KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
28.7.12 20:06

@Andel007 špinila jsem asi 3 dny, chvíli to bylo jasně červené, někdy hnědé, ale bylo to o pár dní déle, než jsem to měla dostat, v den, kdy jsem očekávala menstruaci nic a špinění tak o 5 dní dýl?-to už si přesně nepamatuju…ale chvíli jsem si myslela, že se menstruace rozjede naplno a pak třeba zase 3 hodiny nic a po 3 dnech konec. Ale už před špiněním jsem měla slabounce pozitivní test, který jsem si samozřejmě udělala dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.7.12 20:55
Tak já si ho asi ráno udělám…ať vím co se děje…díky moc Ivodičko:hug:
@ivodička píše:
@Andel007 špinila jsem asi 3 dny, chvíli to bylo jasně červené, někdy hnědé, ale bylo to o pár dní déle, než jsem to měla dostat, v den, kdy jsem očekávala menstruaci nic a špinění tak o 5 dní dýl?-to už si přesně nepamatuju…ale chvíli jsem si myslela, že se menstruace rozjede naplno a pak třeba zase 3 hodiny nic a po 3 dnech konec. Ale už před špiněním jsem měla slabounce pozitivní test, který jsem si samozřejmě udělala dřív :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
29.7.12 08:19

:,( :,( :,( Test opět a zase negativní :,( :,( :,(
Já prostě máma nikdy nebudu! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.7.12 08:30

Krásné ráno všem:kytka:

Tak jsem to holky nevydržela…a testovala… :mrgreen:

Dnes jsem 11 den po KET tak snad už to není Pregnyl… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.7.12 08:34

Juli mě to tak strašně moooc mrzí :( :cert: …tak mooc jsem Ti to přála… :hug: :hug: :hug: neboj určitě budeš maminka…určitě se to někdy povede-uvidíš :hug: moooc Ti ze srdíčka přeji, aby to bylo co nejdříve… :hug: :hug: :hug:… ach jo :( kéž bych Ti mohla nějak pomoct :hug: :hug: :hug:

@jjj11 píše: :,( :,( :,( Test opět a zase negativní :,( :,( :,(
Já prostě máma nikdy nebudu! :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
29.7.12 08:35

Gratuluji Andílku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.7.12 08:40
Julinko děkuji moc… :hug: :hug: :hug:
@jjj11 píše:
Gratuluji Andílku :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.7.12 10:10
@Andel007 píše:
Kristulinko …jsi zlatičko :hug: děkujuu za vše…pořád nevím jestli to mám vydržet do té středy…nebo jestli to mám už zítra zkusit 8o :roll:…trošičku špiním…tak nevím co se děje :twisted: …to jsem nikdy po KET neměla…
Jééé tak moc na tvoje bojovníčky myslím…ať se krásně vyvíjejí…a budu se těšit na tvůj KETík a neboj určitě to klapne… :kytka:
Tobě taky Kristulinko přeji krásnýýý den…a hlavně tvým bojovníčkům…ať se jim na světě líbí… :hug:

Moc ráda ti pomáhám :hug:.Špinění se neboj já jsem taky trošku špinila sice to bylo po IVF ne po KET, ale dobře to dopadlo a ted už mi tady běhá syn. A četla jsem, že i ivodička ti psala, že špinila a dobře to dopadlo a má doma dítě takže se neboj bude to určitě v pořádku. Moc ti děkuji, že na moje bojovníčky myslíš jsi moc hodná :hug: Děkuji moc za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.7.12 10:14
@jjj11 píše: :,( :,( :,( Test opět a zase negativní :,( :,( :,(
Já prostě máma nikdy nebudu! :,(

Moc mě to mrzí. Určitě budeš máma a dočkáš se. Příště už to určit vyjde. Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.7.12 10:17
@Andel007 píše:
Krásné ráno všem… :kytka:

Tak jsem to holky nevydržela…a testovala… :mrgreen:

Dnes jsem 11 den po KET tak snad už to není Pregnyl… 8o

To je krása mooooooooooc gratuluji mám moc velkou radost :potlesk: :dance:.A 11 den už si myslím že to pregnyl nebude. Já mám tak velkou radost za tebe. :potlesk:

Příspěvek upraven 29.07.12 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.7.12 10:20
Snad to bude O. K…děkuji Kristulinko…jsi zlatíčko :kytka: :* …moc moc Ti budu držet palečky…za chvilku už budeš mít broučánky u sebe… :hug: :hug: tak Ti přeji krásnou neděli… ;)
@Kristulinka píše:
Moc ráda ti pomáhám :hug:.Špinění se neboj já jsem taky trošku špinila sice to bylo po IVF ne po KET, ale dobře to dopadlo a ted už mi tady běhá syn. A četla jsem, že i ivodička ti psala, že špinila a dobře to dopadlo a má doma dítě takže se neboj bude to určitě v pořádku. Moc ti děkuji, že na moje bojovníčky myslíš jsi moc hodná :hug: Děkuji moc za podporu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.7.12 10:23
Kristulinko…děkujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :dance: :dance: :dance: tak středa je Tvůj den a budu na Tebe moooooooooooooooc myslet…a ono to klapne uvidíš… :hug: :potlesk: :palec:
@Kristulinka píše:
To je krása mooooooooooc gratuluji mám moc velkou radost :potlesk: :dance:.A 11 den už si myslím že to pregnyl nebude. Já mám tak velkou radost za tebe. :potlesk:Příspěvek upraven 29.07.12 v 10:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
29.7.12 10:31
@Andel007 píše:
Kristulinko…děkujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :dance: :dance: :dance: tak středa je Tvůj den a budu na Tebe moooooooooooooooc myslet…a ono to klapne uvidíš… :hug: :potlesk: :palec:

Moooooooc ti děkuji. Ted mi volali z CAR, že všech 5 embrií rozmražení přežilo a zatím se jim všem daří dobře. Zítra si mám mezi 9.30 a 10.30 zavolat jak se jim daří dál. A z tebe mám opravdu mooooooc a moooc velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
29.7.12 10:47

@Andel007 Jéééé, to je krásný, obrovská gratulace!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance:
Jinak se drž, šetři se a přeji ti, ať embrijku na ultrazvuku už pořádně tluče srdíčko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
29.7.12 10:52

@jjj11 to mě hrozně mrzí, ty jsi dnes asi 13 dní po KET, viď? A už 3.IVF? Jejej, hlavně se drž a nevzdávej to. Jaký je vůbec u vás problém? jestli se tedy můžu zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.