Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ivodička píše:
@Radka85 Tak já to tedy nevydržela a testovala furt. A aby si manžel nemyslel, že jsem blázen, protože jsem si to o sobě taky myslela, tak jsem testovala, když byl v práci…
Ale u prvního těhu jsem to vydržela a testla jsem až 14 dní po tom, co jsem to měla dostat…
Já vím, že se to těma testama ovlivnit nedá, když byly negativní, hledala jsem ducha a nikde nicAle jaká byla radost, když tam duch byl
Jj, taky už přemýšlím jak manžela obejít aby mě neposlal na léčení ![]()
@Radka85 Ještě mě napadlo, nedostala jsi pregnyl? Jestli ano, tak 14 dní po pregnylu můžeš mít falešně pozitivní výsledek, je v něm totiž HCG. Já testovala dříve jen když byl cyklus bez pregnylu!!!
@ivodička píše:
@Radka85 Ještě mě napadlo, nedostala jsi pregnyl? Jestli ano, tak 14 dní po pregnylu můžeš mít falešně pozitivní výsledek, je v něm totiž HCG. Já testovala dříve jen když byl cyklus bez pregnylu!!!
Nene, neboj nedostala ![]()
@Radka85 píše:
Budu držet palečky aby vše dobře dopadlo a dočkala jsi se co nejdříveDéle jak do neděle nevydržím a když by v neděli nic zkusím ve středu další…to by měla přijít ms…když jsem byla na ET tak jsem to měla taky v pondělí a v neděli jsem to dostala
Tak snad se to nebude opakovat.
Já jsem brala od začátku cyklu Estrofem 1-1-1 a když zjistili že je nízká tak mi to zvedli na 1-2-1 a dorostla
Děkuji za držení palečků snad bude brzy vše v pořádku. A chápu, že dýl jak do neděle to nevydržíš člověk by už nejraději testoval hned, že? Určitě budeš v neděli mile překvapena a budou tam //.Moc ti držím pěstičky štěstí. Jinak jsem zvědavá co pak všechno dostanu za léky. Jen ted musí potvůrka ms přijít.
@Radka85 píše:
Jj, v tu neděli to taky tak nějak bude. Takže testnu a uvidím…Měli jste holky nějaký příznaky? Mě píchá v podbřišku jako směrem do pravého boku a mám tedy šílený výtoky…to jsem po IVF neměla..
Já měla příznaky že mě píchalo jak tobě v podbřišku a ještě mě k tomu bolely prsa a tu divnou chut v puse jsem měla taky pak jsem si udělala testík a byly tam dvě čárky. Takže si myslím, že je to u tebe na dobré cestě
@Kristulinka píše:
Já měla příznaky že mě píchalo jak tobě v podbřišku a ještě mě k tomu bolely prsa a tu divnou chut v puse jsem měla taky pak jsem si udělala testík a byly tam dvě čárky. Takže si myslím, že je to u tebe na dobré cestě
Jééé kež by to taky bylo
Necháme se překvapit, určitě Vám napíšu výsledek
Prsa zatím nebolí a to je mi divný…po ovitrellu me boleli hodně…
@Radka85 píše:
Jééé kež by to taky byloNecháme se překvapit, určitě Vám napíšu výsledek
Prsa zatím nebolí a to je mi divný…po ovitrellu me boleli hodně…
Držím ti pěstičky štěstí a myslím si, že to dobře dopadne uvidíš že na tebe vykouknou //.Prsa každého a pokaždé nebolí takže to nemusí nic znamenat. A nebo teprve bolet začnou
.Každopádně ti držím pěsti štěstí
@ivodička píše:
Taky jsem u KET brala estrofem a pak utrogestan, měla jsem uměle vyvolaný cyklus, na Ket jsem se chystala, nejdřív jsem měla cyklus anovulační, takže to nešlo a pak jsem odovulovala nejspíš zase předčasně. Takže napotřetí mi doktor řekl, že mi cyklus uměle vyvolá a nebude spoléhat na mou ovulaci…
@Radka85 Poprvé, když jsem byla těhotná po KET, jsem s testováním skutečně 3 týdny vydržela, ale podruhé jsem testovala už myslím 6 dní po KET(embrio do mě dávali 5-denní, takže mu bylo asi 11 dní) a slabounká čárečka tam byla!! A pak každé 2 dny jsem sledovala, jak sílí
@Kristulinka U 2.IVF mi zjistili dermoidní cystu, když se nezadařilo, chtěli mi ji odoperovat, ale já se bála, že mi poškodí vaječník a druhé děcko by pak šlo už hůře, tak jsem se rozhodla zkusit ještě jeden KET a zadařilo se, těhotenství s cystou bylo úplně v pohodě a bez problémů a když malý bylo teď 4 měsíce, tak teprve pak jsem šla na sál…
Mě doktor řekl, že tam ta cysta nesmí být že by to případnému těhotenství vadilo tak ti nevím mám ji na pravém vaječníku má 5 cm a už jsem měla jít na odstátí, ale onemocněla jsem je a zeptala se jich jestli by to nešlo řešit agolutinem tak doktor řekl, že jo, ale že to na každého nezabýrá. A že pokud to nezabere musí cysta pryč. Každopádně potřebuji dostat i ms od které se KET a vše odvíjí. Na agolutinu jsem byla 10.7 tak je ještě čas a věřím, že ms přijde. A doufám, že když sama cysta praskne, že mi to nemůže něco udlat nemám s ním zkušenosti ![]()
@Kristulinka píše:
Držím ti pěstičky štěstí a myslím si, že to dobře dopadne uvidíš že na tebe vykouknou //.Prsa každého a pokaždé nebolí takže to nemusí nic znamenat. A nebo teprve bolet začnou.Každopádně ti držím pěsti štěstí
Věřím jim že se jeden z nich udrží ![]()
@Radka85 určitě se jeden z nich udrží. Budu v neděli napnutá.
@Kristulinka píše:
@Radka85 určitě se jeden z nich udrží. Budu v neděli napnutá.
No ted jsem si s manželem vyměnila názor a bulim jak málý dítě…asi jsem fakt v tom ![]()
@Radka85 píše:
No ted jsem si s manželem vyměnila názor a bulim jak málý dítě…asi jsem fakt v tom
to znám člověk je hodně přecitlivělej
.Ale snad to mezi tebou a manželem nebylo nic vážnýho. A at si manžel začne zvykat na to, že budeš citlivější taky jsem brečela pomalu u všeho ![]()
@Kristulinka píše:
to znám člověk je hodně přecitlivělej.Ale snad to mezi tebou a manželem nebylo nic vážnýho. A at si manžel začne zvykat na to, že budeš citlivější taky jsem brečela pomalu u všeho
Ne nebylo to nic vážnýho…normálně bych to přešla a ted jsem se rozeřvala…mám pocit že to vyšlo…musím jim věřit prďolům…
No to jsem na něj zvědavá ![]()
@Radka85 Mě prsa nebolela ani v jednom těhu. A taky jsem byla citlivá na pachy, vše mi smrdělo…
@Kristulinka Nevím, jak je to u normální cysty, ona normální a dermoidní je něco jiného. Dermoidní cysta-to bylo vlastně moje dvojče… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.