KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
15.7.12 09:42

Díky moc za podporu oběma…dneska zase nic…takže mám asi smůlu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
15.7.12 18:00
@Radka85 píše:
Díky moc za podporu oběma…dneska zase nic…takže mám asi smůlu :-(

Není zač. Jsme tady aby jsme se vzájemně podpořili a pomohli si. Tohle forum je moc fajn pozná tady člověk hodný lidi kteří si umí pomoct a podpořit se.
Třeba pořád ještě není nic ztraceno zkus test ještě v den kdy máš testovat a uvidíš. A třeba to ještě dobře dopadne.
Hodně sil ti přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.7.12 19:37
@Kristulinka píše:
Není zač. Jsme tady aby jsme se vzájemně podpořili a pomohli si. Tohle forum je moc fajn pozná tady člověk hodný lidi kteří si umí pomoct a podpořit se.
Třeba pořád ještě není nic ztraceno zkus test ještě v den kdy máš testovat a uvidíš. A třeba to ještě dobře dopadne.
Hodně sil ti přeji.

Uvidíme…počkám jestli to do středy dostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
15.7.12 20:33

@Radka85 Naděje umírá poslední…hrozně držim pěsti!!! Furt bylo embriu dnes 11 dní, HCG nemusí být ještě vysoké, aby se začlo vylučovat do moče…
Máš ještě nějaký KEŤáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
15.7.12 20:51
@ivodička píše:
@Radka85 Naděje umírá poslední…hrozně držim pěsti!!! Furt bylo embriu dnes 11 dní, HCG nemusí být ještě vysoké, aby se začlo vylučovat do moče…
Máš ještě nějaký KEŤáčky?

Přesně tím se taky uklidňuju :-) Bohužel nemám… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
16.7.12 18:12

Ahojky :mavam:. @Radka85 Držím ti pěstičky aby ješt přeci jen test ukázal ty vytoužené //.A jak se jinak máš? Taky u vás dnes pršelo? Tady až skoro doted od rána pršelo, ale po těch vedrech už to bylo potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.7.12 18:35
@Kristulinka píše:
Ahojky :mavam:. @Radka85 Držím ti pěstičky aby ješt přeci jen test ukázal ty vytoužené //.A jak se jinak máš? Taky u vás dnes pršelo? Tady až skoro doted od rána pršelo, ale po těch vedrech už to bylo potřeba

Ahojky, snad se ukážou…jsem pořád hrozně unavená a to by mohlo být dobré znamení… ;-)
Tady je dnes naopak po dlouhé době celkem slušně…pršelo tu za poslední týden skoro pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
17.7.12 08:22

@Radka85 Tak hned ráno letím k počítači, jestli tu už nebude od tebe zprávička, a zatím nic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
17.7.12 08:24

@Kristulinka A kdy se chystáš ty, jak to vypadá s přípravou u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.7.12 08:35

No zase negativní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
17.7.12 08:39

@Radka85 To je mi moc líto.....dnes je embriu 13 dní? No, nějaká naděje ještě je, ale zase ji v tobě nechci zbytečně vzbuzovat…zítra to máš dostat, tak uvidíš.
Když jsem si tenkrát pročítala diskuze a čekala na // já, plno lidem ukázal test // až co to měli dostat a nedostali, dříve ne. Jakým testem testuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.7.12 08:49
@ivodička píše:
@Radka85 To je mi moc líto.....dnes je embriu 13 dní? No, nějaká naděje ještě je, ale zase ji v tobě nechci zbytečně vzbuzovat…zítra to máš dostat, tak uvidíš.
Když jsem si tenkrát pročítala diskuze a čekala na // já, plno lidem ukázal test // až co to měli dostat a nedostali, dříve ne. Jakým testem testuješ?

Já už sesmižuju s tím že nic…jak řikáš jediný že jsem to ještě nedostala ale to přijde…testuju mamatestem 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
17.7.12 08:52

@Radka85 S mamatestem zkušenosti nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.7.12 08:53
@ivodička píše:
@Radka85 S mamatestem zkušenosti nemám…

používá ho většina holek, je dobrej…ve čtvrtek před odjezdem si skočím na krev at to mám jistý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
17.7.12 09:07

Tohle je citace z knihy gynekologie, kterou mám teď před sebou:…je-li vajíčko oplodněno a vyvíjí se, trofoblast blastocyty začne již 10. den po oplodnění tvořit choriový gonadotropin-hcg, který stimuluje žluté tělísko k dalšímu růstu a stupňování produkce hormonů…

Kolikrát jsem si říkala-je-li to až 10den po oplodnění, a pak ještě trvá, než jde do moče, jak jsou možné na testech ty „duchy“ už třeba před menstruací… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.