mi před chvílí volali a všechny 4 embria se vyvýjejí krásně dál mám radost :dance:.Zítra 8.30 mám přijet na transfer
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
31.7.12 17:00
@Andel007 píše:
Nooo tak hurááááááááááááá Kristulinko…neboj :hug: …no vidíš krásné 4 kousky :potlesk: :potlesk: :palec: …to je super…tak zítra na tebe a bobánky budu moooc moooc myslet :pankac: :kytka:…uvidíš klapne to… :dance:

Mooooooooooc ti děkuji jsi zlatíčko :hug:.Já tomu moc věřím, že to dobře dopadne musím tomu věřit. Zítra budu netrpělivě čekat na zprávičky od tebe jak přijedu tak se hned podívám jestli nepíšeš. Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.7.12 18:05

Zítra ti Kristulinko držím palečky, vše dobře dopadne, mě KET holky čeká v páte v 1 hodinu

• Citovat
  • Upravit
773
31.7.12 18:08
Děkuji Kristulinko :hug:…také na Tebe budu zítra mooooc myslet… :hug: :hug:
@Kristulinka píše:
Mooooooooooc ti děkuji jsi zlatíčko :hug:.Já tomu moc věřím, že to dobře dopadne musím tomu věřit. Zítra budu netrpělivě čekat na zprávičky od tebe jak přijedu tak se hned podívám jestli nepíšeš. Myslím na tebe :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
31.7.12 18:08
Tak v pátek na tebe budeme myslet :hug:
@ikyki píše:
Zítra ti Kristulinko držím palečky, vše dobře dopadne, mě KET holky čeká v páte v 1 hodinu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.7.12 18:20

Andel tobě gratuluji a doufám, že se k Tobě s Kristulinkou přidáme, jak ti je…

• Citovat
  • Upravit
773
31.7.12 18:28

Ikyki…děkuju :hug: …tak nějak v pohodě…občas se mi zamotá hlava…ale nic závratného…ani bych to na sobě nebýt testu nepoznala… :mrgreen:

Určitě se přidáte…už se těším na vaše testíky… :dance:

@ikyki píše:
Andel tobě gratuluji a doufám, že se k Tobě s Kristulinkou přidáme, jak ti je…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.7.12 18:33

Já žádný dělat nebudu počkám až na krev vždycky mi test přinesli smůlu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
458
31.7.12 19:17
@ikyki píše:

Děkuji ti a já tobě taky držím pěstičky štěstí a v pátek na tebe budeme myslet určitě to dobře dopadne nám oběma a přidáme se k Adel007 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.7.12 19:50

To doufám, já tady adel celou dobu rikam andel, blbe jsem si precetla nick :lol: holky já jsem tak nedočkavá že do pátku nezaspim

• Citovat
  • Upravit
773
31.7.12 21:08

Jo jo to znám…hezky se těš… :dance: :dance: :dance: :dance: a pak už jen hladit bříško…

Tak zítra moooc myslím na Kristulinku a v pátek na ikyki :hug: :hug: :kytka: :kytka:
@ikyki píše:
To doufám, já tady adel celou dobu rikam andel, blbe jsem si precetla nick :lol: holky já jsem tak nedočkavá že do pátku nezaspim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.7.12 23:02

I já budu na Týnu myslet a těšim se až nám zítra napíše jak už je doma s bobískama :hug:

• Citovat
  • Upravit
773
1.8.12 06:56

Kristuli …tak tfuj tfuj tfuj… :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
1.8.12 10:44

Hlásím HCG 2 642 :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
1.8.12 12:38

@Andel007 Jé, tak to je dost vysoké HCG, to neměla kamarádka ani s dvojčatama :)

@Kristulinka, @ikyki Tak to vypadá, že možná budete dělat testíky stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.