Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kristulinka píše:
@Andel007 tak mi před chvílí volali a všechny 4 embria se vyvýjejí krásně dál mám radost.Zítra 8.30 mám přijet na transfer
@Andel007 píše:
Nooo tak hurááááááááááááá Kristulinko…neboj…no vidíš krásné 4 kousky
![]()
![]()
…to je super…tak zítra na tebe a bobánky budu moooc moooc myslet
![]()
…uvidíš klapne to…
Mooooooooooc ti děkuji jsi zlatíčko
.Já tomu moc věřím, že to dobře dopadne musím tomu věřit. Zítra budu netrpělivě čekat na zprávičky od tebe jak přijedu tak se hned podívám jestli nepíšeš. Myslím na tebe ![]()
Zítra ti Kristulinko držím palečky, vše dobře dopadne, mě KET holky čeká v páte v 1 hodinu
@Kristulinka píše:
Mooooooooooc ti děkuji jsi zlatíčko.Já tomu moc věřím, že to dobře dopadne musím tomu věřit. Zítra budu netrpělivě čekat na zprávičky od tebe jak přijedu tak se hned podívám jestli nepíšeš. Myslím na tebe
@ikyki píše:
Zítra ti Kristulinko držím palečky, vše dobře dopadne, mě KET holky čeká v páte v 1 hodinu
Andel tobě gratuluji a doufám, že se k Tobě s Kristulinkou přidáme, jak ti je…
Ikyki…děkuju
…tak nějak v pohodě…občas se mi zamotá hlava…ale nic závratného…ani bych to na sobě nebýt testu nepoznala… ![]()
Určitě se přidáte…už se těším na vaše testíky… ![]()
@ikyki píše:
Andel tobě gratuluji a doufám, že se k Tobě s Kristulinkou přidáme, jak ti je…
Já žádný dělat nebudu počkám až na krev vždycky mi test přinesli smůlu… ![]()
@ikyki píše:
Děkuji ti a já tobě taky držím pěstičky štěstí a v pátek na tebe budeme myslet určitě to dobře dopadne nám oběma a přidáme se k Adel007 ![]()
To doufám, já tady adel celou dobu rikam andel, blbe jsem si precetla nick
holky já jsem tak nedočkavá že do pátku nezaspim
Jo jo to znám…hezky se těš…
a pak už jen hladit bříško…
@ikyki píše:
To doufám, já tady adel celou dobu rikam andel, blbe jsem si precetla nickholky já jsem tak nedočkavá že do pátku nezaspim
I já budu na Týnu myslet a těšim se až nám zítra napíše jak už je doma s bobískama ![]()
@Andel007 Jé, tak to je dost vysoké HCG, to neměla kamarádka ani s dvojčatama ![]()
@Kristulinka, @ikyki Tak to vypadá, že možná budete dělat testíky stejně ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.