Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andel007 špinila jsem asi 3 dny, chvíli to bylo jasně červené, někdy hnědé, ale bylo to o pár dní déle, než jsem to měla dostat, v den, kdy jsem očekávala menstruaci nic a špinění tak o 5 dní dýl?-to už si přesně nepamatuju…ale chvíli jsem si myslela, že se menstruace rozjede naplno a pak třeba zase 3 hodiny nic a po 3 dnech konec. Ale už před špiněním jsem měla slabounce pozitivní test, který jsem si samozřejmě udělala dřív ![]()
@ivodička píše:
@Andel007 špinila jsem asi 3 dny, chvíli to bylo jasně červené, někdy hnědé, ale bylo to o pár dní déle, než jsem to měla dostat, v den, kdy jsem očekávala menstruaci nic a špinění tak o 5 dní dýl?-to už si přesně nepamatuju…ale chvíli jsem si myslela, že se menstruace rozjede naplno a pak třeba zase 3 hodiny nic a po 3 dnech konec. Ale už před špiněním jsem měla slabounce pozitivní test, který jsem si samozřejmě udělala dřív
Krásné ráno všem… ![]()
Tak jsem to holky nevydržela…a testovala… ![]()
Dnes jsem 11 den po KET tak snad už to není Pregnyl… ![]()
Juli mě to tak strašně moooc mrzí
…tak mooc jsem Ti to přála…
neboj určitě budeš maminka…určitě se to někdy povede-uvidíš
moooc Ti ze srdíčka přeji, aby to bylo co nejdříve…
… ach jo
kéž bych Ti mohla nějak pomoct
![]()
@jjj11 píše:![]()
![]()
Test opět a zase negativní
![]()
![]()
Já prostě máma nikdy nebudu!
@Andel007 píše:
Kristulinko …jsi zlatičkoděkujuu za vše…pořád nevím jestli to mám vydržet do té středy…nebo jestli to mám už zítra zkusit
![]()
…trošičku špiním…tak nevím co se děje
…to jsem nikdy po KET neměla…
Jééé tak moc na tvoje bojovníčky myslím…ať se krásně vyvíjejí…a budu se těšit na tvůj KETík a neboj určitě to klapne…
Tobě taky Kristulinko přeji krásnýýý den…a hlavně tvým bojovníčkům…ať se jim na světě líbí…
Moc ráda ti pomáhám
.Špinění se neboj já jsem taky trošku špinila sice to bylo po IVF ne po KET, ale dobře to dopadlo a ted už mi tady běhá syn. A četla jsem, že i ivodička ti psala, že špinila a dobře to dopadlo a má doma dítě takže se neboj bude to určitě v pořádku. Moc ti děkuji, že na moje bojovníčky myslíš jsi moc hodná
Děkuji moc za podporu.
@jjj11 píše:![]()
![]()
Test opět a zase negativní
![]()
![]()
Já prostě máma nikdy nebudu!
Moc mě to mrzí. Určitě budeš máma a dočkáš se. Příště už to určit vyjde. Drž se ![]()
@Andel007 píše:
Krásné ráno všem…![]()
Tak jsem to holky nevydržela…a testovala…
Dnes jsem 11 den po KET tak snad už to není Pregnyl…
To je krása mooooooooooc gratuluji mám moc velkou radost
.A 11 den už si myslím že to pregnyl nebude. Já mám tak velkou radost za tebe. ![]()
Příspěvek upraven 29.07.12 v 10:20
@Kristulinka píše:
Moc ráda ti pomáhám.Špinění se neboj já jsem taky trošku špinila sice to bylo po IVF ne po KET, ale dobře to dopadlo a ted už mi tady běhá syn. A četla jsem, že i ivodička ti psala, že špinila a dobře to dopadlo a má doma dítě takže se neboj bude to určitě v pořádku. Moc ti děkuji, že na moje bojovníčky myslíš jsi moc hodná
Děkuji moc za podporu.
@Kristulinka píše:
To je krása mooooooooooc gratuluji mám moc velkou radost![]()
.A 11 den už si myslím že to pregnyl nebude. Já mám tak velkou radost za tebe.
Příspěvek upraven 29.07.12 v 10:20
@Andel007 píše:
Kristulinko…děkujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak středa je Tvůj den a budu na Tebe moooooooooooooooc myslet…a ono to klapne uvidíš…
![]()
![]()
Moooooooc ti děkuji. Ted mi volali z CAR, že všech 5 embrií rozmražení přežilo a zatím se jim všem daří dobře. Zítra si mám mezi 9.30 a 10.30 zavolat jak se jim daří dál. A z tebe mám opravdu mooooooc a moooc velkou radost.
@Andel007 Jéééé, to je krásný, obrovská gratulace!!!
![]()
Jinak se drž, šetři se a přeji ti, ať embrijku na ultrazvuku už pořádně tluče srdíčko!!!
@jjj11 to mě hrozně mrzí, ty jsi dnes asi 13 dní po KET, viď? A už 3.IVF? Jejej, hlavně se drž a nevzdávej to. Jaký je vůbec u vás problém? jestli se tedy můžu zeptat…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.