Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andel007 jasně,že se můžeš přidat vítej mezi námi
.Já už mám doma jedno dítě 2 roky z IVF a chceme ještě jedno. A v jaké fázi KET jsi ty?
Děkuju Kristulinko… ![]()
Jo jo já také mám pregnyl po KETu ted v něděli.. ![]()
@Kristulinka píše:
@ivodička beru estrofem 1-1-1 pak budu aplikovat cetrotide 3 dny po sobě pak jednou pregnyl a pak agolutin a ještě ted vidím v rozpisu jeden pregnyl po transferu tak nevím to se pak musím zeptat.
No já zatím žádné dítě nemám
…bohužel…tak snad už se co nejdřív zadaří…nebo se zblázním…
![]()
@Kristulinka píše:
@Andel007 jasně,že se můžeš přidat vítej mezi námi.Já už mám doma jedno dítě 2 roky z IVF a chceme ještě jedno. A v jaké fázi KET jsi ty?
@Andel007 píše:
No já zatím žádné dítě nemám…bohužel…tak snad už se co nejdřív zadaří…nebo se zblázním…
![]()
Přeji ti at se tentokrát zadaří a držím moc pěsti štěstí. Neboj se dočkáš se vysněného miminka. I já si na malýho musela trochu dýl počkat takže vím jak ti je. Drž se a neboj se vše dobře dopadne.
Pregnyl tedy po transferu dávají asi všude tak jsem ráda, že jsi mi to napsala a nebudu vypadat jak hnupka že se na to ptám.
Viděla jsem, že jsi si taky nechala zavést dvě embrijka tak určitě se jim u tebe v bříšku líbí a pěkně se tam zabydlují a bud obě nebo jedno z nich se určitě bude držet zuby nechty.Kdy máš testovat?
@Radka85 Ahojky ty už jsi asi zřejmě na dovolené tak doufám, že si to tam pěkně užíváš a pak nám napíšeš jak jsi se měla a jak ti vše nakonec dopadlo.
Ahoj, vítám nově příchozí
![]()
Jen se divím u pregnylu, já ho měla vždy při IVF, ale u ket pouze pokud jsem měla svou ovulaci, když jsem naposled byla stimulovaná estrofemem, tak jsem pregnyl nedostala…
Jinak nově příchozím-budu se opakovat, mám 2 děti, obě dvě z KET, syna z 1.IVF-2.KET, 10-měsíční dcerku z 2.IVF-1.KET.
Takže KET u mě zvítězil
![]()
Jinak u prvního mimča jsem zkoušela vždycky dvě a u druhého děcka už po jednom…
@Kristulinka Tobě rozmrazujou 5 embrií najednou? Já je měla zamrazené po dvojicích a u druhého IVF jsem si zaplatila navíc, aby je zamrazili jen po jednom… ![]()
@glorča A ty máš schované zamražené embrijka ještě z prvního IVF? Jinak také držím pěstičky, já právě u 1. IVF měla 10 embrijí a chytlo se až to desáté, takže u druhého jsem musela na IVF znovu…
@Kristulinka píše:
Přeji ti at se tentokrát zadaří a držím moc pěsti štěstí. Neboj se dočkáš se vysněného miminka. I já si na malýho musela trochu dýl počkat takže vím jak ti je. Drž se a neboj se vše dobře dopadne.
Pregnyl tedy po transferu dávají asi všude tak jsem ráda, že jsi mi to napsala a nebudu vypadat jak hnupka že se na to ptám.
Viděla jsem, že jsi si taky nechala zavést dvě embrijka tak určitě se jim u tebe v bříšku líbí a pěkně se tam zabydlují a bud obě nebo jedno z nich se určitě bude držet zuby nechty.Kdy máš testovat?
@Kristulinka píše:
Jééé ahoj
Ivodičko…máš krásné broučky-to je super
že se takhle krásně zadařilo…tak snad mi ten KET taky jednou vyjde… ![]()
@ivodička píše:
Ahoj, vítám nově příchozí![]()
Jen se divím u pregnylu, já ho měla vždy při IVF, ale u ket pouze pokud jsem měla svou ovulaci, když jsem naposled byla stimulovaná estrofemem, tak jsem pregnyl nedostala…
Jinak nově příchozím-budu se opakovat, mám 2 děti, obě dvě z KET, syna z 1.IVF-2.KET, 10-měsíční dcerku z 2.IVF-1.KET.
Takže KET u mě zvítězil![]()
![]()
Jinak u prvního mimča jsem zkoušela vždycky dvě a u druhého děcka už po jednom…
@Andel007 Pochopila jsem správně, že u tebe 1.IVF nevyšlo a teď máš za sebou první KET? Nebo už více KETů? A zítra to bude týden? Tak to ti asi hrajou nervy, co…hrozně držím pěstičky, ať máš na testíku //!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.