KET červenec/srpen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
12.7.12 19:58
@Radka85 píše:
Ne nebylo to nic vážnýho…normálně bych to přešla a ted jsem se rozeřvala…mám pocit že to vyšlo…musím jim věřit prďolům…
No to jsem na něj zvědavá :-)

Tak to jsem ráda, že to nebylo nic vážnýho..a to, že by jsi to normálně přešla a ted jsi se rozbrečela to jsou už známky těhotenství takže určitě tvůj pocit, že to vyšlo je správný…Věřme tvým prdolům co máš v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.7.12 20:20
@Kristulinka píše:
Tak to jsem ráda, že to nebylo nic vážnýho..a to, že by jsi to normálně přešla a ted jsi se rozbrečela to jsou už známky těhotenství takže určitě tvůj pocit, že to vyšlo je správný…Věřme tvým prdolům co máš v bříšku.
:-) kéž by to tak bylo…na té jedné straně mě píchá čím dál víc :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
12.7.12 21:36
@Radka85 píše: :-) kéž by to tak bylo…na té jedné straně mě píchá čím dál víc :-)

určitě to tak bude.Tak holky já jdu dnes konečně do hajan dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.7.12 09:11

Krásné dobré ráno holky.Taky u vás prší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.7.12 09:12
@Kristulinka píše:
Krásné dobré ráno holky.Taky u vás prší?

Dobré ránko ano ano prší nebo spíš pršelo…téda mě už svrběj ruce na test…ale vydržím! Do neděle musím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.7.12 09:50

@Radka85 Tak v neděli kouknu na tuto diskuzi a doufám, že tu bude příspěvek mám // :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.7.12 10:28
@ivodička píše:
@Radka85 Tak v neděli kouknu na tuto diskuzi a doufám, že tu bude příspěvek mám // :potlesk:

To já taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.7.12 10:59
@Radka85 píše:
Dobré ránko ano ano prší nebo spíš pršelo…téda mě už svrběj ruce na test…ale vydržím! Do neděle musím :-D

u nás neustále prší aspon se trošku po těch horkách pročistí vzduch…
To ti věřím, že tě svrbí ruce, ale neděle už je zachviličku a ty budeš testovat a vykouknou na tebe určitě //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.7.12 11:37

Tak jsem holky musela jet do DM a hned u toho je lékárna…no jasně že jsem neodolala a koupila jsem si test…negativní, ale fakt je brzo takže budu doufat, že se v neděli dušík objeví…Pečlivě jsem všechno poschovávala aby to manžel nenašel :-D By mě zabil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.7.12 12:44

@Radka85 Dušíka jsem měla, ale dělala jsem si test myslím z ranní moči…
Já je balila do papírů a dalších odpadků, aby je manžel nenašel… :lol:

A takhle testy vypadaly, mám je dodnes schované(jsem blázen :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.7.12 13:03
@ivodička píše:
@Radka85 Dušíka jsem měla, ale dělala jsem si test myslím z ranní moči…
Já je balila do papírů a dalších odpadků, aby je manžel nenašel… :lol:A takhle testy vypadaly, mám je dodnes schované(jsem blázen :) )

A to byl kolikátý den po trasferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.7.12 13:14
@Radka85 píše:
Tak jsem holky musela jet do DM a hned u toho je lékárna…no jasně že jsem neodolala a koupila jsem si test…negativní, ale fakt je brzo takže budu doufat, že se v neděli dušík objeví…Pečlivě jsem všechno poschovávala aby to manžel nenašel :-D By mě zabil :-)

Určitě je ještě brzy a v neděli už tam dušík bude ;) .Jo taky jsem to takto dělala, udělala jsem si víc testů a před manželem je schovávala aby si nemyslel, že jsem blázen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.7.12 13:15
@Kristulinka píše:
Určitě je ještě brzy a v neděli už tam dušík bude ;) .Jo taky jsem to takto dělala, udělala jsem si víc testů a před manželem je schovávala aby si nemyslel, že jsem blázen :-)

To je hrozný :-D Ale chlap tohle prostě nepochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.7.12 13:35

@Radka85 Myslím tak 6-8.den po KET, už si to přesně nepamatuji, ale bylo to o hodně hodně dříve, ještě před tím, než jsem to vůbec měla dostat… A mela jsem v sobě jedno 5-denní embrio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.7.12 13:38
@ivodička píše:
@Radka85 Myslím tak 6-8.den po KET, už si to přesně nepamatuji, ale bylo to o hodně hodně dříve, ještě před tím, než jsem to vůbec měla dostat… A mela jsem v sobě jedno 5-denní embrio…

já mám dvě pětidenní a to víš že je mi divný že tam není ani pididušík…ale byla jsem v pondělí takže jsem 5.den…v neděli tam snad bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.