Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radka85 píše:
Ne nebylo to nic vážnýho…normálně bych to přešla a ted jsem se rozeřvala…mám pocit že to vyšlo…musím jim věřit prďolům…
No to jsem na něj zvědavá
Tak to jsem ráda, že to nebylo nic vážnýho..a to, že by jsi to normálně přešla a ted jsi se rozbrečela to jsou už známky těhotenství takže určitě tvůj pocit, že to vyšlo je správný…Věřme tvým prdolům co máš v bříšku.
@Kristulinka píše:
Tak to jsem ráda, že to nebylo nic vážnýho..a to, že by jsi to normálně přešla a ted jsi se rozbrečela to jsou už známky těhotenství takže určitě tvůj pocit, že to vyšlo je správný…Věřme tvým prdolům co máš v bříšku.
@Radka85 píše:kéž by to tak bylo…na té jedné straně mě píchá čím dál víc
určitě to tak bude.Tak holky já jdu dnes konečně do hajan dobrou noc ![]()
@Kristulinka píše:
Krásné dobré ráno holky.Taky u vás prší?
Dobré ránko ano ano prší nebo spíš pršelo…téda mě už svrběj ruce na test…ale vydržím! Do neděle musím ![]()
@Radka85 Tak v neděli kouknu na tuto diskuzi a doufám, že tu bude příspěvek mám // ![]()
@ivodička píše:
@Radka85 Tak v neděli kouknu na tuto diskuzi a doufám, že tu bude příspěvek mám //
To já taky ![]()
@Radka85 píše:
Dobré ránko ano ano prší nebo spíš pršelo…téda mě už svrběj ruce na test…ale vydržím! Do neděle musím
u nás neustále prší aspon se trošku po těch horkách pročistí vzduch…
To ti věřím, že tě svrbí ruce, ale neděle už je zachviličku a ty budeš testovat a vykouknou na tebe určitě //
Tak jsem holky musela jet do DM a hned u toho je lékárna…no jasně že jsem neodolala a koupila jsem si test…negativní, ale fakt je brzo takže budu doufat, že se v neděli dušík objeví…Pečlivě jsem všechno poschovávala aby to manžel nenašel
By mě zabil ![]()
@Radka85 Dušíka jsem měla, ale dělala jsem si test myslím z ranní moči…
Já je balila do papírů a dalších odpadků, aby je manžel nenašel… ![]()
A takhle testy vypadaly, mám je dodnes schované(jsem blázen
)
@ivodička píše:
@Radka85 Dušíka jsem měla, ale dělala jsem si test myslím z ranní moči…
Já je balila do papírů a dalších odpadků, aby je manžel nenašel…A takhle testy vypadaly, mám je dodnes schované(jsem blázen
)
A to byl kolikátý den po trasferu?
@Radka85 píše:
Tak jsem holky musela jet do DM a hned u toho je lékárna…no jasně že jsem neodolala a koupila jsem si test…negativní, ale fakt je brzo takže budu doufat, že se v neděli dušík objeví…Pečlivě jsem všechno poschovávala aby to manžel nenašelBy mě zabil
Určitě je ještě brzy a v neděli už tam dušík bude
.Jo taky jsem to takto dělala, udělala jsem si víc testů a před manželem je schovávala aby si nemyslel, že jsem blázen ![]()
@Kristulinka píše:
Určitě je ještě brzy a v neděli už tam dušík bude.Jo taky jsem to takto dělala, udělala jsem si víc testů a před manželem je schovávala aby si nemyslel, že jsem blázen
To je hrozný
Ale chlap tohle prostě nepochopí…
@Radka85 Myslím tak 6-8.den po KET, už si to přesně nepamatuji, ale bylo to o hodně hodně dříve, ještě před tím, než jsem to vůbec měla dostat… A mela jsem v sobě jedno 5-denní embrio…
@ivodička píše:
@Radka85 Myslím tak 6-8.den po KET, už si to přesně nepamatuji, ale bylo to o hodně hodně dříve, ještě před tím, než jsem to vůbec měla dostat… A mela jsem v sobě jedno 5-denní embrio…
já mám dvě pětidenní a to víš že je mi divný že tam není ani pididušík…ale byla jsem v pondělí takže jsem 5.den…v neděli tam snad bude…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.