KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
20.7.12 10:15

@Andel007 jasně,že se můžeš přidat vítej mezi námi :kytka:.Já už mám doma jedno dítě 2 roky z IVF a chceme ještě jedno. A v jaké fázi KET jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
20.7.12 11:37

Děkuju Kristulinko… :hug:

Jo jo já také mám pregnyl po KETu ted v něděli.. ;)

@Kristulinka píše:
@ivodička beru estrofem 1-1-1 pak budu aplikovat cetrotide 3 dny po sobě pak jednou pregnyl a pak agolutin a ještě ted vidím v rozpisu jeden pregnyl po transferu tak nevím to se pak musím zeptat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
20.7.12 11:38

Kristulinko

No já zatím žádné dítě nemám :(…bohužel…tak snad už se co nejdřív zadaří…nebo se zblázním… :mrgreen: :lol:

@Kristulinka píše:
@Andel007 jasně,že se můžeš přidat vítej mezi námi :kytka:.Já už mám doma jedno dítě 2 roky z IVF a chceme ještě jedno. A v jaké fázi KET jsi ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.12 17:13
@Andel007 píše:
No já zatím žádné dítě nemám :(…bohužel…tak snad už se co nejdřív zadaří…nebo se zblázním… :mrgreen: :lol:

Přeji ti at se tentokrát zadaří a držím moc pěsti štěstí. Neboj se dočkáš se vysněného miminka. I já si na malýho musela trochu dýl počkat takže vím jak ti je. Drž se a neboj se vše dobře dopadne.
Pregnyl tedy po transferu dávají asi všude tak jsem ráda, že jsi mi to napsala a nebudu vypadat jak hnupka že se na to ptám.
Viděla jsem, že jsi si taky nechala zavést dvě embrijka tak určitě se jim u tebe v bříšku líbí a pěkně se tam zabydlují a bud obě nebo jedno z nich se určitě bude držet zuby nechty.Kdy máš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.12 17:15

@Radka85 Ahojky ty už jsi asi zřejmě na dovolené tak doufám, že si to tam pěkně užíváš a pak nám napíšeš jak jsi se měla a jak ti vše nakonec dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.7.12 17:16

@ivodička ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.7.12 22:00

Ahoj, vítám nově příchozí :mavam: :mavam:
Jen se divím u pregnylu, já ho měla vždy při IVF, ale u ket pouze pokud jsem měla svou ovulaci, když jsem naposled byla stimulovaná estrofemem, tak jsem pregnyl nedostala…
Jinak nově příchozím-budu se opakovat, mám 2 děti, obě dvě z KET, syna z 1.IVF-2.KET, 10-měsíční dcerku z 2.IVF-1.KET.
Takže KET u mě zvítězil :) :) :)
Jinak u prvního mimča jsem zkoušela vždycky dvě a u druhého děcka už po jednom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.7.12 22:01

@Kristulinka Tobě rozmrazujou 5 embrií najednou? Já je měla zamrazené po dvojicích a u druhého IVF jsem si zaplatila navíc, aby je zamrazili jen po jednom… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.7.12 22:04

@Andel007 Držím pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.7.12 22:07

@glorča A ty máš schované zamražené embrijka ještě z prvního IVF? Jinak také držím pěstičky, já právě u 1. IVF měla 10 embrijí a chytlo se až to desáté, takže u druhého jsem musela na IVF znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.7.12 09:58
Kristulinko děkujuu mooc :hug: :hug: :hug: jsi moooc hodná…no už si říkám, že to snad není možný, že to snad nikdy nevyjde…je to hrozné, jak se pořád střídá ta naděje se zklamáním… :( ale pořád věřím, že to jednou vyjít prostě musí…a nesoustředit se na (jak spousta lidí říká ) to opravdu nejde…když vlastně člověk podstupuje to všechno ty injekce atd.
Děkuji moooc za podporu Kristulinko :kytka: :* testovat mám 1.8. ale nevím jestli to tak dlouho vydržím.
@Kristulinka píše:
Přeji ti at se tentokrát zadaří a držím moc pěsti štěstí. Neboj se dočkáš se vysněného miminka. I já si na malýho musela trochu dýl počkat takže vím jak ti je. Drž se a neboj se vše dobře dopadne.
Pregnyl tedy po transferu dávají asi všude tak jsem ráda, že jsi mi to napsala a nebudu vypadat jak hnupka že se na to ptám.
Viděla jsem, že jsi si taky nechala zavést dvě embrijka tak určitě se jim u tebe v bříšku líbí a pěkně se tam zabydlují a bud obě nebo jedno z nich se určitě bude držet zuby nechty.Kdy máš testovat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.7.12 10:00
Tak že v den měho testíku Krisulinko ty budeš mít KETík vid…to je hezkééé :dance:
@Kristulinka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.7.12 10:02

Jééé ahoj :mavam: Ivodičko…máš krásné broučky-to je super :kytka: že se takhle krásně zadařilo…tak snad mi ten KET taky jednou vyjde… 8o

@ivodička píše:
Ahoj, vítám nově příchozí :mavam: :mavam:
Jen se divím u pregnylu, já ho měla vždy při IVF, ale u ket pouze pokud jsem měla svou ovulaci, když jsem naposled byla stimulovaná estrofemem, tak jsem pregnyl nedostala…
Jinak nově příchozím-budu se opakovat, mám 2 děti, obě dvě z KET, syna z 1.IVF-2.KET, 10-měsíční dcerku z 2.IVF-1.KET.
Takže KET u mě zvítězil :) :) :)
Jinak u prvního mimča jsem zkoušela vždycky dvě a u druhého děcka už po jednom…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.7.12 10:02
Mooooc děkuji :hug: :hug: :hug:
@ivodička píše:
@Andel007 Držím pěstičky!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
21.7.12 10:28

@Andel007 Pochopila jsem správně, že u tebe 1.IVF nevyšlo a teď máš za sebou první KET? Nebo už více KETů? A zítra to bude týden? Tak to ti asi hrajou nervy, co…hrozně držím pěstičky, ať máš na testíku //!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.